Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib Cenzúrák Csengőfrásza 3

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Exkluzív interjút adott a Nyugati Fénynek a magyar liberális ikon, az SZDSZ és a Fodor-féle MLP alapító tagja, aki 30 éve küzd az elvszerű liberalizmusért Magyarországon. Puza László kipakol arról, milyen bolsevista módszerekkel, sötét pénzügyi érdekek mentén működik a Fodor-párt, amelyik immár…..
Ballib Cenzúrák Csengőfrásza 3 2016.11.15 13:12:06
@Zsoltbacsi: @Ballib cenzúrázók réme 19:

Mi a gúgy neked te semmirekellő liberális, aki 12 álnicken támadja Orbán Viktort? te vagy a gúny azzal a semmire nem vivő erőlködéseiddel és magyarellenes kirohanásaiddal. Inkább örülj, hogy ma még van 12 tag az imádott liberális pártodban, holnap már a fele se lesz. Belőletek soha többet álmagyarok!
Ha már feltartóztathatatlanul halad Magyarország a putyinizálódás útján, akkor miért ne lehetne a miniszterelnök szülőfaluját, a magyar labdarúgás bölcsőjét és Mészáros Lőrinc legintimebb felségterületét zárt településsé nyilvánítani? Oroszországban már komoly hagyománya van annak, hogy úgynevezett…..
Ballib Cenzúrák Csengőfrásza 3 2016.09.12 16:09:59
@Ballib cenzúrázók réme 18:

így van ahogy írod: Orbán Viktor azt akarja, hogy mutassuk meg, hogy Brüsszelen kívül is van élet. Mégpedig a boldog magyar élet. Amibe nem szól be se Brüsszel se Washington. Épp ezért fontos és hazafias kötelezettség, hogy

OKTÓBER 2-ÁN MINDENKI SZAVAZZON NEM-MEL ARRA, HOGY AKARJUK-E, HOGY BENN MARADJUNK AZ EU-BAN?
A magyar nép helyes válasza pedig az lesz, hogy NEM, SOHA TÖBBET NEM AKARJUK!
Ballib Cenzúrák Csengőfrásza 3 2016.09.12 15:07:08
@Attilajukkaja:

mit nem látsz te a videón, amikor mindenki látja, hogy Hadházy közli a rendőrrel hogy ő egy bunkó marha fidesz nyalonc, de mire a rendőr visszakérdez, addigra hadházi kisvártatva letagadja.

Ott van rajta a videón, ahogy Hadházi az álelempés a mentelmi joga mögé bújik és nem engedi levetkőztetni magát. Pedig lehet, hogy az öngyilkos bomba és az Orbán ellenes plakát a bugyijába volt rejtve. A migránsok is ott hordják.

OKTÓBER 2-ÁN SZAVAZZATOK NEMMEL ARRA, HOGY AZ EU-BAN MARADJON-E MAGYARORSZÁG!
Ballib Cenzúrák Csengőfrásza 3 2016.09.12 15:12:04
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Szerintem pedig a rendőr igazoltathat bárkit."

Ìgy van. A rendőr barátunk meg is mondta, hogy "Fokozott ellenőrzés van az egész ország területén"

Akkor meg mit akadékoskodnak ezek az álballiberálsok itt? Mészáros Lőrincet és a zsebeit is fokozottan ellenőrizte a rendőr, Hadházit is, de csak Hadházinak áll feljebb!

SOHA TÖBBÉ A SOROS ÁLTAL PÉNZELT ÁLMAGYAR HAZUDOZÓKBÓL ÉS A RENDSZER ELLENSÉGEIBÖL!
Érdekes statisztikára bukkantunk a Központi Statisztikai Hivatal adatai között. Ha megnézzük, hogy alakult a könyvipar sorsa a rendszerváltás óta, akkor senki nem lehet túlságosan meglepve a közállapotokat illetően. Olvassunk többet!..
Ballib Cenzúrák Csengőfrásza 3 2016.08.16 15:45:48
@Ludovikás Levente:

A liberálisoknak persze most tele a gatyájuk, annyira be vannak szarva, hogy egy texaszi blogger leleplezte, hogy Soros nemcsak a világot irányítja, hanem a Clintonné levelezéseit is.

Nagyon fontosak ezek a leleplezések, különösen a kisemberektől, akik miután holtfáradtan hazamennek a munkából nem dőlnek le a ágyba hogy csak lustálkodjanak, hanem blogot alapítanak és ott leplezik le a Sorosokat. Mert a világsajtó is a Soros kezében van és ott ezért nem lehet leleplezni a Sorost.

Szerencsére ma már Magyarországon is gomba módra szaporodnak a Soros rabságból nem kérő független média termékek, int például a Magyar TV mind a 18 adója, a Magyar Idők, a Heti Válasz, a kurucinfo és a sok sok igazmondó magyar média termék.
Ballib Cenzúrák Csengőfrásza 3 2016.08.16 15:51:44
@$pi$:

Ez a migráns népszavazás is a liberálsiok büne. Ha 2002-ben nem tesznek keresztbe Orb´án Viktornak, akkor már 2002 után beimportálhattuk volna a hiányzó 4 millió migránst, a gazdaságunk pannonpuma lenne, a nyugdíjrendszerünk nem lett volna eltőzsdézve és a magyaroknak most nem kellene félniük, hogy a mostani migransok el akarják venni a munkájukat.
Ha akkor a balliberális Soros pártok nem tesznek keresztbe Orbán Viktor betelepítési tervének, akkor ma nincs migráns kérdés!

Orbán Viktor több millió bevándorlót vár

Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.
Jogosan tarthatunk attól, hogy az iszlám világuralomra tör, véli Raymond Burke bíboros. Az iszlám nem csak vallás, hanem kormányzást is jelent, erről nem szabad elfeledkezni, ahogyan ez a szent irataikból is kiolvasható. S hogy mi a megoldás? A bíboros erről is nyilatkozott...
Ballib Cenzúrák Csengőfrásza 3 2016.07.25 13:16:39
@Aranyi Gábor:

Nem csak az iszlámot, de ezt a rohadt kereszenyeget is fel kell számolni, mert ellopta előlünk a mi ősi vallásunkat a sámán hitet! Amíg a sámánban hittünk és gond nélkül táncoltunk a tűz mellett, a kozmikus erővel bíró jó magasan repülő sas átadta nekünk a győzelmi energiáját. Hamuból olvastuk ki a jövőt és boldog nép voltunk tele sikerrel. Lenyilaztuk fél Európát, akinek meg megkegyelmeztünk az fosott tőlünk rendesen. Na akkor volt még rend utoljára az Ural meg Nagybritánia között!

De aztán jött a globális kereszténység tőke uralma, elvette tőlünk a mi természetes létünket, állandóan kussba kell lenni, meg egy helyben ülni a templomban majd két órát, hát ez a rohadt vallás teljesen elpuhított minket. Vatikán meg kiviszi a prpofitot az országunkból!

Te művelt vagy, nagyon jól látod, hogy itt mindnekit ki kell irtani aki más mint a mi fajunk és népük, mert ezek el fogják foglalni a mi Födünket, túl fognak szaporodni minkét és utána bevezetik a saríját, hogy aki lop annak levágják a kezét.

Hát kérdem én, hogy gondolják ezek a mingráns imádó liberálisok, hogy Orbán Viktorunk és a pártja majd kéz nélkül fog kormányozni??
„Aki hazudik az csal, Aki hazudik az lop”                                (Beatrice)   A nyári „uborkaszezonban” sem hagyja a kormányunk, hogy nyugodtan tudjunk kereskedelmi célzattal kiragasztott plakátokat nézegetni! Közpénzből, az Öné, az enyém, szóval mindannyiunk adóforintjainak…..
Lázár (Kilépő) János nyilatkozata után egyértelmű, hogy a magyar kormány hajlandó a legvégsőkig elmenni a kvótaellenes népszavazás sikere érdekében.  A Miniszterelnökség első emberét az sem zavarta különösebben, hogy a brit népszavazás eredménye és a menekültválság között nincs lényegi összefüggés,…..
Ballib Cenzúrák Csengőfrásza 3 2016.07.04 13:33:03
@Maszop Fidesz DK egykutya: "Adjátok tovább minden fórumon, hogy a Fidesz ki akarja léptetni az országot az EU-ból !"

Végre valaki, aki az igazságot mondja és nem abban érdekelt, hogy mindenfélét összehazudozzon Orbán Viktorról.
Vigyázz arra a 15-ös számú őrültre, valószínü hogy ő az a 12-es számú akit az Árpi páros lábbal rúgott ki mert hülye volt még ahhoz is, hogy bemásolja a blogokba, amit előre leírtak neki..

Aztán rendre összekeverte a mi lózungjaikat a ballibek hazudozásaival, szóval jó nagyot égetett rajtunk, meg hát a Viktoron, úgyhogy vissza kellett küldenünk őt a Fidelitaszba plakáttartónak.
Mottó: "A magyar ember vagy sörös, vagy boros, de nem Soros" (M. T.)  Nagyon árulkodó, ahogy a kormány és a feje beleálltak a sorosozásba.  Persze eddig is akadt mindig valami kreált ellenség, amely jól jött a tábor egyben tartásához és a lopások elfedéséhez, de itt mélyebb okok is lehetnek.  Az…..
Ballib Cenzúrák Csengőfrásza 3 2016.06.06 11:53:16
@MichMik:

nagyon jól látod hogy az EU elleni harc sok pénzbe kerül. De megéri!
Az ő pénzükből most felépítjük a nemzeti tőkésosztályt, csupa megbízható magyar elkötelezettségű hazafiból. Nem gyurcsányistákból meg a Strabagból akik kiviszik az országból a behozott pénzüket. Nem, most a színtiszta magyar hazafikon van a sor, Mészáros Lőrincen, Tarsoly Csabán, Garancsi Istvánon, a Flier családon, Leisztinger Tamáson, Csetényi Csabán, a Matolcsy rokonokon. Hogy csak néhány nevet említsek az amúgy nem sok ígazán sok megbízható nemzeti elkötelezettségü vállakozóból, akik megérdemlik hogy eredeti tőkefelhalmozók legyenek.

Mert ők nem viszik ki az országból a pénzt, hanem itt költik el, itt vásárolnak maguknak földeket, trafikokat, gázkereskedő cégeket, bútorgyárat, lakóparkokat, itt nyomtatják ki magyar papíron magyar nyomdákban Matolcsy György korszak megrengető felfedezéseit a gazdaságról, amelyek nyugaton tiltó listán vannak, annyira félnek, hogy lelepleződött a hanyatló liberális rendszerük.

Ez pénzbe kerül, de megéri, mert ha a háttérhatalmak újra támadják az országot, akkor már van saját tőkés osztályunk, akiknek baja nem eshet.
Minket pedig a nemzeti tőkésosztályunk soha nem fog cserben hagyni, minket meg ők fognak megvédeni!
Az MNB-botrány egyre durvább. Minden nap azt gondoljuk, hogy már tudjuk a lényeget, az egész csendben elhal, aztán megyünk tovább ahogy eddig, nincs itt semmi látnivaló. De nem, szinte minden szavukról kiderül, hogy újra ás újra kamuztak, most kezd kikerekedni a nagy kép, látszik a rendszer…..
Ha egy párt minden erőt megmozgatva tüntetést hirdet a fideszes alaptörvény ötödik évfordulójára, és csak 800 ember megy el, érdemes elgondolkodnia a párt vezetőjének. A Demokratikus Koalíció hétfői tüntetésén pont ennyien voltak.A szervezők pedig kitettek magukért. Zászlóerdő és külön, az eseményre…..
Ballib Cenzúrák Csengőfrásza 3 2016.04.27 13:13:15
@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2:

Ne bántsátok már egymást, inkább fogjatok össze!