Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gunther Dóra

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap szürreálisabbnál szürreálisabb események követték egymást: reggel még Debrecenben ültünk a Médiastafétán (a hazai és erdélyi média tanszékek éves talákozóján, eszmecseréjén), mikor jöttek a hírek a Népszabadságról, ám erről akkor és ott nem folytattunk…..
    M.I.A. - Borders     A cikk első felében Beyoncé kőkemény politikai állásfoglalásáról írtam, ebben a részben ezt M.I.A. tudatosan felépített és nagyon okosan feldolgozott véleményéről teszem.    Beyoncé-től eltérően M.I.A. mindig is a politikai témáiról…..
  Az idei Super Bowl előtti nap adta ki Beyoncé az azóta híressé és hírhedté is vált Formation című számát. Nagy port kavart, hiszen nyíltan mutat be létező és nagyon is aktuális társadalmi problémákat, a Super Bowl félidejében tartott performansszal pedig tovább fokozta az…..
A felszólítás Majtényi László, az Eötvös Károly Intézet elnöke szájából hangzott el, aki önmagát idézte egy Kálvin téri esemény kapcsán. Legyetek politikusak – hangzik az ösztönös, és enyhén kétségbeesett kiáltás, melynek manapság az egyetemeken nincs, vagy csak…..
Három hónapot dolgoztam a vs.hu-nál. Életem egyik legjobb élménye volt - mind szakmailag, mind emberileg. Egy lap, ahol nem a gecizésről és a másik lejáratásáról kellett írni, ahol nem volt elvárás a szakmaiatlan ócsárolás, ahol nem egymás hátát veregetve, bajtársias nevetgélésből nőtte ki magát a…..