Regisztráció Blogot indítok
Adatok
federti

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk egy nagyvárosi drogériában dolgozik biztonsági őrként, az utóbbi hetek pedig rendesen próbára tették az ő idegeit is. Amióta 9 és 12 között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak náluk, ebben az időszakban a bejárat előtt balhézó 65 alattiak között kell rendet tennie, de a többi időpontban is…..
federti 2020.04.09 21:31:21
@ebella2: arról még nem hallottál, hogy az én maszkom téged véd, a tiéd pedig engem?
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
federti 2020.02.14 10:23:21
@Jake Peralta: 1x említette, hogy 100 ezres kabátot vett, hogy ne fikázzátok mert olcsó húsnak híg a leve
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
2019. augusztustól a Vodafone a UPC tulajdonosa, és ennek egy csomó hozadéka van az előfizetőik számára, például az, hogy vége a UPC Mobilnak, viszont a UPC ügyfelek kedvezményes Voda-tarifákat kapnak. Ez eddig jól hangzik. A gyakorlatban viszont úgy tűnik, vannak érdekes részletek emögött, és még…..
federti 2019.10.03 18:37:53
@CCnick: Vodafone-nál vannak 2G-s, 3G-s és 4G-s mobil csomagok?
Mobilelőfizetésnél miről kell tájékoztatni az ügyfelet? Szerintem 3 fontos dolog van: havidíj, tarifa és sebesség.
federti 2019.10.04 19:36:39
@havrilla: Elsőre nem sikerült válaszolni, nyugodtan próbáld meg még egyszer.

Egyébként attól függetlenül, hogy utánanézel lehet valami mégsem jut eszedbe és nekik ez lenne a dolguk.
Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott…..
federti 2019.01.12 19:41:18
@Felis minor: nem színészkedik, önmagát adja....ez is baj?
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
federti 2019.01.09 20:04:15
@csincsilla72: Szia, sziasztok!
Lacikának 2 képessége van(Roli sajátját neki adta, Csokiét megnyerte), Hunornak 1, ezért így volt igazságos és szerintem jót akart Lacikának mikor jelezte, hogy legyen aktívabb.
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
A napi kérdés az én esetemben mindig ugyanaz, vagyis Önök kit hívnának ki xxx nevében, ma ugye Atti nevét kopizták az x-ek helyére. A windows megint fagy, és baszik mutatni a neveket, de Anikó zseniálisan spontán műsorvezetői skilljeivel a felirat nélkül is tudja sorolni a lehetséges neveket,…..
Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a…..
federti 2016.10.17 07:04:05
@Funk You: nézőként azt látod amit mutatnak, de a lakók napi 24 órát töltenek egymással. Azt pedig nem hiszem, hogy tivy miatt álltak zseri mögé mert tivy követői már dinánál is bizonyítottak. Volt is nagy pofára esés. :D
federti 2016.10.17 07:56:37
@Cseszlovák Gyurmafilm: a villalakók csak csendben, nyugodtan, heverészni akarnak, ezért azt gondolnám, hogy jobban kellene zavarja őket zseri alpári hangoskodása mint mici, aki semmit nem csinál, (nem tesz hozzá a műsorhoz) és 2 hete olyan tuja mint attila
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
federti 2016.10.05 10:32:11
Kedves Kolozsi úr!Minden este, mihest vége van az M1-en a folytatásos migránsnak, átkapcsolunk magára, mert mindég nagyon nézzük a műsorait. Mondjuk leginkább a Szűjjélmán tetszik, de ha nem tudok aludni (már pedig sokszor nem tudok a lábom miatt), akkor nézzük a szomszéd Encikével a Valóvilla…..
federti 2016.10.04 15:16:20
@Perah: Zseri anyja lelép és pici lányát az agresszív apjára hagyja...ezt picit túlkombináltad
Preambulum Gyerekek, őrült nagy a nyomás. Bruti és Chat Gézu olyan kurva magasra tette azt a bizonyos lécet ezen a héten, hogy a Hubble-teleszkópon keresztül nézve is csak távoli csillagnak tűnik innen, az irigység gyászos posványából, ahonnan a szerdai öfit írom. Haljak meg, volt bennem…..
Tivy naplója 1.Nedves naplóm!Lassan egy hónapja vagyok ebben a kibaszott csicska villában, de most ez komoly? Hát verek a fejükbe Bamm! MIEZ?!? Angliából jó ötletnek tűnt, de az a baj, hogy sok itt a csikagecikutya. Egyet konkrétan meg is pocsékoltam közülük, de hiba volt, mert negatííííííííív a…..
Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve…..
federti 2016.09.23 17:57:54
@hereverő heverő: krisztián jól kezeli tivy dühkitöréseit? Ő is lapít mint xar a fűben, esetleg utána megy tesózni. Ennyi. Pedig Krisztián a kemény fiú a villában, emelje fel a hangját, csapjon az asztalra és állítsa le azt az őrültet. ha véletlenül kap egy ostor lábat, -amit nem hiszek, mert tivy egy gyáva féreg, face to face csak a csajokat állt bele,- ne üssön vissza és nagy eséllyel megnyerte a játékot. Egyébként csak egy lusta tuja
Anikót a gonosz stájliszt egy, a legutóbb szegény Lemmyn látott német harckocsizó-egyenruhára kísértetiesen hajazó mentébe és bőrnadrágba öltöztette, szemüveg ezúttal nincs, oda az intellektus, sóhajthatnánk, ha nagyon gecik volnánk. Anikó komor, balhé volt, meg annak következménye...
A tegnapi adásban volt végre igazi szarkavarás és ebből adódó konfliktus, fura módon még mindenki megbízik Miciben és Dinában, a villa két legmegbízhatatlanabb emberében, Attila pedig olyan oldalát villantja meg, ami után még azt is elhisszük neki akár, hogy egy kislányt tart fogva a pincéjében és a…..
Az összefoglalót Zseri és Tivy évődése nyitja, kellemesen elringatva a lopakodó tragédiát nem sejtő nézőket. (Figyelem! A Trónok harcába illő fordulat megtekintése, illetve e hogyvolt végigolvasása szívbetegeknek, valamint várandós és/vagy kisgyermekes anyáknak nem ajánlott!) A még boldog Zseri…..
federti 2016.09.16 22:28:56
@genevieve: Krisztián férfi, a takarítás meg női munka (a barkácsolás is) :D
Mivel tegnap Sixx posztja elszállt, gyorsan összefoglalom a vasárnapi párbajt: A két főszereplő Viki és Lóri igazából nem esett egymás torkának, de azért volt némi kakaskodás. Lóri azt vetette a lány szemére, amit mindenki lát, hogy a kishölgy elég visszahúzódó természetű, egész addig, amíg…..
A poszt, amit reggel 5 óta írtam elszállt, kösz Windows, meg a maces megszokás, hogy minden automatikusan mentve van, faszom a notepadbe, abba. Időm viszont sajnos most nincs újra összerakni a cuccot, kommentekben beszéljétek ki Részeges Micit meg a többieket, ó faszom, de idegbeteg vagyok most...
  Póverdbáj, ugyan már, nem hajtja ezt semmi sehová. Addig itt lesz a kiemelés minden posztomban, míg legalább egy kibaszott játékelemben meg nem látom a Big Brothert. Jó hírünk van, visszatértek a sziluettek, az egyik vezet 52-48-ra a kiafaszagyerek versenyben, ami majd egy párbajban…..
federti 2016.09.09 22:32:23
@Patria: tivy 1 hete empatikus, akkor szóltak neki, hogy szerepelni kellene
Mikor zsolti fellázadt, hogy sámlin ül az étkezőasztalnál, hol volt az empátia? Krisztián kivételével mind lapított
federti 2016.09.09 23:16:00
@Patria: zserinek nem volt igaza, de tivy akkor is egy segg...remélem a hódolói nem nyeretik meg vele a játékot
Attól féltem, hogy a hétfői összefoglalók annyira feleslegesek, mint bukósisakot húzni a motorozó Darth Vaderre, mert gyakorlatilag tegnap már láttuk a mai műsor felét. De aztán csak kialakult, még, ha sokat is kellett rá várni...
  Már kilencedik adás óta nem tudjuk, mi a póverdbáj a Való Világban, de nem adjuk fel. Most például lehetett volna tekerni a formátumon egyet, de nem, a szokásos közönség basszon ki valakit + beküldünk egy újabb tengerimalacot a terráriumba, legyen kit gyűlölni + kiválasztás a semmibűl…..
federti 2016.09.06 09:32:06
@Komeszka: nem guszta? ez csak nézőpont kérdése. Evelin qrva vagy taktikus? Szerintem ügyesen csinálta, kötött egy eleve bukott fogadást (15 játékos) és felrakta tétnek, hogy aláfekszik. Ezzel a dina lóri dávid soma klikket teljesen szétrobbantotta, talán csökkent az esélye hogy a szövetség szavazói átszavaznak. (Evelin miért somával alszik?) Dina most (megint) áldozat, de amit eddig csinált úgy, hogy pasija van elfogadhatatlan és ahogy ezután fog viselkedni végképp leírja magát. Dávid a szent, pedig ő is dobta dinát evelinért csak mi ezt elnéztük neki. Lóri egy szemét vagy a szegény fiú aki dávid után megkapja a csajokat, egyébként nőtlen pasiként ment be és még így is tekintettel volt diára. Szóval ki jó ki rossz mindenki maga dönti el.