Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TehénTv

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most érkezett a hír, hogy június 30-ától az iWiW Kft megszűnik létezni, és a magyar közösségi szájt a továbbiakban az Origo Zrt. ernyője alatt folytatja működését. A döntést a vállalaton belüli konszolidációs folyamatokkal magyarázzák.Szabó Márton, aki eddig az iWiW…..
Józsi hívta fel a figyelmemet az Omnisióra, mely első ránézésre kábé egy slideshow-val felhabosított videómegosztó szájt. Ha közelebbről szemügyre vesszük, akkor azonban láthatjuk, hogy az osztott képernyős "slide+videó" megoldás mellett van még néhány ötletük.…..
TehénTv 2008.05.05 18:45:56
Probald meg full screenen ugy egesz jo! Egyebkent van itt www.omnisio.com/search/startup meg 3 jo video amit erdemes vegig nezni, ha valakit erdekel a startup vilag.
A geolokáció 2007 és 2008 egyik bűvszava. Elsősorban azért, mert végre sikerült találni egy olyan metaadatot, mellyel rengeteg információ vizuálisan is könnyebben, kreatívabban is megjeleníthető. A Google Earth és a New York Times most gondolt egyet, és azokat a híreket,…..
TehénTv 2008.04.08 13:08:25
Egyébként valami hasonló kezdeményzés itthon is van: geospace.hu/terkep/
Ahogy mozgatod a térképet a hírek fülön látható a nagy portálok hírei.
Végre felkerült a netre a március elején tartott StartUP konferencia néhány videófelvétele. Hét reményteli magyar startup mutatkozik be. Aki nem volt jelen, most pótolhat. A post végén meg lehet szavazni... Indageo.hu (Kangyal András) Mutasd.be (Pőcze Balázs) Terminartors.com…..
TehénTv 2008.03.27 11:21:07