Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibor Zöld

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még…..
Ha van valami, amitől felmegy az agyvizem, az az olyan sajtóközlemény, amit ilyen kísérőlevéllel küld az ügynökség, ebben az esetben a Frizbi című ATV-műsor kommunikációját végző sunhill media (így, kisbetűvel írják): Kedves Kollégák! Kérlek, a közleményt változtatás nélkül adjátok…..
JogÁsz Én csak idézek 2016.08.22 20:18:08
„A Magyar Érdemrend a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató tevékenység elismerésére szolgál.” ( 2011. évi CCII. törvény) Kép: 444.hu „Bárki, aki ebben az…..
Tibor Zöld 2016.08.23 14:13:51
@A megvalósult amerikai ólom..: A "libsi" "divatjogvédő" nem taposna bele a gázba, mert a budai lakásából még soha sem tette ki a sznob pofáját, cigányt meg csak hírből ismer, látni sem látott még egyet sem. Úgy könnyű vizet prédikálni, hogy közben bort iszol, és nem akarják kivenni a kezedből.
Tibor Zöld 2016.08.23 14:34:36
@Jazo: Ne is haragudj, de nem az a rosszabb, aki nem megy el szavazni. Ha aközül kell választani, hogy a szart vagy a fost egyem meg, akkor inkább éhen döglök. Legalább az én szavazatommal nem tömi a zsebét egyik féreg, sejthalmaz sem. Majd ha lesz olyan párt, amelyik nem az én pénzemből akar jól élni (az összes nagyfejű zsírdisznót meglehet nézni, hogy meghíztak a púniós pénzen), akkor majd szavazok, ha lesz értelme. Az sokkal rosszabb, aki a nevét nem tudja leírni, de "bátran dönt" a saját és mások sorsa felől, üres biorobot módjára. Ha nem szavazna rájuk senki üres ígéretekért, akkor majd elgondolkodnának.
Miközben a nyugati kultúrkörben egyre nagyobb hangsúlyt kap a munka és magánélet megfelelő viszonya, addig Japánban egyre komolyabb problémát jelent a „karoshi”, ami nem más, mint amikor az emberek konkrétan belehalnak a túl sok munkába...
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Tibor Zöld 2016.06.21 13:34:25
@CyberPunK: Jon nem lett lényegtelen szereplő, csak egy király(i)női elismerő oklevél és ő Deres ura, nem nagy kaland.
Tibor Zöld 2016.06.21 13:48:10
@funkydad: Egyetértek, bár szerintem a könyvek alapvetően jobbak lettek, mint a sorozat. De szerintem már a vénember belezavarodott a történetbe ezért nem jön a következő könyv! 2011 óta 5 év telt el. WTF
Tibor Zöld 2016.06.21 13:58:09
@R.T. Flakfizer: Szerintem nem lesz már több könyv. 2018-ban vége lesz a sorozatnak és annyi.
Már csak két rész van hátra a Trónok Harca hatodik évadából. Ilyenkor tavasszal mindig villámgyorsan elrepül ez a 10 hét, hogy aztán visszatérjünk a várakozás időszakába, amit a kötelező napi Trónok Harca posztokkal sem nagyon lehet túlélni. A mostani kilencedik részből…..