Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gurgula

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valaki érti, mi szegényke baja? Olyat már láttunk, hogy egy kutya a farkát kergeti, de hogy konkrétan ellenségnek képzeli, az tök új...
gurgula 2006.12.07 18:59:53
Sokan sokféleképpen próbálták már megfejteni, hogy mi is az értelme Magyarország legnépszerűbb közösségi weboldalának. Most örömmel látjuk, hogy van, aki igenis képes ezt a hatalmas adathalmazt valami rentábilisra használni. Például hivatásos lányok toborzására és…..
Ahogy M. nevű kedves olvasónk - akitől az alábbi link származik - fogalmazott, ez már tulajdonképpen modern folklór. Fehér limuzin, fehér ruha, fehér cilinder, fehér butikoskutya. Azt viszont még a legnagyobb rosszindulattal sem lehet állítani, hogy a menyasszony nem mutatós...
gurgula 2006.12.01 00:11:10
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
gurgula 2006.11.27 21:09:22
Subba Közös múltunk - Anettka 2006.11.22 12:04:00
Ezekben a törpeharcokkal és balázsshowkkal terhes időkben hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a magyar televíziózás minden bizonnyal évtizedekig fennálló csúcsát Anettka tartja. Amióta kevesebbet mutogatja magát bőrtangákban mintha elnézőbbek lennénk vele, és ezért is nagy…..
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..