Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabika32

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan van, hogy valaki véletlenül elszólja magát élő egyenes adásban, de hogy rövid időn belül kétszer is egymástól függetlenül Jeremy Cuntnak mondják Jeremy Hunt egészségügyi miniszter nevét a brit hírcsatornákon, azért mégis ritkaság. Pláne, hogy Hunt a legtöbbet támadott brit miniszterek közé…..
gabika32 2017.06.12 12:24:48
lol
Az Escape at Clinton Correctional című börtöndráma egy 2015-ben megtörtént esetet dolgoz fel: Richard Matt és David Sweat egy női alkalmazott segítségével szöktek meg egy szigorúan őrzött New York-i börtönből - a nővel, Tilly Mitchellel mindkettőnek viszonya is volt. Az már csaknem biztos, hogy…..
Új bulvármagazin indul TV2-n, vasárnap 17.25-től, a Ripost műsorvezetői Köböl Anita és Istenes László lesznek. A sajtóközlemény szerint a műsorban főleg haza és külföldi sztárhírek, pletykák és divathírek lesznek. A heti rendszerességgel jelentkező, 24 perces műsor a Ripost Média brandje. A…..
Tizenhárom év kihagyás után folytatódott tavaly az X-akták, természetesen az eredeti szereplőkkel, David Duchovny-val és Gillian Andersonnal. Mivel az új részeket imádták a nézők, a Fox most berendelt újabb tíz részt, hivatalos tehát, hogy lesz folytatás, ezt  David Madden a Fox elnöke is…..
gabika32 2017.04.21 21:36:40
Van abban valami egészen egzotikus, hogy a kis magyar szórakoztatóipari piacnak köszönhetően simán celeb lehet az országos mentőszolgálat szóvivője vagy éppen egy toxikológus, mert egyszerűen Magyarország képtelen magától kitermelni érdekes közszereplőket. Most viszont a TV2 - ki más - átlépett egy…..
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
Az Entertainment Weekly közölte a Twin Peaks stábjának tagjairól készült legújabb stúdiófotókat. David Lynch kultuszsorozata az eredeti társszerzővel, Mark Frosttal készül, nemsokára folytatódik. A szereplők 25 év után térnek vissza, ez látszik is rajtuk. Sheryll Fenn egy kulisszavideóban azt…..
A Billions az a sorozat, amiben két ember olyan zsigeri szinten beütő, egymás iránt érzett gyűlölete hajt, amilyet rég nem láttam vagy tapasztaltam, utoljára tán akkor, amikor Urbán Flórián még az Újpestben tolta, és az egyik Loki elleni meccsen, Debrecenben, bemutatott a közönségnek. Na, utána volt…..
Az HBO The Leftovers, itthon A hátrahagyottak címen futó sorozata, soha nem lett kirobbanó siker és a harmadik évadával búcsúzik is. Pedig egy remekül összerakott drámasorozatról van szó, ami egy olyan világban játszódik, ahol az emberiség teljes lakosságának 2 százaléka egyik…..
Stohl Luca a Magyar Táncművészeti Főiskolán végzett 2013-ban, azóta több színházi előadásban részt vett már táncosként, de a tévénézők sem csak apja, Stohl András oldalán láthatták eddig: tavaly óta műsorvezetőként is dolgozik a TV2-csoporthoz tartozó FEM3 Caféban. A Blikk úgy tudja, hogy Stohl…..
Nem tudom mit szóljak a hírhez, nekem ez a műsor a nemzetközi piacon annyira összeforrt Jeff Probsttal, hogy tulajdonképpen senkit nem tudnék elképzelni a helyén, de a magyar verzió Stohlját is nehezen felejtem el. Az biztos, hogy kemény meló lesz, és nem úgy értve, hogy Istenesnek ott kell laknia a…..
Két új sorozat is debütál majd rövidesen az HBO-n és az HBO GO-n: január 20-án indul a History Channel nyolcrészes, Six című akciósorozata, mely a Navy SEAL 6 osztag egyik valóban megtörtént küldetését meséli el. A csoportot azzal a feladattal vetették be Afganisztánban…..
Együtt a banda megint, Linc, T-Bag, Dr. Tancredi, Sucre és C-Note közösen szabadítják ki a 2009-ben eltemetett Michaelt az arab sittről, ahová immáron tetovált tenyérrel került be, és majd biztos kiderül, hogy nem halt meg, vagy miért támadt fel, vagy valami hasonló. És bármilyen…..
A Super Bowl után, február 5-én tér vissza a tévébe az ultimate akciósorozat, a 24, a Legacy alcímű évaddal, ami pont úgy 12 részes lesz, mint a legutóbbi, Londonban játszódó évad, aminek végén Jack Bauert elviszik az oroszok. A Legacy a múlthoz nem kapcsolódik, legalábbis eddig a promóig nem tette,…..
Ha valaki eddig kihagyta volna, essen neki az első háromnak, tényleg megéri. Netflixen is van, sőt, az RTL Spike is vetíti, az első évadnál tartanak, van róla hogyvolt is. ..
Február 9-én este kilenckor világpremier lesz a magyar FOX-on: jön a Légió (Legion) című sorozat, ami az X-Men-univerzumban játszódik, azaz abban a Marvel-univerzumban, amiben a Netflixen látható Luke Cage, Jessica Jones, Daredevil és Punisher, csak mivel az X-Men-jogok a 20th Century Foxnál vannak,…..
gabika32 2017.01.03 15:00:19
@retrodj: Jó nő volt, valamikor régen, de most már 60 éves elmúlt.
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
Spirituális értelemben egészen csodálatos interjút adott Hujber Ferenc a FEM3-on Joshi Bharatnak, amiben a színész mesél más világokról, többszöri újraszületésről és arról is, hogy ő már nem akar ebben a világban maradni túl sokáig...
gabika32 2016.12.14 15:07:05
Ilyen is csak a mesében van: a Cinemax másodjára is feltámasztja első saját gyártású sorozatát, a Strike Backet, aminek két évadából is sok dolgot Budapesten forgattak. A Cinemax a brit Sky nevű céggel közösen gyártja a sorozatot, aminek első kiadásában még Richard Armitage…..
Egy kollégám kapta a képet, nem gyanakodott, továbbküldte, mert hát ha Balatonalmádi ott van, ahol, akkor éppen Budapest is kerülhetett a Balaton északi partjára, és én sem gyanakodtam, mert pont olyan felületes voltam mint ő, így a Budapestért elnézést kérünk, de a többi megáll. Mutatjuk is:  ..
A hír ennyi, a forrása a Khan haragja című Trek-film rendezője. Nicholas Meyer, aki a ComingSoon.net-nek nyilatkozta a fentieket. Hogy milyen szerepet kap majd a sorozatban Yeoh, az egyelőre nem ismert, de nagyon valószínű, hogy ő lesz a sorozat főszereplője. A bemutató 2017-ben lesz.…..
gabika32 2016.11.23 23:17:00