Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapagép

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nahát, ilyet sem nagyon hallottunk még, mármint azt, hogy egy valóságshow szereplő a testéből él, és azzal keresi a kenyerét, hogy húszért kúr és tízért szopik és talán még nem AIDS-es (szevasz, Laci!), de eljött ez a nap is. Döbbenten vetjük képernyőre a biteket, egy világ…..
Széndioxiddal terhelt melegedő világunkban nap mint nap gyötör a lelkiismeretfurdalás: miért ingázom én belső égéssel napi kétszer hatvan kilométert valami környezetbarátabb megoldás helyett? Tömegközlekedni egyelőre drága, lassú, kényelmetlen, gyakorta büdös; nincs pénzem…..
Megtört a turáni átok Vas megyében. A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége adott hírt az elmúlt évek legnagyobb patakrenaturálásáról. A magyar átkot mára már csak a nevében hordozó Csörnöc-Herpenyő patak (egy vízről van szó, de a felső…..
Ezt a kérdést már sokan feltették maguknak, de igazán csak kevesen tudták megválaszolni. A halászok minden bizonnyal vágják a témát. Szakmai körökben nyílt titok, miként mennek a halász kezelésben lévő vizeken, folyókon a halasítások. Volt ugye az elnyert pályázat, amiben az…..
Szálka Pécsi-tó 2008.04.08 17:05:00
Mit hallok pécsi barátaimtól? Eresztik a vizet. Újra. A Pécsi-tóból. Hát van még abban? – tehetné fel a laikus kérdést az ember, mivel tavaly minden hír arról szólt, hogy kiszáradt. Ami teljes hülyeség volt, de lehetett csámcsogni rajta. Fú, aztaaa, kiszáradt! Igen, a…..
Szálka Gát-Gate 2008.03.27 12:59:00
Kis magyar helyzetkép, Két kerékkel kevesebb, avagy Tisza parton mit keresek és hasonlók(Ezt az írást több, mint egy hónappal ezelõtt fogalmaztam meg hirtelen felindulásból, de hihetetlen volt, hogy így marad a helyzet, ezért aludtam rá inkább, várva a tavaszt, és a…..