Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AGalaxisElnöke

6 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szegénység nem csak arról szól, hogy kevés a pénzed. Mindent másképp csinálsz, még ételt is alapvetően mást eszel,és másképp, mint egy jobb módban lévő ember.  Kezdjük azzal, hogy hányszor? Ezen a téren nincs különösebb eltérés, nagyrészt szokástól függ, hisz vacsorára egy szelet kenyér zsírral -…..
Orbán kissé téveszmés beszédében Soros mellett az Európai Uniónak is hadat üzent négy területen. Az ellenségek között van a szociális jogok európai pillére is, ami legalább annyit elárul az Orbán rendszer valódi természetéről, mint a tőle független civil szervezetek elleni támadások. Orbán a…..
Városi Kurir Szar-ügy! 2017.02.06 19:04:04
Amióta a Momentum Mozgalom és néhány ellenzéki párt lelkes aktivistái gyűjtik az aláírásokat az olimpiai népszavazás megrendezéséért, a népszavazás ellenzői - nagy valószínűséggel kormánypárti civilek - egyre drasztikusabb lépésekre szánják el magukat. Riadalmuk nem alaptalan, hiszen úgy látszik,…..
AGalaxisElnöke 2017.02.07 16:27:21
@metal: sokkal kevesebbet mint abból a pénzből ami az Olimpia megrendezése miatt a túlárazások és a mutyi útján veszítené el közpénz jellegét,és tűnne el a Fidesz kormány által kialakított fekete lyukban.
Manapság a külföldi munkavállalás messze nem végleges döntés, pláne Európán belül, ahol oda-vissza mozoghatnak az emberek. Példa erre Zsuzsa története is, aki egy egészen érdekes csiki-csukit bonyolít Magyarország és Németország között. Te mikor érezted először úgy…..
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
Külföldre szakadt rokonom naponta küld email-ben szép képeket, cuki állatkákat. Ma viszont egy nagyon fontos írásművet továbbított, amiből megtudhattam, hogy AZ EGÉSZ CIVILIZÁLT VILÁG ADÓSA MAGYARORSZÁGNAK AZ Ő MÚLTJÁÉRT! Végigolvastam a nemkicsit demagóg propaganda anyagot. Sok könyvet…..
AGalaxisElnöke 2017.01.16 11:44:38
@jágör68: Szerintem amit írtál az magyarra lefordítva: blablablabla Blablablabla
AGalaxisElnöke 2017.01.16 11:44:56
Jómagam nem hiszek abban hogy a hozzám hasonló emberek körében a hányinger érzésén kívül bármit ki tud váltani ez a "kormány". Bevallom töredelmesen, hogy én Orbán és "szakértő kormánya" illetve az ő ámokfutásuknak a következményei miatt jöttem el. Aztán ezek miatt menekítettem a "hanyatló nyugatra" a családot is. Kétségtelen hogy sok nagy koponyát és találmányt illetve sok minden mást adott Magyarország a világnak. De a legtöbb magyar emigrációban lett naggyá mert a hazájában nem ismerték el, vagy konkrétan akadályozták. Így aztán rengeteg találmány más országokban termel bevételt. A magyar nép okos de,rosszindulatú és irigy. Ezért képtelen összefogni. Ha nem így lenne akkor már Európa szilikon völgye lehetne. De nem lesz. Követlezetesnek kell lenni. Ha eljöttél akkor hoztál egy döntést. Ezért tartom jó ötletnek hogy megszüntessék a kettős állampolgárságot Európában. Mindenkinek el kell tudnia dönteni hogy hova akar tartozni. Így elkerülhetőek lennének az ilyen akciók mint ez a fecni küldözgetős szavazatvásárlás. Aki eljött Magyarországról az meg ne nyalogassa egy olyan vezetőnek a golyóit akinek a tettei nincsenek hatással az életére. Bár ha jól gondolom még mi is lehetünk szenvedő alanyai ha kilépteti az országot az EU-ból. Akkor ki kell találni mindenkinek, hogy hogyan tudja az újra épített életét és egzisztenciáját megtartani amit a kilépéssel Orbán másodszorra is veszélybe sodor. Mivel 25-30 éven belül nem lesz változás Magyarországon ezért a legtöbbünk számára a nyugdíjas évek is az új hazánkban vagy egy másik országban esélyesek de Magyarországon biztos nem.
AGalaxisElnöke 2017.01.16 12:57:55
@Jakab.gipsz: Valóban. Mivel a magyarok voltak a rabszolgák és ez nem is változott. Most éppen I. OrbÁNUSZ Tündérországának rabszolgái.
Amint annyiszor, nyugodtan homokba dughatjuk a fejünket, hogy úgysem merik, meg, majd Európa megvéd, meg, nem eszik olyan forrón a kását vagy esetleg max. eltakarítják a civil szervezeteket – és akkor mi van? Nem az én bajom, én nem vagyok civil szervezet...
AGalaxisElnöke 2017.01.12 15:07:06
@Ballib cenzúrázók réme 1: Jó nagy hülye vagy te. Én szerintem nem a Civilek vagy Soros György miatt vándoroltunk ki annyian legalábbis én még egyet sem ismertem aki ilyen okokkal magyarázta volna. Ellenben Orbán és bandájának az ámokfutása elég sok kivándorló életét tette tönkre amire más megoldás nem volt mint eljönni. Gratulálok ha kivezeti az országot az EU-ból akkor teremtsétek meg a kivándoroltak számára a magyar állampolgárságról való egyszerűsített lemondást is.
Mivel idén ősszel a német parlamentben (Bundestag) ismét választások lesznek, sokan találgatják, hogy ki lehet a befutó a kancellári posztra és ki fogja tovább kormányozni Európa legerősebb gazdaságát. A "miért Merket nyeri a 2017-es német parlamenti választásokat" kezdetű kérdésre a válasz rövid:…..
AGalaxisElnöke 2017.01.09 16:51:43
@csentecsa: Bizonyára neked van fogalmad a Német belpolitikáról. Talán veled ellentétben én már elég régóta itt élek. És nem csak egy lehetőséggel számolok hanem a legkevésbé ártalmasat tartom elfogadhatónak. Ergo nem fogok hülyén bámulni ha nem a legideálisabb forgatókönyv valósul meg. Veled ellentétben NER büszke idiótája én fel vagyok készülve több lehetőségre is.
AGalaxisElnöke 2017.01.09 16:53:46
@ogli dzsí: Merkel már most is durván szembe megy saját magával is. Rájött hogy hiába volt ő pozitív ha az ellenség ezt használja ki. Szerintem már felvette a kesztyűt.
AGalaxisElnöke 2017.01.09 16:57:02
@csentecsa: Rossz hírem van. Ez a változás nem lesz vértelen. Megfeledkezel arról hogy mindenki számára a saját nézetei a fontosak és az illiberális kvázi diktatúra nektek sem lesz jó csak ezt még nem tudjátok..
Elegem Van! Elegem van: Lázadás! 2017.01.08 22:58:10
Sok baj van ezzel a bloggal, higgyék el, sok baj. Az élet egyes szegmenseiben például elég jól látjuk a jövőt. (A franc eszi, hogy a lottószámok esetében ez a jövőbelátás nem működik.) Például blogot indítunk azzal, hogy elegünk van, erre alig három év múlva Magyarország dicsőséges miniszterelnöke,…..
Névre szóló törvények, a jogbiztonság csorbítása, a tulajdonhoz való jog elvének semmibe vétele, felszámolt alkotmánybíráskodás – ezek jellemzik Orbán rendszerét Tölgyessy Péter szerint. A végeredmény egy alig leváltható vezérdemokrácia, amelynek a vége csak egy új rendszerváltás lehet...
Hamarosan bemutatja a Discovery Channel azt a háromrészes dokusorozatot, amiben Idris Elba, a Drót és a Luther (meg kismillió más sorozat és film) zseniális színésze keményre gyúrja magát és belekóstol a kickboxerkedésbe, amivel egyébként fiatalkorában már foglalkozott. A sorozat bemutatja a…..
AGalaxisElnöke 2017.01.07 16:03:33
@szociál:.... És ennek ellenére te a saját életedben a század részét sem fogod elérni annak amit ő. Tipikus irigy, gyökér magyar vagy.
Városi Kurir Orbán Wizz Air-e 2017.01.02 18:25:57
„Magyarok, férfiak és asszonyok!” - jól kezdődik a 2017-es év! Az Atyuska légitársaságot vesz az ő hőn szeretett népének! A Malév-nélküliségben elmúlt négy évhez képest nagy előrelépés ez a mi kis hazánknak, hiszen mégis más érzés, ha nemzetünknek nem csak gránitszilárdságú alaptörvénye, nemzeti…..
Disztópia = az utópia ellentéte, egy negatívnak beállított jövő ábrázolása, mely többnyire valamiféle világvége esemény után (posztapokaliptikus történetben) állandó nyomor és harc keretei közt jeleníti meg a jövő társadalmát. A filmkedvelőket - miként az egész filmvilágot, vagyis írókat,…..
AGalaxisElnöke 2017.01.03 19:26:01
@inebhedj - szerintem: Bizony-bizony a Brazil is listás kell legyen.
AGalaxisElnöke 2017.01.03 19:26:08
@theface: Ez nem is jutott eszembe pedig még mostanában is többször újranéztem. Komor hangulatú de ötletes és akciódús részekkel.
Problémájuk akadt: szembement velük a valóság...
AGalaxisElnöke 2017.01.02 11:57:36
@Trackers: Nincs igazad. Összesen 4 esetben tartóztattak le embereket valamilyen szexuális indíttatású cselekmény miatt de nemi erőszak nem volt. Ebből 2 volt Kölnben. Szerintem ha a valóságot szeretnéd tudni NE a magyar csatornákat nézd. Az Orbán "kormány"-nak meg azt se hidd el amit kérdez.
AGalaxisElnöke 2017.01.02 12:08:18
@Trackers: Lakhatás a környéken 430-450.-€ ezért színvonalas 60 négyzetméteres lakást tudsz bérelni. A minibélbérrel kb. 1200.-€ nettó megmarad. 30-40.-€-ból rendesen be tudsz vásárolni amiből jól elvan egy hétig 3 fő is de egyedül akár 2 hétig elvagy. Egy tele bevásárlókocsi 70-80.-€ között a Kauflandban. Ismét azt mondom majd akkor írj le ezzel kapcsolatban bármit ha friss információk állnak a rendelkezésedre. Úgy gondolom hogy csak a propaganda szart böfögöd vissza amit a vezéred a szádba adott de talán még egy percet sem éltél egy másik országban.
AGalaxisElnöke 2017.01.02 12:29:38
@monddazigazatmar: Ejjj de bután közelíted a kérdést. Szerintem fogalmad sincs hogy mennyivel egyszerűbb errefelé az élet. Sokszor(leginkább mindig) olcsóbb az élelmiszer mint Magyarországon. A fiam olyan ételeket és nassolnivalókat próbált végig és unt meg amiket Magyarországon élve ritkán vagy egyáltalán nem engedhettünk meg magunknak. A lakás is csak picivel drágább amit még egy egyedülálló "mosogató"is meg tud fizetni de ha párral 2 keresős modellben élnek akkor biztosan. Átlagos cégnél dolgozva alacsonyabb beosztásban kb.1200 a nettó. Lakás (60 négyzetméteres 3 szobás ami 1 főnek felesleges) 430-450.-€ de szar helyen 300-350-ért is ki lehet fogni. Villany drágább mert itt nem tartják mesterségesen alacsonyan mint Magyarországon. 1 fő részére 30-50.-€ 1 főre a kaja sem drága de ha nem főz és drágább helyen vásárol mint én az elején akkor kb. Nagyon max.300.-€ Nagyjából elköltött 800.-€-ót tehát marad 400. Én szakmunkával kezdtem aztán sofőrként tehát kb.2200. - Volt a nettó. De aki raktárosként, mosogatóként dolgozik akár Zeitarbeit cégnél annak is megvan ma már az 1200-1400.-€. És ez nem propaganda.
Megszokhattuk, hogy a tökös cowboy-stílusban kommunikáló külügyminiszterünk mindenkibe beleköt. Most Észak-Koreát választotta, diktátorozott, kommunistázott egy nagyot. Meg is lett az eredménye, Észak-Korea felfigyelt Magyarországra. ..
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
A határátkelés kétirányú dolog, hiszen éppen a Tárki minapi felméréséből derült ki, hogy elég sokan vannak azok, akik a kiköltözést követően vissza is térnek Magyarországra – hogy aztán egy részük megint felkerekedjen. Utóbbi csoportba tartozik Vicky és családja is, akik…..
AGalaxisElnöke 2016.10.25 11:05:30
@Visceroid: Mindentől függetlenül azért a költözés előtt lehetett volna tájékozódni. Én kb. 1-1,5 éve nem voltam Magyarországon de azért elolvasom az éppen aktuális ámokfutásról szóló híreket. Eszembe nem jutna visszaköltözni és ha a páromnak igen akkor sok szerencsét. Inkább elválnék pedig kivételesen jó a házasságunk 20 éve, de oda vissza biztosan nem. És ez a megszerezhető infóknak csak egy kis része. A személyes beszámolók még durvábbak mint amit a sajtó le mer közölni.
Elnézve a tegnapi Magyarországi ünnepi események összefoglalóit, azt kell mondjam nem döntöttem rosszul. Visszatekintve akár csak 15 éves távlatra egy sokkal élhetőbb ország képére emlékszem. Persze a politikusok bizonyos fajtája lop és sajnos magyarországon ez a fajtájuk a jellemző, de mégis…..
Garázdaságnak számít egy politikus kifütyülése - mármint a Fidesz szerint, ha a politikus épp fideszes. Jelen esetben Orbán Viktor, a párt elnöke, miniszterelnök, nemzetünk kedves atyja. Hát még mit nem...
AGalaxisElnöke 2016.10.24 16:35:56
@Ballib cenzúrázók réme 18: Légy büszke. Lassan már csak az ünnepek maradnak. Minden egyebet ellopnak a Narancs Elvtársak. 2022-ben meg nem is biztos hogy lesz még olyan hogy Magyarország. Minden esetre szurkolok hogy ha valaki alatvaló országot csinál belőletek az legalább ne Oroszország vagy Kína legyen.
Emlékeztek még a Kis Homofóbhatározó című cikkünkre? Aki nem, annak gyorsan elmondom, a meleggyűlölő embereket kategorizáltuk benne. A buziverőktől kezdve az alkalmi homofóbokig mindenkit sorra vettünk, végül külön kitértünk az igazi nagymesterekre is. Ők azok az emberek, akik azt mondják,…..
AGalaxisElnöke 2016.10.24 10:28:09
Hajrá, szuper a blog és már nagyon nagy szükség volt valami hasonlóra.Remélhetőleg rendet és friss gondolatokat tudsz táplálni a 18. századi gondolkodású magyar "agyakba". Az én elméletem a melegségre pont hogy nem a betegség. Akiket én ismerek azok mind inteligensebbek az átlagnál és főleg vezetők, vagy valamilyen szellemi pozícióban dolgozók. Erről egyébként jó pár évvel ezelőtt olvastam is. Volt egy tudományos kutatás aminek a keretében műszerrel vizsgálták az "átlag" és a meleg emberek agyhullámait. Arról volt szó hogy míg az átlagember csak az agyának,illetve a jobb agyféltekéjének csak egy kis részét használja, addig a melegek agytevékenysége aktív állapotban mindkét agyféltekére kb. 2/3-ad részben kiterjedt. Szóval emiatt gondolom azt hogy a melegség talán az ember következő evolúciós lépcsője. Hiszen ha jobban belegondolunk a normál szaporodás már a fejlődésünk jelen állása szerint kiváltható. Sőt bármilyen ijesztő, de a géntechnológia fejlődésével Aldous Huxley, vagy a GATTACA "Szép új világa" sincs olyan messze. Abban a jövőben pedig a szex már csak a szórakozást és nem a szaporodást szolgálja. A családomban és a baráti körömben is vannak szép számmal melegek és a velük folytatott beszélgetések is megerősítenek ebben az elgondolásomban.Mondjuk mifelénk nem probléma ha valaki meleg. És nem úgy értem, hogy félnek erről beszélni, hanem tényleg nem számít egy ember megítélésénél hogy mi a szexuális irányultsága. Sőt vannak workshopok nagy cégeknél kifejezetten az LMBTQ közösség igyényeit szem előtt tartva.
Einbürgerungstest Mindenkinek aki állampolgárrá szeretne válni. Itt lehet a kérdéseket gyakorolni és ezáltal tanulni is...