Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ShoppingGuy

138 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akármennyire is hűvös van még, itt a tavasz és vele együtt lassan a húsvét is! A csokinyuszik már február vége óta ott sorakoznak az üzletek polcain - nem is értem, miért, van ember, aki két hónapra előre beszerzi ezeket a finomságokat? Ám a csoki mellé, vagy akár helyett adhatunk olyan húsvéti…..
Talán nem vagyunk egyedül azzal a kívánsággal, hogy a tavasz első napsugara, a hosszabb nappalok és a melegebb idő minél előbb beköszöntsön. Az újjászületés évszaka pedig tökéletes apropó arra, hogy belevesd magad a kertészkedésbe. Akár régóta foglalkozol vele, akár most vágnál bele, adunk néhány…..
Még várni kell, míg kint gondtalanul mehet a rohangálás a játszótéren, ahogy arra is, hogy a nap még este hétkor is süssön. Így sosem árt, ha van otthon a könyvespolcon pár olyan történet, amivel összebújhatunk a kanapén ülve, vagy akár fürdés után a gyerekszobában a gyerekkel. Most 5 olyan…..
Szívesen csinálnál idén tavasszal kulturális programot? A budapesti színházak változatos szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak, darabok rendkívül széles skálájából válogathatsz kedved szerint. Ezekből mutatunk most neked néhányat. A színház mindig jó választás! Az ügyesebbek last…..
Ha unod a fast fashiont és feldobnád a monokróm ruhatáradat néhány bohókás darabbal, vagy prioritást élvez nálad az egyediség, esetleg imádsz turkálni és igazi veterán vagy a szakmában, akkor neked szól ez a lista, amit a teljesség igénye nélkül állítottunk össze Budapest turkáló-kínálatából…..
Különleges gasztroboltokból nincs hiány a fővárosban, mégis sokak számára ismeretlenek ezek a sokszor eldugott kis üzletek. Pedig nem csak ritka vagy itthon nem kapható termékekkel várnak, de egy egzotikusabb fogáshoz is megtalálhatod náluk a szükséges alapanyagokat. Összeszedtünk neked néhány ilyen…..
Az újévi fogadalmak egyre inkább mennek ki a divatból, pedig így, év végén kifejezetten érdemes egy pillanatra megállni, számot vetni az előző időszakkal, és körvonalazni a terveinket. Gyakran mondjuk egymásnak mostanában, hogy “Boldog új évet!” - de mitől is lesz olyan…..
Ázsiai ízek gyorsan? Nem lehetetlen! A Nesze!szer bloggere hozta el kedvenc, kipróbált receptjeit, aki a hozzávalók bevásárlásához csupán a mobilját vitte magával. Amennyiben voltál már ott, akkor azért, ha még nem, na, akkor meg tényleg, kóstold meg Ázsiát! Ne keress kifogást, ázsiait enni nem…..
A különféle, letölthető fitnesz-alkalmazásokkal lassan tele van a mobilunk memóriája. Ezeknek a programoknak a legtöbbje sajnos kizárólag a kardió és aerob edzésekkel, illetve a különféle fogyókúrás tervekkel foglalkozik. Akad azonban néhány olyan alkalmazás is, ami segíthet…..
Otthon a neten Társ az újévben 2017.12.28 10:48:00
Tettél már fogadalmat az új esztendőre? Még nem? A Nesze!szer bloggere azt mondja, ő egy dolgot biztosan megfogad. Jövőre sokkal összeszedettebb, tervszerűbb és pontosabb leszek! Ja, hogy ez nem is egy fogadalom, hanem mindjárt három? Mondom akkor egyben! Jövőre lesz egy segítőm: az én…..
A fotelünk kényelméből vásárolni a legcsodásabb érzés. Elkerüljük a tömeget, nem kell keresgélni a méreteket, és az online választék mindig nagyobb, mint az üzletekben található. Ha még nem találtad meg a szilveszteri ruhádat, olvasd el a Stíler posztját a 3 online…..
Ha éppenséggel fogalmad sincs, hogy hol töltsd a szilvesztert, mindenképpen érdemes körülnézned a neten, mert ilyenkor jöhetnek szembe a legjobb ajánlatok. De hol és mennyit lehet megspórolni a netes vásárlással egy utazáson? A Stíler posztjából kiderül. A szilveszterrel mindig…..
Hazai tervező ruháját viselni menő és jó dolog. Nem jössz szembe magaddal, az itthoni kreativitást támogatod és ez egyfajta hovatartozás is: te cool vagy és kész! Villantunk most néhány csodát a Nesze!szer gyűjtésében, de a döntés és a próba a tiéd! A ruhák mindegyike tökéletes akkor is, ha…..
Az ünnep a háláról is szól. Hálásnak lenni azért, amink van. És ebbe beletartozik az is, hogy van ivóvizünk, van ennivalónk, van világításunk és még oly sok mindenünk. A kérdés az, hogy mennyire vagyunk hálásak a környezetnek és bolygónknak mindezért a csodáért? Figyelünk-e eléggé saját ökológiai…..
Az ünnepek miről is szólnak? Igen, a szeretetről, az egymásra való odafigyelésről... és az isteni ételekről. Ugye. Ugye?! Na, de ki az, aki szeret óriási cekkerekkel lavírozni a zsúfolt plázákban, szupermarketekben? Sokkal jobb, ha online rendeled meg az asztalra valót, kényelmesen elterülve a…..
A parfüm maga a gyönyörűség. Az illat gyakorlatilag auraként működik az ember körül, az üvegek általában igazi műalkotások, tehetséges és jónevű designerek tervezik azokat. A parfüm tökéletes karácsonyi ajándék lehet, de senki nem szeretne tévedni, vagy esetleg hamisat…..
Az ékszer, ahogy a neve is mondja - ék. Aki ilyet kap, azt felékesítjük vele. És mi lehetne szebb karácsony tájékán, mint némi felékesítés? A Nesze!szer blog ékszerajánlója következik. Hazai designertől ajándékozni menő és okos dolog is. Ráadásul tényleg személyre tudod szabni a meglepetést. A…..
Egy karóra igazán stílusos és szép karácsonyi ajándék. De soha nem szabad első felindulásból vásárolni, inkább átgondolva azt, milyen is az illető egyénisége, személyisége. Most olyan ajánlatokat adunk nektek, amelyek remélhetőleg igazán hasznosak lesznek. Gyorsan kell persze rendelni – úgyhogy elő…..
Az év végi hajrá időszakában felértékelődnek a webshopok nyújtotta előnyök, hiszen időt és energiát spórolhatunk, ráadásul kihagyhatjuk gerillaharcot a tömegben. A szépségápolási cikkek beszerzésére nincs egyszerűbb megoldás a netes rendelésnél, hiszen csak egy bankkártya kell hozzá meg a net. A…..
Lassan ideje elkezdeni dekorálni a lakást is. Már csak azért is, mert ahogy a lakás díszbe öltözik, úgy fogja elkapni a benne lakókat is a karácsony hangulata. Lássuk, hogy a Nesze!szernél milyen dekorációval készülnek az ünnepre! Tegnap délután magunk készítettük el az…..
Olyan játékot keresel a karácsonyfa alá, amihez a gyerekek fantáziájára is szükség van? A Pandarte bloggerének, Dórinak összeállítása segíteni fog! Amióta a kisfiam megszületett, már nemcsak a felnőttvilágban keresem a kreatív ötleteket, hanem a gyerekekében is, leginkább a játékokéban! Szerintem…..
Sokszor nem is gondolunk bele, hogy miért hívjuk okostelefonnak azt a kis kütyüt, ami gyakorlatilag a kezünkbe nőtt az utóbbi években. Pedig tényleg zseniális lehet, ha okosan használjuk! A Stíler blog megmutatja, hogyan! Le sem tesszük, mindenhova visszük magunkkal, és amint pár…..
Az arcmaszkok az elmúlt 1-2 évben nagyon divatba jöttek. És ez örömteli. Ugyanis egy jól megválasztott arcmaszk egész konkrétan csodát képes tenni a bőrrel. Akár feltöltésről, akár revitalizálásról van szó. De nem, nem azokat a márkákat kell választani, amiket a boltok…..
A főzésnél, evésnél nem igazán van jobb dolog a világon. És a szakácskönyv az, aminek örülnek azok, akik tényleg szeretnek főzni. Bár annak is jó meglepetés, aki nem annyira konyhatündér típus, mert már a szép képek nézegetése is jó érzéssel tölti el az ember szívét és meghozhatja a kedvet a…..
Amikor már kezd unalmassá válni a közelben lévő divatüzletek és bevásárlóközpontok kínálata, szuper megoldást jelenthetnek az online üzletek. Ha bizonytalan vagy abban, hogy mit, hol érdemes keresni, ez a cikk neked szól a Stíler blogtól! Sokan még ma is tartanak attól, hogy…..