Regisztráció Blogot indítok
Adatok
multifarkukutya

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
multifarkukutya 2018.12.31 13:23:09
@ulpius66: De, minden rossz, amit a Fidesz csinál. Ha valami jónak tűnik, az csak egy következő aljasság bevezetője. Amúgy meg arról az Ungár Péterről beszélsz, aki a Figyelő résztulajdonosa (volt)? Ő roppant hiteles ellenzéki. Miért nem inkább Semjén Zsoltra hivatkozik? Hisz ő is pont ugyanúgy nem fideszes, mint Ungár Péter.
multifarkukutya 2018.12.31 13:23:39
@ulpius66: De, minden rossz, amit a Fidesz csinál. Ha valami jónak tűnik, az csak egy következő aljasság bevezetője. Amúgy meg arról az Ungár Péterről beszélsz, aki a Figyelő résztulajdonosa (volt)? Ő roppant hiteles ellenzéki. Miért nem inkább Semjén Zsoltra hivatkozik? Hisz ő is pont ugyanúgy nem fideszes, mint Ungár Péter.
Káprázatos freudi elszólást produkált az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos, amikor a CEU ügye miatt a csatornán vezetősködött vendégeskedett Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója...
multifarkukutya 2018.12.05 17:59:53
@Demokrácia nélküli liberalizmus: A lószar finom, tápláló és egészséges. 3,2 millió légy biztosan tévedhet!
Magyarország ura és parancsolója úgy akar visszavonulni, mintha nem vonulna vissza: írásbeli garanciát nem fog adni arról, hogy az egyetem jogszerűen működik, elégedjenek meg a szavával. Higgyék el neki becsszóra, hogy nem nyúl a CEU-hoz...
Reckl Amál blogja Szabotázs? 2018.10.22 03:30:30
A TV2-nél annyit hibáztak a hétvégén, hogy az már gyanús. Csatornán ősszel igencsak belehúztak, a hét minden napjára jut valamilyen szuperprodukció. Ezek persze többnyire érdektelenek (Sztárok és párok) vagy értelmetlenek (Ninja Warrior Hungary). De ahol ennyi műsort csinálnak, csak létre kell…..
Van annál jellemzőbb erre a nyomorult NER-világra, mint az, hogy amikor egy magyar, oppardon Magyar, még inkább MAGYAR sikert a nemzeti szócső, a hírügynökségnek csúfolt MTI, amit már tényleg csak nagyon kivételes esetben és alapos forrásvizsgálat után lehet picit is komolyan venni, konkrétan…..
"Nem volt hatékony a lakás-takarékpénztári megtakarítások támogatása"- címmel jött ki az MTI friss híre. Ez eddig rendben is lenne, ha az első mondatból nem derülne ki, hogy mindez a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2011-es tanulmánya szerint van így. Igen, 2018. októberében egy 2011-es tanulmányt…..
multifarkukutya 2018.10.19 09:05:45
@enipeni: Orbán bepöccent rá valamiért.
Korábban már írtunk róla, hogy az ATV a CNN hírcsatornával kötött megállapodást, aminek első kézzel fogható eredményét hamarosan láthatják a csatorna nézői. Október 28-án, vasárnap 17 órakor indul a Newsroom című új műsor, amiben a CNN legfontosabb hírei láthatóak, magyarul. A műsort Bombera…..
multifarkukutya 2018.10.08 18:15:56
@Technika Magnatovics: Konkrétan melyik hírt hamisították "Origo-szinten" a CNN-en? Tudom, hogy Trump ezt állítja, mint ahogy a BBC-ről meg a Washington Postról is, de ez még kevés. Nos, melyik volt konkrétan az a CNN-hír, ami hamisított volt, és ha tágított a CNN, és utólag tévesnek bizonyult, és nem ismerték be? Csak azért kérdezem, mert minden nap nézem a CNN-t. Valóban elfogult a Demokraták javára. Ennek azonban pont ugyanannyi köze van a hírhamisításhoz, mint az Origónak a valódi hírekhez. Vagyis semmi...
multifarkukutya 2018.10.08 18:17:34
@csiri bá: Meg a nagyvárosokban.
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
multifarkukutya 2018.09.12 05:48:09
@Sz. Marika: Nem tudom, miről teccik csacsogni, de a szar, az akkor is szar, ha mellé teccik lapátolni egy másik kupac szart is. Sőt, úgy még szarabb. Nem kéne ilyesmit sem bepapiznia, sem másokat etetnie vele...
Kezdjük egy kicsit távolabbról. Nem mondunk nagyon újat azzal, hogy az az évi nagyjából 80 milliárd forintnyi közpénzből működő közmédia, azaz az MTVA feladata az alkotmány és a médiatörvény szerint, hogy kiegyensúlyozottan és sokszínűen tájékoztassa az ország lakosságát a közügyekről. Hogy ez…..
A Kerge városból, az NCIS-ből és a Zsaruvérből ismert színésznő a Facebookon akadt ki egy nyilvános posztban, amiben arról írt, hogy legalább öt alkalommal fordult vele elő egy hónap alatt, hogy a szereposztók még csak lehetőséget sem adnak neki. Nem az zavar, ha nem kapom meg a szerepet, az egy…..
multifarkukutya 2018.08.21 08:01:17
@histar007: A feketék a kisebbség. A többség úgymond "jogvédő" szervezeteit úgy hívják, hogy fasiszták. Lásd pl.: Ku Klux Klan, AltRight, stb... (Csak hogy maradjunk Amerikában...)
A tavaly decemberben elindított Korhatáros szerelem volt az TV2 első rendes, heti sorozata, és annyira bejött a csatornának, hogy menten rendeltek is belőle egy második kanyart. SŐT, az étvágy megnőtt, az állami reklámköltésből meg folyt be annyi, hogy abból még egy másik sorozatot is ki lehetett…..
Ha Magyarország és az Európai Unió területéről kívánod berendelni legújabb szerzeményeidet, akkor vám vagy adó kiszabásától nem kell tartanod. De amint Amerikában vagy Kínában (vagy bármely nem uniós országban) találod meg választottadat akkor a vám és adókötelesség terhével, szó szerint számolnod…..
A meleg, mint szó, tök okés, lásd meleg ölelés, sőt, meleg öl, DE persze lehet melegen ajánlom is, ami meg kicsit agresszív, mint a HírTV régiúj vezetőségének próbálkozása a Sötét Rettenet 1326 Napja, azaz Orbán Viktor Simicska Lajos általi legecizése és Simicska Lajos kivert kutyaként való távozása…..
Origo, Origo, baszki. Ti ezt tényleg el is hiszitek?..
comment:com Nem időgép, HírTv 2018.08.01 13:41:11
Hat percig tartott a HírTV 2.0 (vagy HírTV Oridzsinál?) első hírműsora. Nem volt benne belpolitika, és önreflexió sem. Még napokig kitart a kánikula. Leállt a hajóközlekedés az Elbán a szárazság miatt. Megjelent a tervpályázat a budapesti szuperkórházakról. A becsültnél kevesebb pénzből…..
multifarkukutya 2018.08.01 15:17:34
@tudorka57:

"Amit Csintalan és Kálmán Olga műveltek, az nem képernyőre való."

Régebben azért szégyelltem magam, mert Orbán Viktor Magyarország, a magyarok nevében beszélt.

Most már azért szégyellem magam, mert nem (ő) tévedett...
Mint a korábbi cikkekben is láthattuk, a 2018-as választás során kiemelt jelentősége volt a közösségi média használatának, azonban az, hogy egy párt mennyire népszerű a Facebookon, nem fedi le a választási eredményeket. A Facebook-felhasználók köre meglehetősen zártnak számít, így nem nevezhetjük a…..
multifarkukutya 2018.07.31 11:06:15
@6.Lenin: A Kétfarkú Kutya Párt 2016-ban pl. nem csak konkrétan meg mondta, mit akar (ellentétben az összes úgynevezett "ellenzéki" úgynevezett "parlamenti" párttal), hogy mit akar, de meg is szervezett és végre is hajtott egy sikeres kampányt ennek kifejezésére (ellentétben az összes úgynevezett "ellenzéki" úgynevezett "parlamenti" párttal): Elég volt a kormányzati migeráncs-ellenes uszító kampányból!

Az 1%-os támogatásból a Kétfarkú Kutya Párt (ellentétben az összes úgynevezett "ellenzéki" úgynevezett "parlamenti" párttal) egyetlen fillért sem fizet senkinek, kizárólag a Rózsa Sándor Első Kampánytékozló Alap javára használja, amiből értelmes projekteket valósít meg. Nem mellesleg anélkül, hogy odahívja a sajtót, és népszerűsködjön vele (ellentétben az összes úgynevezett "ellenzéki" úgynevezett "parlamenti" párttal). Egyetlen fillért sem fizetnek ki ebből (se másból) személyes kiadásokra, alkalmazottak vagy tisztségviselők díjazására. Még kampányokat sem ebből, hanbem kifejezetten célzott közösségi finanszírozásból végeznek, mint a 2016-os népsavazáskor, vagy a 2015-ös óriásplakát-kampány során is.

A Kétfarkú Kutya Párt amatőr, vagyis nem a politikából akarnak megélni (ellentétben az összes úgynevezett "ellenzéki" úgynevezett "parlamenti" párttal), ezért nem is korrumpálódtak (ellentétben az összes úgynevezett "ellenzéki" úgynevezett "parlamenti" párttal).

És most elég olcsó volna visszakérdezni, hogy az összes úgynevezett "ellenzéki" úgynevezett "parlamenti" párt mit ért el azzal, hogy bejutott és beült az úgynevezett "parlamentbe" díszpáfránynak? Leszámítva persze azt, hogy legitimálják az úgynevezett "parlamentet", az ott elfogadott ordas törvényeket, és sikerült a fejenkénti havi harminc ezüstpénzüket némi zsarolásnak engedve megemelni? - Ha elmagyarázod, legközelebb én is a Pártunkkal és Kormányunkkal Szövetséges Hazafias Népfront úgynevezett "parlamenti" úgynevezett "ellenzéki" pártjainak valameilykére fogok szavazni. Hogy képviselhessen, és jelenlétével igazolhassa, mikor Orbán vagy Szijjártó féltéglával döngeti a mellét Magyarország nevében. Meg hogy az én képviseletemben is naponta megszégyenítse magát az úgynevezett "parlamentben" a Fidesz nyilvános szivatásának eltűrésével.

De nem kérdezek vissza. Beszéljünk csak arról a rengeteg politikai és közéleti tevékenységről és teljesíményről, amiket mind-mind nem csinált meg a Kétfarkú Kutya Párt (ellentétben az összes úgynevezett "ellenzéki" úgynevezett "parlamenti" párttal)...
multifarkukutya 2018.07.31 12:06:54
@6.Lenin:

Nézd, nekem az úgynevezett "parlamenti" úgynevezett "ellenzéki" pártokkal nem csak az a bajom, hogy megosztják a szavazatokat, és elveszik az egyetlen értelmes választástól, a Kétfarkú Kutya Párttól. A Pártunkkal és Kormányunkkal Szövetséges Hazafias Népfront ennél sokkal-sokkal károsabb.

A Kétfarkú Kutya Párt nagyon sokmindent csinálhatna, de (ellentétben az összes úgynevezett "parlamenti" úgynevezett "ellenzéki" párttal) még csak nem is azt csinálja, ami népszerű(sködés), hanem azt, amit akar. Ezt hívják "elvi politizálásnak", ha érted, hogy a kollaboráns látszat-ellenzék szavazat- és államiapanázs-számlálása mellett ez mit jelent...
multifarkukutya 2018.07.31 12:21:06
@énisfélek: Látod, mennyire nem értenek a népszerűsködéshez?... És akkor még nem is említetted, hogy szembemennek a migeráncsozással. Pedig az aztán tényleg baklövés, népszerűsködésileg...

A "Kétfarkú Kutya" elnevezésnek, pontosabban a pártlogónak külön története van, amit most nem mesélek el, terjedelmi okokból. Csak emlékeztetnélek a "dadaizmus" nevű művészeti irányzatra, ami állítólag úgy kapta a nevét, hogy a mozgalom megalapítói találomra felütötték a szótárt a "lovacska" szócikkelynél. A Kétfarkú Kutya Párt eredetileg, és lényegében most is egy politikai-művészeti csoport, mozgalom.

De a kifogásoddal telibe találtál. 2014-ben ugyanis például arra hivatkozással kaszálta el a pártként való bejegyzésüket a Kúria, hogy a "Kétfarkú" név erkölcstelen és megbotránkoztató képzettársításra adhat alapot. (Ezt mondta róluk a "Kúria". Érted? - A "Kúria", bazmeg!...)
Az M4 Sport gyerekekről és gyerekeknek szóló, Kisbajnok című műsorának több riportjába is sikerült belecsempészni némi reklámot a 2Rule-nak, Mészáros Lőrinc vadiúj sportmárkájának, szúrta ki a hvg.hu. A műsorban először a felcsúti fociakadémia keretein belül működő RealTanoda növendékei kaptak…..
Szintet lépett az RTL és a TV2 rivalizálása: az RTL azt állítja a TV2-ről, hogy ellopta a The Wall azaz A Fal című új vetélkedőjük ötletét és know-how-ját, és A Piramis címen saját verziót forgat belőle Stohl András műsorvezetésével - ezt Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese mondta a…..
multifarkukutya 2017.11.19 07:54:34
@Tehetséges ugandai buzi: Igen, de ez nem új dolog. Húsz éve mesélte Geszti Péter egy interjúban, hogy egy műsorötletéről akart tárgyalni az egyik nagy magyarországi kereskedelmi tévével. Szavai szerint a tévés tárgyalópartnere megmutatta, milyen menő az irodája, a bútora meg a szőnyege, majd elővett a fiókból egy konzerv-licenszt, hogy ezt kéne megvalósítani...
Hannibal Lecter, Patrick Bateman, a Joker és számos további filmes karakteren túl nem vitás, a pszichopaták köztünk élnek. Mögöttünk állnak a közeli boltban, mellettünk ülnek a metrón, velünk szemben az irodában, rutinszerűen köszönnek, ha reggel összefutunk a lépcsőházban. De mit is jelent az, hogy…..
multifarkukutya 2017.10.06 22:18:53