Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bozselade

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mi a különbség a kettőnk fájdalma között? Ön, és énköztem?” Fájdalom, bűntudat, harag, és gyűlölet - ezek azok az érzelmek, amik Bernard arcán cikáznak, amikor felfogja, hogy mit is tett valójában. Megölte azt a nőt, akit szeretett, méghozzá a barátja, Dr. Ford…..
bozselade 2016.11.23 19:33:49
@szociál: ezt el is mondja Teddynek, hogy rettegett tőle a családja, hogy mikor robban, de őket soha nem bántotta. Gondolom a parkba járt be szórakozni és nőket erőszakolni.De akkor lett véglegesen főgonosz, amikor megölt egy ártatlan kislányt. Mondta is, hogy akkor jelent meg a Maze.
bozselade 2016.11.23 19:55:50
@BotloB: hát azt megmayarázzák Williamék maguk :D
pl ugye William beházasodik egy iparos családba (hogymondjákezt magyarul?), 30 évvel később MiB mondja, hogy ő egy isten, egy iparmágnás család tagja, egy filantróp.
Ahogy megtalálták Teddyvel a szőke hostot is mondja a csajnak, hogy "azt hittem, téged már nyugdíjaztak", számomra ez is arra utal, hogy ő volt William és korábban ugye már találkozta, mikor Westworldbe ért.

Mondjuk én elkötelezett híve vagyok a Will=MiB elméletnek, engem nem lehet tőle eltántorítani :D
Mindannyian ismerjük az érzést: amikor életünk párja megkéri a kezünket/igent mond nekünk, elkezdődik a kőkemény matekozás, hogy mire mennyit kell áldozni az esküvő kapcsán. Ilyenkor sokakban felmerül, melyek azok az igények, amelyekhez ragaszkodik és mik azok, amikből lejjebb tud adni. A legritkább…..
Kicsit talán furcsának hathat, hogy egyből a nászút van már terítéken, de sokaknál biztosan felmerül az esküvőn felüli plusz költségként a nászút is. Nos, azoknak, akiknek nem fér bele egy egzotikus utazás a keretbe, mégis szeretnének az ország határain kívül eltölteni 1-2 hetet, van egy nagyon jó…..
Mint szinte minden házasulandó, én is imádom a Pinterestet bújni egy kis inspirációért. Rengeteg hasznos ötletet merítettem már az oldalról. A nekem leginkább tetsző képeket feltűzöm a virtuális táblámra, és időről időre átpörgetem - aztán rájövök, hogy ahány hangulat, annyiféle esküvőt tudok…..
Út az oltárhoz A mi esküvőnk 2016.04.23 19:16:10
Mindenek előtt el szeretném mesélni, mi motivált arra, hogy elindítsam ezt a blogot.Megkérték a kezem. Már 2 éve. (forrás:http://www.elle.com/fashion/shopping/news/a28681/sarah-jessica-parker-sjp-bridal-collection/) 2 éve mást sem csinálok, csak tervezek fejben: milliószor változott már a…..