Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JéBarbi

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy az okos ember tudja, hogy az információk fele butaság, de az igazán zseniális ember azt is tudja, melyik felét hiheti el annak, amit hall. Vajon hihetünk-e egy orvos által írt, gyógyszertárakhoz köthető weboldalon megjelent cikknek? Jól tesszük-e, ha egyszerű és szimpatikus…..
Nehezen megmagyarázható okokból a guargumi sokakban félelmet kelt, és sokan kifejezetten csak guargumimentes élelmiszereket fogyasztanak. A tényekre koncentrálva utánajártunk, hogy honnan eredhet a guargumi kedvezőtlen megítélése. A guargumit, más néven guarmézgát a guarbab (Cyamopsis…..
Az egynyári csodaszerek általános jellemzői, hogy könnyen hozzáférhető, egyszerű anyagok, amelyeknek sokféle állapotra ajánlott a fogyasztásuk, általában kiválóan gyógyítják a rákot (hogy pontosan mely fajokat, azt nem mindig lehet tudni), esetleg fogyasztó hatásuk is van, és nagyszerűen…..
JéBarbi 2016.11.19 17:38:57
@beebite: köszönöm szépen a helyesbítést :)
JéBarbi 2016.11.19 17:39:40
@kreti7: köszönjük, igyekszünk.
Időről időre találkozhatunk a C-vitamin rákellenes hatásáról szóló írásokkal, amelyek a vegyületnek csodálatos hatást tulajdonítanak, és azonnali, mellékhatásmentes gyógyulást ígérnek a betegeknek. Számos, az alternatív gyógyászat iránt érdeklődő orvos is ajánlja betegeinek a C-vitamint nemcsak…..
JéBarbi 2016.11.08 10:51:40
@pannonfunk:
Ebben a fázis 1 klinikai vizsgálatban (annonc.oxfordjournals.org/content/19/11/1969.long) alkalmazták 5 személyen az extrém magas C-vitamin dózist. A cikk szerint 500 mg/ml-es oldatot készítettek, puffer és víz segítségével, a pH-t nátrium-hidrogénkarbonáttal állították semlegesre. A fiziológiás ozmolaritást a 15 g alatti C-vitamin tartalmú oldatokban Ringer-laktát oldat segítségével érték el, a 15 g feletti C-vitamin tartalmú oldatok készítéséhez steril vizet használtak. Az elkészített infúziókat 1 órán belül elkezdték adagolni, 90 g alatti C-vitamin tartalom esetén ez több mint 90 percig, 90 g feletti C-vitamin tartalomnál pedig több mint 120 percig tartott. A városi legendát nem ismerem, de a fenti vizsgálat alapján feltételezhető, hogy nem igaz.
MLM-terjesztők és testépítő webáruházak jóvoltából tett szert az utóbbi években nagy népszerűségre egy sokak számára ismeretlen vegyület, a piruvát. Anyagcsere-köztitermékből a fogyni vágyók csodafegyverévé vált, amely a kívánt alakot és erőt, egyszóval a vágyott testi tökéletességet hozhatja el a…..