Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bársonysex

34 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szexről nyíltan LMBTQ 2021.08.08 11:53:29
Nem akartam foglalkozni a témával, mert ma a csapból, és a plakátokról is ez folyik, így ha beleállok, akkor én is ugyanabból a kottából játszom, mint a zenekar jobb és bal oldala. De felháborít az a rengeteg indulat, mérhetetlen butaság, vagy inkább információhiány, amit a társadalomban, a…..
Nekem az 1 férfi 1 nő felállás abszolút ideális, és több, mint tökéletes, mégis, nagyon nagy kíváncsisággal és érdeklődéssel álltam elébe, amikor Patric, a masszőr barátom meghívott magához a munkahelyére, egy swinger klubba. Fotó: Pixabay bubulina65 Tudom, hogy sokan fantáziálnak arról, milyen…..
Felbukkant az üzenőfalamon egy Miért buknak az idősebb nők a fiatalabb pasikra című írás. Rákattintottam, elolvastam, megosztottam. Első olvasatra szókimondó, őszinte írásnak tűnt, viszont továbbgondolva üres, felszínes frázisok felsorolása.  A cím szenzációhajhász és a nőkre nézve degradáló, főleg,…..
Van egy kedves barátnőm, aki korát tekintve a lányom lehetne. Sok hasonlóság van köztünk. Például, szinglik vagyunk mindketten, (bár más okból kifolyólag), szeretünk nevetni, szeretjük egymás társaságát, jókat beszélgetünk, miközben tanulunk is egymástól.Beszélgetésünk tárgya gyakran a szex, mivel…..
Aki véletlenül feltévedt már egy szexuális segédeszközöket áruló webshopba, az tudja, a választék meglehetősen nagy. Dildók, golyók, péniszpumpák és mandzsetták, gyűrűk, különleges bugyik, síkosítók, szexhinták és így tovább. Nem volt ez mindig így, bő száz éve egészen másképp nézett ki a szexuális…..
Fiatal férfi, akinek a neve sem derült ki a profiljáról, apák napja környékén az alábbi problémával fordult hozzám, messengeren. Bemásolom a beszélgetésünket, amiből nem fog kiderülni a kérdező személye (sem), azután megválaszolom?  "Jo napot kívánok Szeretnek önnel…..
Mai blogbejegyzésem szerzőjéül magamat jelöltem meg, holott ketten írtuk. Én és Jocó, aki egy fiatalember olvasóm. Most egy levelezést olvashattok, ami kettőnk között zajl(ott)ik. Építő véleményt szívesen fogadok.   "Szia Brigi! "miért nézel pornót?" cikked inspirált arra, hogy írjak.Röviden…..
Bársonysex 2017.07.22 15:15:44
@Sólyom Tomi:
Köszi Tomi, ne félts, összeállt a kép. Tudod, ha szőke vagyok is, a rutin meg az évek.
Szexről nyíltan Nyúl a ketrecben 2017.07.17 17:44:35
 ..
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy…..
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátod, csak a kis zümmögős, akkor nézz magadba! Nem azért van, mert nagy a feneked, kicsi a cicid, hanem mert válogatsz, várod a herceged, tele vagy félelemmel, meg előítélettel. 2. Ha eljutsz végre az első randiig, akkor alap, hogy tiszta, ápolt, csinos legyél.…..
Silver Fox 60 fölött jobb a szex? 2017.01.06 11:25:14
Alaposan rácáfolt a CNN friss kutatása arra, hogy – a tömegmédiában közvetített képnek megfelelően – a szex a fiatalok kiváltsága lenne. Sőt! A hatvan felettiek élvezik a legjobban! A 6000 fős felmérés a különböző korosztályok szexuális életét vizsgálta, mennyiségi és minőségi szempontból. Igaz…..
Érintettünk már sok témát, korai magömlést, néhány betegséget, helyes kommunikációt, maszturbációt, ejakulációt, G pontot, (illetve azt lehet még itt nem), a LMBTQ-t (ezzel meg nagyon megszívtam, mert egynehányan beletapostak a lelkembe), de még rengeteg mindenről nem. Ezeknek utána olvashattok a…..
Hoztam nektek 3 olyan viccet, amik a barsonysex fb oldalamon már bizonyítottak, süvítenek! :) Egy rab megszökik a börtönből, ahol 10 évig volt fogvatartva. Nemsokára talál egy házat, ahová be is tör. Egy fiatal párt talál ott az ágyban.Kiszedi a fickót az ágyból, és a székhez, a nőt pedig az ágyhoz…..
Helló.. Egy rövid. de lényegretörő kérdést szeretnék feltenni. A barátnőmnek közösülés közben van egy olyan problémája, hogy szégyelli a testét...Nem szereti ha látom.. :/ Azt sem szereti ha csak a szemébe nézek közben, csak ha közben csókolózunk... Úgy tudja magát igazán elengedni.. Engem ez nem…..
Láttad már Sós Ágnes Szerelempatak című filmjét? Jó érzékkel választott forrást Sós Ágnes rendező, amikor az idős korosztály erotikus történeteiből merített, hiszen nemcsak a társadalomtudósokat, hanem a széles közönséget is sikerült kíváncsivá tennie. A filmben szereplő 80 fölöttiek nem rejtik…..
Őszintén szólva előzetesen nem sokat foglalkoztam a Brexittel... Úgy voltam vele, hogy mióta a világ világ, Nagy Britannia az EU tagja, biztos, most sem fog ez változni, majd megoldják valahogy a politikusok...Viszont megtörtént - pl. ezért -, és ez elindított bennem pár gondolatot... "Bevallottan"…..
  Ezt a szenzációs cikket egy ingyenes patika lapban találtam, ami felvilágosítási célzattal jelenik meg. Továbbgondolkodásra késztetett a mondanivalója. Ok, hogy terjed a tantra, meg az online szex, azonkívül a kütyük gazdag tárháza áll a masztizók rendelkezésére, meg a lombikbébi program is…..
Kihasználva az alkalmat, hogy a férfiak a foci EB-t nézik, szülésznő létemre, női témát hozok. Ebben  a posztban a férfi nemi szervi viszketést (is) taglaltam, de nők is haszonnal olvashatják, hiszen lehetnek azonosak a viszketést kiváltó okok. Egyszer a főnököm azt mondta, hogy engem biztosan…..
Bársonysex 2016.06.11 21:33:02
@Dániel B. Dóka: Igen, szerintem is fontos a lúgosítás. Mi a hüvelyflóra helyreállítására a tejsavat használjuk, de hallottam aludt tejes, sőt enyhe almaecetes irrigálásról is. Van viszont belsőleg alkalmazható szintén gomba, ami lúgosít, immunt erősít, gyógyít, csodára képes. Ez a ganoderma.
Bársonysex 2016.06.12 11:46:32
@qawsed: (Y) Remélem kiadja a lájkot! Jogos, de sajnos ez esetben nem igaz. Én a fiúkat sem bántottam, de azért nálad a pont. :)
Bársonysex 2016.06.22 14:53:50
@e.ke: Igen, és igen! :))
Nem tudok elvonatkoztatni az EB-től, és mivel a férfiaknak most maximum a bíróval van gondjuk, a szexualitásukkal semmi, (magyarul most nagy ívben tesznek a nőkre), ezért kihasználom az alkalmat és még mindig női témát hozok. Mi  történik a nőgyógyászati vizsgálaton? Mikor megy el a nő…..
Bársonysex 2016.06.20 15:47:43
@VAN MASIK: Ok, ez akkora ziccer volt, amit még jó, hogy leütöttél! :) Nem nézettem át sajnos kiküldés előtt korrektorommal, kedvenc Zsuzsimmal, és találtam már benne én is baromságot, vagy legalábbis félreérthető részt. Bocsi, de nem tudom mikor jutok oda, hogy javítsam, mert szólít az úr hangja, illetve a férjemé. :))
Bársonysex 2016.06.22 10:52:25
@Hóhér az utolsó barátod: Rendben! A barátod akarok lenni, és nem is az utcsó! :)))
Bársonysex 2016.06.22 11:57:03
@Lenina Huxley: Megríkattál a történeteddel.
Borzasztóan sajnálom, hogy ilyen fásult, érzéketlen, bunkó, emberek mernek magukra fehér köpenyt húzni, és felesküdni Hippokratészre. Még mindig az egészségügyben dolgozom, még mindig nem vagyok orvosellenes, de azt sem hiszem, hogy csak az alulfinanszírozottság következménye az egészségügy idáig süllyedése.

Mint politikusi ambíciókkal rendelkező, társadalmi problémákon sokat agyaló nő, keresem az okokat. Hol csúszott el a közgondolkodás, és hogyan lehetne észhez téríteni az embereket?

Miért felmentés a szemünkben is például, hogy fiatal terhes roma lányokhoz szokott a doki? Sajnos, én sem vagyok teljesen mentes, az előítéletességtől, de törekszem rá.
"A váróban nagy rakás terhes roma lány volt, nem túlzok nagyon, ha azt mondom, én voltam az egyetlen fehér, max egy lehetett még rajtam kívül.
A doki ehhez mérten fogadott."
Nézz rá Nótár Ilona roma szülésznő, és antropológus oldalára, ha gondolod. Én sokat tanulok a cikkeiből.

Mikor látjuk be végre, hogy tök mindegy, hogy férfi vagy nő, orvos vagy beteg, cigány vagy fehér, tanár vagy tanuló, jobbos vagy balos, nem egymás ellen, hanem egymásért kell tennünk? Nem szemben állunk egymással, hanem közös a csónak, és az érdek.

Azt hittem az esetem egyedi, de rettenetes, amilyen történeteket kapok, nem itt, hanem a fb. megosztások alatti kommentekben.

Én meg ugyanolyan törékeny vagyok lélekben 50 felett is, mint 12 éves koromban. Sőt! Csak sikerült jól hájba bugyolálnom. :)

Tényleg, jó, hogy azt a pasidat az inkubátorban hagytad, hátha jön valaki aki babára vágyik és örökbe fogadja! :)
Na most jól elkalandoztam, maradjak a kaptafánál, (vagy stílusosan ott, ahol másnak a farka forog) és hintsem inkább a szexuális kultúra magjait (is)!

Ölellek Brigi:)
Mivel még tart a foci EB, ezért ismét csajos téma, annak is a gusztustalanabbik, fájdalmasabbik fajtájából. Barátnőm kérdezte valamelyik nap, hogy mit tegyen, ismét megduzzadt a Bartholini mirigye. Mondtam neki döntse el mi zavarja jobban, ha ott van a lába közt egy dudor, ami egy időzített…..
Neked megvan az a mozdulat, hogy a férfi odanyúl a lába közé, megemeli a golyóit és élvezettel vakargatja a zacsiját, meg az egész fanszőrzetét? Majdnem úgy, mint ahogyan Jacko tette. Fotó: Pixabay Nekem beleégett a retinámba, mert közeli hozzám tartozó férfijaimnak szokásuk volt, főleg ébredés…..
Bársonysex 2016.06.08 11:05:59
@Jóléti Dán Kekszesdoboz: Ez nagy, (ezek szerint nem csak magyar, hanem dán) igazság is! :)
Bársonysex 2016.06.08 12:37:06
@ursus artos: Auuuu! Még jó, hogy jöttél, és 12 ezredikként feltűnt valakinek. :)
Bársonysex 2016.06.13 13:09:12
@Szalacsi_Dezső: index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/13/maris_kihirdetjuk_az_eb_legundoritobb_jelenetet/

Konkrétan erre gondoltál?
Azt hittem focisták nekem már nem tudnak újat mutatni. Tévedtem.
Szexről nyíltan Felhívsz? 2016.06.13 05:12:00
Afganisztánban állomásozó amerikai katonák elkészítették a Call Me Maybe, sűrű mondanivalót tartalmazó sláger klip paródiáját. 2012-ben tették fel a videó megosztóra, amit azóta több, mint 6 millióan néztek meg. Túl sok következtetést nem érdemes belőle levonni, de…..
Bársonysex 2016.06.13 07:36:19
@Dániel B. Dóka: Jó reggelt! :)
Szereted szexet este meg reggel nyelvvel? Helyes feleleted nem nemleges, levelezz velem eszperente nyelven! Legyen benne kedv, nedv, szerelem, kellem, nyelv, szex, esetleg vers, melybe rendes ember teste beleremeg! Ez meg egy (nem nevezem meg, de neme kettes, lehet Emese?) kedves szerve neked,…..
Bársonysex 2016.06.10 05:14:57
@Norx: Ezt nevezem! Remekek lettek eszperente versek! Lehet emberemre leltem benned? Respectem! :)
3 variáció egy témára, hogy nevess!  Azt ne gondold, hogy a művi eszközös stimuláció napjaink találmánya.   Láttad a Hisztéria című filmet? Ha nem, akkor nézd meg!     "Édesem!  Hol van az elektromos fogkefém?" Még merje valaki azt állítani, hogy hiányzik a nőkből a…..
Bársonysex 2016.06.09 09:48:34
@Dániel B. Dóka: De ilyen ám! :)
Bársonysex 2016.06.09 20:32:35
@lutria: Azt én sem hiszem, de marketing fogásnak jó lehetett. :)
Bársonysex 2016.06.09 21:46:17
@Vizilabda: Egyáltalán nem biztos, hogy jobb. Ezt a kérdést annak kell feltenni, aki választási helyzetben a műszerszám mellett voksol a valódi helyett. Tudod? Szexről (is) nyíltan kell kommunikálni. :)
Újra itt a nyár... Vége a sulinak... Valamikor a jövő héten... Mindenesetre a logisztikai nagyüzem már beindult.. Úgy tűnik, a tavalyi kört sikerrel vettem, így szintet léphettem, irány a nehezített pálya...