Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esakkorcsendlett

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A 444.hu megtalálta Koncz Katalin ny.egyetemi tanár, intézetvezető Corvinus egy érdekes cikkét a Magyar Tudományban. Vicces. Koncz Katalin természetesen úgy lett egyetemi tanár a Corvinus-on, hogy semmiféle komolyan vehető tudományos munkássága nem volt, ez kezd valamiféle motívum lenni,  de…..
         Ma megnéztük a Bajnokot a Katonában. Én nem írok kritikát, egyrészt mert nem tudok kritikát írni, másrészre pedig nincs is szükség, ha egyszer nem tudok kritikát írni. Ez egy opera, ami leginkább Puccini Köpenyére épül, de nem egy hajóskapitányt csal meg a felesége egy rakodómunkással,…..
esakkorcsendlett 2016.04.23 18:39:30
@Wolff: Ez bizony gáz, és azt mutatja, hogy vannak helyek, ahol a publikációs követelmények nem igazi követelmények; hiszen vagy elnézik a hiányukat, behelyettesítik mással, pléhpofával átengednek akkor is, ha formálisan nincs ki az anyaga stb. Vagy mint itt, gyártanak egy lapot hogy aztán a doktoranduszoknak ne legyen olyan nagy problémájuk a teljesítéssel. Mondjuk megjegyezhető, hogy humán területen pár évvel ezelőtt biztosan voltak olyan echte nyugati képzések is, ahol szinte egyáltalán nem volt publikációs követelmény, vagy a magyarnál is gyengébb volt.
esakkorcsendlett 2016.04.25 20:36:55
@balo83: Ilyenért nem szoktak kirúgni senkit. A belső vizsgálat eredménye attól még létezik, és eddig csak azt lehet tudni róla, hogy bizalmas munkáltatói intézkedés.