Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Logan23

25 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Johnny Depp újra kalózkodik, ugyanis jövőre jön A karib tenger kalózai 4. Őszintén szólva, annyira nem vagyok oda ezért a sorazatért. Első résszel semmi bajom nincs, sőt igazából ezt a részt többször is megnéztem és még meg is tudom, de 2. és 3. részről ezt már nem tudom…..
A Toy Story után újabb mesterműre sikerült jegyet váltanunk, és ezúttal nem csak kettőnknek... ..
Logan23 2010.07.03 14:51:42
@Swarm: Kérlek újra hallgasd meg azt a részt, ahol azt mondom látványorgia, hogy arra mit mond BlackSheep, nem éppen a megfelelő jelzőt használtam, de ezt én is jól tudom. Az, hogy azt mondtam az első 40 perc nem moziélmény, nem azt jelenti, hogy rossz, hanem azt, hogy nincs az a látvány vagy egyéb olyan hatás ami megkívánja azt, hogy be menjen rá valaki moziba, és ezzel nem azt mondom, hogy nem jó. Mi is nagyon élveztük az első 40 percet is, de ezt is elmondtuk a videóba.
Avagy elkezdődött a centi-vágás! Stallone, Rourke, Lundgren, Li, Statham, Roberts, Austin, Crews, Couture, Schwarzenegger, Willis, és a híresztelések szerint mindez kiegészül Danny Trejo és Chuck Norris (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) nevével!Az év legtökösebb zúzása lesz, ez…..
Ez az idézet - véleményem szerint - jól jellemzi a Wayans testvérek újabb filmjét, a Táncfilmet. Úgy volt, hogy erről a filmről készítek egy bemutató videót, de elvetettem (mikor már kész voltam vele). Műfaját tekintve paródia, így nem kell komolyan venni, de ez nem mentség egy…..
Hihetetlen, hogy ez a nap is elérkezett! Ma lett 2 éves a blog. Ennek kapcsán készítettem ezt a kis szülinapi videót. Remélem, tetszeni fog, és azt is, hogy még jó pár ilyen alkalomban részesülhetünk. Jó szórakozást a videóhoz! ..
Ezúttal is egy Asylum féle csemege került bemutatásra. Az évad hátralévő részében még sok hasonlót várhattok. A youtube megint bevonta az unalmast, ezért ismét Indára kellett feltölteni. Előre is elnézést az "irányzékul" hibáért. Jó szórakozást a videóhoz! ..
Logan23 2010.02.19 18:18:55
@Terror Dzsoni: Hát igen, nem mindig tudtam már mit, mondjak, mert igazából a 2 lényeges dolgot, ami a filmet jellemzi és persze ami asylummá teszi, azt nem akartam ismételni, mert akkor meg abból állt volna, hogy itt milyen szar a látvány, ott milyen logikátlan, így próbáltam valami mást, mondani, de nem mindig jött össze, de majd alakul ez.

@Drakeamarth: Persze elfogadok, másképp, hogy javíthatnék saját magamon és kicsit egyet is értek, de ahogy előbb írtam, majd alakul ez és lesz jobb is.
Hello mindenkinek!Elég régóta nem figyeltem az oldalra, de végre sikerült, majd elég erőt és megannyi energiaitalt vettem magamhoz, hogy megcsináltam az új skint, amit már kb 2-3 hónapja megigértem BlackSheepnek. El is kezdtünk egy verziót, de nem sikerült valami jól. Utánna még…..
Egy évvel ezelőtt tettük fel az első cikket a blogra. Hihetetlen, hogy ilyen sokáig "kihúztuk". Reméljük, még fogjuk is egy darabig!Többet nem is mondunk, a videóban minden benne van! :-)..
Itt a második, befejező videó a Mortal Kombat második részéről. Igazán rossz dolgokat itt sem tudok mondani, megint csak az apró bakik figyelnek be. És egy alternatív megoldási javaslattal is előálltam Rain siralmas halálával kapcsolatban... bár valószínűleg már nem lesz nagy súlya az ötletnek...
Baaad Movies évzáró (2008) 2009.02.03 10:30:00
Igen, tudom, hogy már február eleje van, és nem is akartam felrakni ehhez hasonló cikket, hiszen ki emlékszik már a tavalyi évre? De mivel más hirtelen nem jutott eszembe, így gondoltam, hátha valakit mégis érdekelne, miért rajongtunk a tavalyi évben. Pontosabban rajongtam, mivel ez…..
Kikészítő! A Szupersuliról csak ennyit tudok mondani. Annyira tehetségesen rontanak el minden egyes jelenetet, hogy az már brilliáns! És lesz harmadik videó is! Csakhogy nehogymá egyedül én szenvedjek ennyit!!! :-)..
Jön a Karácsony, így az oldalt is aktualizáltam hozzá! Hó még nincs itt sajnos/szerencsére, mindenki döntse el. Én személy szerint kicsit örülnék, ha lenne.Ezúton szeretnék előre is mindenkinek Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni a Baaad Movies csapat nevében...
Oh, my God! What the fuck!!!!!!!Hát igen, anno megegyzetünk BlackSheep-pel, hogy a Versusnál márpedig nem létezhet rosszabb film (legalábbis számunkra semmiképp), és ez már legalább egy éve tartja is magát (Mit legalább! Pontosan 445 napja a maival együtt...tudom, mert azóta nem süt…..
Elnézést mindenkitől, amiért ilyen sokáig nem került fel videó, de nagyon nehéz szülés volt. A vágás, a szinkron, majd maga az elkészítés is problémás volt, mintha minden elem összeesküdött volna ellenünk, de végül sikerült. A Mátrix - Újratöltve egy förtelmesen elbaltázott film. Ugyanakkor tudom,…..
Az elmúlt napokban sikerült megnéznem két szőkés filmet! A filmek főszereplői: Paris Hilton(már nem Oscar-díjas film) és Jessica Simpson (legalább jól néz ki :P). Nincs sok baj a két filmmel 1x végiglehet nézni. A Hilton-cicás film (A dögös és a dög) a mostanában a sorozatok…..
Kivételesen egy nagyon jó filmről fogunk írni (Talán még videó is készül róla, ha sikerül elindítanunk a "gyöngyszemek" rovatot). Érdekes, hogy Blacksheep nagy anime rajongó, de rá mégsem volt akkora hatással ez az alkotás (Na persze azért neki is tetszett).Egy…..
Megérkezett a már a 2. évad előzetesénél megemlített új külső! Innentől ez lesz az oldalunk külsője, és valószínűleg ezt csak bővíteni fogjuk további rossz filmek dvd borítójával a következő évadban(remélhetőleg azt is megéljük). Az is előfordulhat, hogy lesz 1-1…..
Sikeresen véget ért az első évadunk. Búcsúztatóul az elsö évadot és hogy bevezessem a második évadot, készítettem egy videót(nevezzük: elözetes). Remélem tetszeni fog nektek és megtartva jó szokásotokat tovább nézitek az oldalt. Igérjük lesz olyan jó, mint az első,…..
Logan23 2008.09.08 17:37:03