Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Allin(HUN)Gary

1 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választások közeledtével egyra nagyobb iramban szaporodnak azok a parlamenti beszólások, melyben a képviselők rendkívül változatos módon képesek egymást ekézni. Nem túl régen vette kezdetét a tavaszi ülésszak, de máris bővelkedünk az ilyen riposztokban. Ezek a legjobbak:..
Allin(HUN)Gary 2017.03.29 11:56:43
Mads Mikkelsen 20 éves karrierje jó példa arra, hogyan kell ingázni az európai és a hollywoodi filmgyártás között. A dán születésű színész első komolyabb szerepét 31 évesen kapta attól a Nicolas Winding Refn-től, aki többek között a Bronson (2008), a Drive – Gázt! (2011) és a Neon démon (2016)…..
    Az HBO saját gyártású magyar sorozatának második évadából kijött egy forgatási videó, amiből már nagyjából lehet sejteni, hogy merre fog haladni a cselekmény. Lesz benne börtön, tárgyalás, és visszatekintés 1991-be, amiért Fehér Lászlónak és ifj. Vidnyánszky Attilának szörnyű parókákat…..
Allin(HUN)Gary 2016.06.02 15:36:40
Enni, kenni, ecsetelni, pepecselni... a kétségbeesett férfiember kétségtelenül bármit hajlandó kipróbálni, ha azzal kecsegtetik, hogy ritkás tarló helyett sűrű szőrerdő boríthatja arcának vidékét. A jelenség nem új, már Arany János is megénekelte a csupaszképűek bánatát…..
Az ember persze reflexből rávágná, hogy New York, esetleg Los Angeles – és mekkorát tévedne! A listát, amit rögtön közzé is teszünk, egy amerikai oldal állította össze az alapján, mekkora bevétel kell ahhoz, hogy egy-egy városban kényelmesen élhessünk...
Allin(HUN)Gary 2016.01.26 12:34:33
Kedves Olvasó,Asszem ideje tájékoztatni a két hónap alatt történtekről és a közeljövő terveiről. Nem mintha sok volna akármelyikből is.Szóval megtörtént a tagcsere, azóta szorgalmas kis méhecskék módjára gyűjtögetjük a hangjegy-mézecskéket (jaj de szar), csak sajnos…..
Allin(HUN)Gary 2015.07.28 23:56:13
Allin(HUN)Gary 2015.07.28 23:57:30
Van egy amerikai cég, aki megpróbálja fenekestül felforgatni az androidos telefonok piacát. Valamennyi gyártó jelentkezett olyan megoldással, amire beindult a nyálelválasztásunk, igaz? Aztán közelebbről megnézve kiderült, hogy valamiben gyengébb, mint vártuk; nem egy gyengeséggel,…..
Egy cím sok esetben meghatározó, s akarva-akaratlanul is keressük jelentését a filmben.  Terrence Malick írta és rendezte Az élet fája (The Tree of Llife) című drámát, s ha ennek a jelentését megtaláljuk a filmben, akkor megértettük a rendező mondandóját. Hogy miről is szól?…..
Minden évben az utolsó percben, november végén szoktam átkötni, addig halogatom ezt a nyűgöt, amíg csak lehet. Van az embernek fontosabb dolga is, minthogy a díjkalkulátort töltögesse ki a biztosítók számára olyan nélkülözhetetlen adatokkal, hogy van-e napfénytető az autón és…..
Allin(HUN)Gary 2011.11.16 08:42:00
@Bakáts Tibor: Ha valakinek cikketirahtnékja van, akkor sztem az a minimum, hogy utánaolvas, miért ekkora. Nem? vagy csak írogatok, minden hülyeségre amivel szembetalálom magam? Sztem az a velvet rovat, nem a belsoseg...
Allin(HUN)Gary 2011.11.16 08:53:28
@fogash: látom te sem érted. A CIG nem is akart lakossági terméket. De én nem vitatkozom tovább. Aki akarja vegye úgy, hogy ez a CIG ajánlata. Majd próbálja meg nálunk megkötni és csalódott lesz, mert majd közlik vele, hogy nem lehet..
Allin(HUN)Gary 2011.11.16 09:31:32
@dirige: Nem kötelező nálunk lenni. Ezt te döntöd el. Csak egy tipp, de gondolom nincs flottád. Szóval.. nem tudom miért fáj neked a CIG.. de figyi ha fáj, fájjon. engem nem zavar. Csak az értelmetlen fikázás.
Amúgy meg lakosságinak én a KÖBÉ-t ajánlanám.
Lenhardt Balázs a Jobbik képviselője halottak napján gyalázta meg Károlyi Mihály emlékművét. Nem, a képviselő halottak napján nem a saját veszteségeire emlékezett, hanem megsértette másokét. Arra használta ezt a szomorú napot, hogy belerúgjon még egyet egy halottba. Károlyi…..
hogyvolt Aranypart - 1x07 2011.09.01 07:03:00
A tegnapi nap elég lassú volt, a két díszribanc kvázi kurválkodása mellett Levi bőröndös mutatványa volt az egyetlen kiemelhető esemény, még Pörkölt is visszafogta magát, pedig Alfahímet igazán megharaphatná. A folytatás esőben ázó, szomorú Petőfi-sétánnyal indul, a pult…..
ágy - asztal - tv Igen! - 4. rész 2011.08.31 10:15:00
Arra gondoltam, hogy az augusztust egy esküvősinspirációs bejegyzéssel búcsúztatom (bizony, ez már a 4. válogatás :), mert kifejezetten nem akartam ma búsongani a nyár vége miatt... ... ui. arra számítok, hogy szép, hosszú, napos őszünk lesz :) Hogy telt a nyár…..
Allin(HUN)Gary 2011.08.31 17:58:12
@audia6v6: Én erre csak azt tudom mondani, hogy az esküvő nem értetek van, hanem a vendégekért. Ez egy bemutatása a családnak a szerelmeteknek. Ennyi. Nem rólad szól meg a feleségedről vagy éppen fordítva. Én bármit megteszek azért, hogy jó környezetben elszórakoztassam a rokonságomat most szeptemberben.
Mert jó összehozni két nagy családot. Erre ez az egyik legjobb alkalom.
Ilyen "esküvőt" max. 2-nak választanék.. :)
Az előző rész tartalmábólA Firefox 4 megjelenésével felerősödtek azok a kritikák, amelyek a böngésző memóriaéhségére panaszkodnak. Nem csoda, a Firefox 4 hosszas fejlesztése nyomán számos új funkció került a programba, amelyek önmagában is méretnövekedést okoznának. De…..
Diákszigetnek végképp nem, de már lassan magyarok szigetének se lehet nevezni a Sziget Fesztivált, a jegyárakat elnézve. Egy napijegy 12 ezer Ft. Persze lehet mondani, hogy a kapott szolgáltatásért cserébe ez nem drága, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a célcsoport nem hiszem, hogy…..
Belsőség A tekerés vége? 2011.07.05 16:20:00
Ma kipattant hírünk azért nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen mindenfelé ezt kommunikáltuk, szakmai fórumokon egyértelműen állást foglaltunk és hangot is adtunk véleményünknek. Tárgyaltunk politikusokkal, importőrökkel, döngettünk zárt és nyitott kapukat. Úgy…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Lady Gaga Telephone című dalának klipjénél az egész zenei szakma egy emberként hördült fel. A tízperces videót egyenesen messiásnak kiáltották ki, ami megreformálja a klipgyártást. Ha ez így nem is következett be, azért az biztos, hogy követ dobott az állóvízbe, Gaga pedig…..
Szó bennszakad, hang fennakad.....
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Szerintem egy szakítást és annak okait akkor és ott nagyon nehéz megérteni, tehát kb lehetetlent kér a levélíró, hogy most oldozzuk fel, és mondjuk el mi volt a gond. De hajrá, lehet értelmezni, tanácsot adni, azt úgyis imádjátok.A kép innen…..
Ez már csibészesen jópofa!..
Allin(HUN)Gary 2010.12.06 15:12:27
@krüger: Persze én ezeket a dolgokat nem vitatom. Én csak láttam erre példát. Egyébként két hét múlva abba hagyja mert a karácsonyt azért necces lenne kihagyni.. :) Na majd januárban kiderül mi az igazság.
Megszavaztatta az Autosport a Forma-1 12 csapatfőnökét, a spanyol legyőzte a világbajnok Vettelt is. Alonso második lett a vb-pontversenyben, miután az utolsó futamon elveszítette az első helyet, de a menedzserek voksait összesítve így is ő végzett az élen. Mind a tizenkettejüknek…..
Allin(HUN)Gary 2010.12.03 16:08:16
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Allin(HUN)Gary 2010.12.01 10:46:50
@EÖ: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....:D:D:D:D:D