Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patricica

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint hétfő, nyaralásból visszaérkezve, egész éjjel Emmy-gálát bámulva ez valahogy még fájdalmasabb, mint egy szimpla nyomorult munkanap. Este tuti nem leszek tévé előtt, ettől persze még elronthatom mások szórakozását, szóval csapjunk bele a lecsóba. Ha rám tetszenek…..
Damon Lindelof a TCA turnén hozta nyilvánosságra a Lost-finálé után kapott tweetek közül azokat, amikben a bús picsába küldték el a rajongók. Az ugrás után van egy jelenetünk, ami nem került be a fináléba, csak a hatodik évados DVD extrái között lehet megnézni őket. Meg…..
Nu, George csak elkapta a szőke cápát is, ezzel már csak egy menetre van a Grand Slamtől, de ha Yang is összefekszik vele, én abbahagyom a sorozat nézését. Így is elég nehéz áthámoznia magát az embernek a nyáltengeren, hát még úgy, hogy az egyik legjellegtelenebb szereplőből…..
hogyvolt House 3x17 - Magzatpóz 2008.03.27 10:19:00
Ezen a héten Dr. Gregory House szerepében Dr. Lisa Cuddyt láthatjuk, aki zavarbaejtően pontos alakítással hozza a címszereplőt. A hetibeteg pedig egy fotós, és így egy zseniális húzással elérik azt, hogy ebben a részben kicsit más fényben lássuk a szereplőket, valahogy úgy,…..