Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mpl

0 bejegyzést írt és 410 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Habsburg-család sok-sok évszázadon keresztül uralkodott Magyarországon, némely tagja pedig itt is élt hosszabb-rövidebb ideig. Íme a Habsburgok kedvenc helyei...
Lazarbibi A másolás országa 2018.12.25 10:57:30
Napjainkban a nagy szankciók-ellenszankciók játék közepette egy 2018 elején született jogszabály-tervezet értelmében Oroszországban az USA-ból és az azt támogató országokból származó jogtulajdonosok beleegyezése nélkül gyárthatnának termékeket. Tehát gyakorlatilag bármit lemásolhatnak, ha…..
Miért kell par@sztnak lenni? Történt ugyanis, hogy ma reggel, szokásomtól és lehetőségeimtől eltérően a reggeli gyermekfuvarozás után haza vettem az irányt. Elgondolkodva azon, hogy miként fogok gyorsan sok mindent beleszuszakolni a rám szakadt másfél órába, éppen…..
mpl 2018.08.08 13:47:01
@kíváncsiskodó2018: a ragadozók ürüléke nem tesz jót a zöldnek, ellentétben a növényevők trágyájával.
Az 1989-90-es rendszerváltás után egyből felmerült a kérdés, hogy el kell-e távolítani az előző rendszerhez kötődő köztéri szobrokat, műemlékeket és jelképeket az ország köztereiről. A szimbólumok persze mindenhonnan lekerültek (így a székesfehérvári vasútállomás épületéről is a Rákosi-címer), a…..
mpl 2018.07.28 08:07:18
@Rolf Singer: a több megnyitott lap átka... ;-)

De azt tartom, hogy kommunizmus sehol sem volt a világon, amúgy nem lenne rossz eszme, csak éppen megvalósíthatatlan. Kicsiben működik egy darabig, de aztán túlnövi önmagát.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/A_BKK_%C3%BCzemeltet%C5%91inek_j%C3%A1rm%C5%B1parkja A buszra várok. Régóta ácsorgok a megállóban, fogytán a türelmem. Nem vagyok ezzel egyedül, tizenöt-húszan várakozunk. „Jönni fog egyáltalán busz?” Elhatározom, hagyom a csudába, s neki…..
mpl 2018.07.21 15:56:31
@DFK: csak, hogy tudd, akinek most te fizeted a nyugdíját, anno ő fizette a te iskoládat. Elsős közgadaságtan.
    " Azt, hogy mi a család, nem az érzékenység és méltóság, hanem a természet rendje szabja meg, amit a politikának el kell ismernie, eme rend megsértése ugyanis biztos, hogy valahol vissza fog ütni. " (Szilvay Gergely, Mandiner)        Aquinoi Szent Tamás használta a természet rendje elleni…..
mpl 2018.07.04 14:06:33
@fuhur: miközben szó szerint tökig éltek a bűnben
Egy nem mindennapi esküvő történései zajlanak Hangácsi Márton új klipjében, ami a Be Patien című dalához készült. A videóban felbukkan Boros Lajos is, aki örömapaként vezeti oltár elé a lányát. Aztán történnek a bonyodalmak...
Bárány-nyalóka. Csak megfogod a csinos kis "pálcikát" és lemarcangolod róla a szaftos, pirult húst. Elégedett mosoly lepi el az arcod, hiszen már olyan régóta csorgattad a nyálad a különböző tévéműsorokban látott hasonló húsokra. És most végre megcsináltad. És még jó párszor meg fogod - haveroknak,…..
Mint tudjátok a játékokon kívül igyekszem olyan hangulati elemeket is majd becsempészni a múzeumba, amivel egy kicsit Ti is úgy érezhetitek hogy egy valódi időutazásnak vagytok a részesei.Ezért fontos számomra a dekoráció, amiből időről-időre bemutatok nektek egy-egy darabot. Ennek keretében…..
Mennyibe került a legendás Pritamin, illetve más ételek és italok az Ötvös filmek bemutatásának idején?  ..
Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben igyekszem jó áron megvásárolható ritka játékokat összegyűjteni nektek.Remélem ezen a héten is akad olyan a kínálatban, amivel szívesen bővítitek majd a gyűjteményeteket...
Jó napot,Ne is szaporítsuk tovább a szót, íme a galéria: 1...
mpl 2018.05.04 18:04:05
Az első pillanatban megigézett. Azt hittem, megmenekülök - de nem. Hónapok teltek el sóvárogva, míg végül backere (támogatója) lettem egy crowfunding (közösségi finanszírozású) projektnek. Az Edge of Belgraviának a kickstarteren indított késkészlet kampánya hatalmasat ment.…..
mpl 2018.04.11 17:04:49
@Treff Bubi: konyhakésre bőrfonat...boldogok kesznek a László kórházban, amikor a belerohadt baktériumtenyészeteket analizalják gyomormérgezés után
Igaz még javában tart a tél, de már egy egy nap érezhető hogy közeleg a tavasz. Legalábbis én már érzem az illatát. Ilyenkor olyan jó érzés egy kis színt vinni az öltözékünkbe, egy kis bohémságot. Mint ahogy a természet is kinyílik, újraéled körülöttünk, ugyan úgy mi is egy kicsit megújulunk minden…..
Eddig bárkit kérdeztem a 24 órai zárás mellett kampányolók közül, senkinek se volt kidolgozott, közép-, vagy hosszú távú terve arról, hogy mi lesz a kerülettel, ha bedől a Bulinegyed. Ongjerth Richárdot, a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont vezető tanácsadóját arról kérdeztem, milyen jövő vár erre a…..
mpl 2018.02.04 14:50:01
@GiaMarie: ugye, te nem azon a környéken laksz?
"El kellett búcsúznunk, de még ekkor sem igazán fogtam fel, mi történik, nem voltam ideges (pedig még nyugtatót sem kaptam), sőt, talán inkább derűs a magam mondján – mindig poénkodásra kész. Azonban, amikor áthaladtunk a műtős részleg nagy, önműködő fémajtaján, és egy percre megálltunk a részleg…..
Serena Williamsről még a tavalyi év során hoztuk le az ősanyás állapotos fotósorozatát, ami a Vanity Fairben jelent meg. A világklasszis teniszező azóta életet adott gyermekének, Olympiának, akit már az Instagramról ismerhetünk is, hisz láthattunk közös szelfit vele. Ám az első hivatalos fotózása…..
A világhírű dalszerző és énekes Bryan Adams már régóta ismert fotósként is, több tucat kiállítása volt és több fotóalbuma is megjelent. Eleinte főleg hírességekről készített portrékat, majd később a reklám- és a divatfotózásban is sikereket ért el. Adams a világ egyik legnagyobb divatfotósától, Herb…..
mpl 2018.01.10 07:31:19
Pedig sokat elnéztek neki, még azt is, hogy kitalált hősökkel kívánja betelepíteni az '56-os panteont...
mpl 2018.01.01 08:00:18
@Látens Inszinuáció: “Az áldozatokat eleinte gödrökbe temették, de a szovjetek által elkövetett katyńi vérengzés tömegsírjainak 1943-as felfedezése után felismerték ennek kockázatát és igyekeztek eltüntetni a tömeggyilkosság nyomait. Ezért a holttesteket kényszermunkásokkal ismét kiásatták és elégették. A tábort ezt követően lerombolták, és helyén egy parasztgazdaságot létesítettek. A háború után, illetve 2012 óta végzett kutatások azonban kimutatták a földben található csontokat illetve a korábbi épületek és a tömegsírok maradványait” wikipedia, Treblinka szócikk.
olvasni kellene, mielőtt írni próbálsz
A sztori valamikor augusztus közepén kezdődött, amikor is drága unokahúgom úgy döntött, hogy feltétlenül nálam kell kikötnie a régi cipőszekrényüknek, mert az nekem majd nagyon jó lesz. Akkortájt még nagyon jó is lett volna, ha minden úgy alakul, ahogy szerettem volna, de ez a lehető legritkább…..
mpl 2017.12.27 12:05:02
Hidegben jólesik egy második kávé. Vagy egy tea. De mi van akkor, ha ezt a kettőt mintegy összevonjuk? Lágy, mint egy tea és erős, mint egy kávé - ez az a kettősség és harmónia, amiért a chai lattét szeretjük. Most két receptet is mutatunk, egy koffeindúsat és egy selymesebbet...
mpl 2017.12.26 07:51:13
Karácsonyra kijön a Star Wars legújabb része, és ezzel együtt elöntik a piacot a rajongók minden igényét kielégítő termékek is. Minden értelemben. Egy szexuális segédeszközöket gyártó cég is meglovagolta a hullámot: Han Solo, Dildoda és Darth Vibrátor között válogathatnak a felnőtt rajongók. Azt…..
1866. Felszabadított rabszolganők dolgoznak egy gyapotfeldolgozóban két munkavezető felügyelete mellett..
mpl 2017.11.19 20:10:22
@Trónkövetelő: azidőtájt már “csak” néhány másodpercre kellet mozdulatlanul maradni :-)
Nem mintha bajunk lenne a boltban készen kapható fűszersókkal, de ahogy instant kávét sem iszunk egy bizonyos kor fölött, úgy magára valamit is adó konyhatündér nem használ E-számokkal is gazdagon dúsított, előre elkészített fűszersókat. Mit tehet helyette? Készít magának, hiszen nem egy nagy…..