Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csavargo

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közigazgatásról, a hatóságokról az ember mostanában nem túl sok jót tud elmondani. Az az észrevételünk, hogy a rendőrök, a közterület felügyelők, a környezetvédelmi hatóság lépten-nyomon, sokszor indokolatlanul bírságolnak. A bürokrácia útvesztőiben hosszú sorban…..
csavargo 2020.03.09 13:47:17
Most nyilván el kéne mondanom, hogyan készül az omlós csülökburger, de ezt a poszt végén megmutatja nektek Kocsis Bálint maga. Inkább bemutatom az északi part egyik legkreatívabb séfjét, és idén nyitott strandbisztróját, amely a Terasz by Bálint névre hallgat. Bálint egy többgenerációs…..
csavargo 2018.08.01 15:21:51
Ki mi alapján dönti el, melyik országot választja jövőbeni otthonául? Rengeteg racionális és persze érzelmi alapú érv is lehet, Györgyi (akinek korábbi írását itt olvashatjátok) most tízet szedett össze, ami őket Hollandia felé terelte. (Ha megihlet benneteket a poszt,…..
csavargo 2015.09.17 14:53:31
@fasor6: Hali én is,
Jenji Kohan dramedy sorozata az utóbbi évek egyik legnagyobb dobása. Az eleddig három évaddal, de már bejelentett negyedik szezonnal is rendelkező sorozat életszagú gondolatisága, hiteles narratívája, és cinikus, fanyar humorvilága mellett azért is zseniális és maradandó, mert…..
 Közép-Kelet-Európai létünk nem tette lehetővé a Turbigó módra elkészített marinírozott vajhal iránti olthatatlan vágy felkeltését, de a rántott húst azért ismertük. Generációk számára a vasárnap egyet jelentett (s sokaknak egyet jelent ma is) a jobb ételek asztalra…..
A Viasat3 az a magyar kertévé, ami rendületlenül hozza be a kisebb külföldi reality-formátumokat, aztán a pocsék nézettség láttán sem keserednek el, inkább elővesznek egy másikat, és lelkesen megcsinálják. Pedig volt nekik olyan reality-műsoruk, ami kifejezetten jól…..
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Aki már próbált esküvőt szervezni, az nyilván tisztában van vele, hogy a nagy napot megelőző hónapok, hetek nem a nyugodt pihenésről szólnak. Annyi baj legyen, legalább emlékezetes lesz az esküvő és a lakodalom, az meg minden nyűgöt megér. Sajnos azonban a problémák…..
csavargo 2011.06.28 15:11:30
@StormST:
mi most voltunk ott eskuvon. korrekt kiszolgálás, korrekt árajánlat, semmi susmus, és jó ételek. Tényleg jó hely
Modorosblog A Nyelvzseni I. 2011.04.07 06:00:00
És ez nem a hasonló (=azonos) című, még a 90-es évek derekán a fekete-fehér Amatőr magazinban leközölt kis pikáns történet újragondolása.Idegen nyelvet hibátlan kiejtéssel 2/6/10/14... éves kor fölött már akkor is lehetetlen megtanulni, ha az ember tartósan anyanyelvi…..
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
csavargo 2011.01.18 12:36:42
@purga: Én már "égtem" be így. Srác odajött hozzám, hogy mittomén 134Ft kellene neki a hazautásra. elküldtem, de később megtudtam, hogy tényleg a jegyre kellett neki a pénz.
A ChaCha oldal készített egy képet, amely megmutatja, hogy melyik hollywoodi híresség harapott fűbe a legtöbbször pályafutása során. Robert De Niro eleddig 15 alkalommal halt meg, többek között A rettegés fokában (Cape Fear) és a Jackie Brown-ban. Bruce Willis 11-szer nem élte meg…..
Mottó: virágozzék száz virág Vannak a célszerszámban hívők, és vannak a multifunkcionáriusok. Mai vendégposztunk írója Nikkel egy androidos tablet mellett tette le a voksát. Közelítésével, következtetéseivel nem mindenben értek egyet, de akiket érdekel ez az irány, talán…..
Filmdroid Walking Dead 2010.11.17 21:42:00
Az alábbi Walking Dead-ről szóló írás egyik ismerősöm (Szecska/feriboi) tollából származik, köszönet érte. Well... Most így visszaolvasva kezdhettem volna szimplán egy „Nos” szócskával is, de szeretem az angol verziót, és most ez jött a kezem alá. Ezzel a rövid…..
Sárospatak, augusztus vége: 4 túrórudit (nyilván óriásrudit) akart ellopni egy 20 éves férfi. Lebukott, kihívták a rendőröket, akik őrizetbe vették szabálysértés miatt, és azonnal megindult a gyorsított eljárás. A bíró 25 ezer forint pénzbüntetést szabott ki. A 4 rudi…..
csavargo 2010.09.03 11:01:25
@trojka: " s leradirozzuk ezt a mocsok bandát a"

Az a baj, hogy ti is csak hangemberek vagytok, ha akarnátok - mernétek már megtettétek volna...
csavargo 2010.09.03 11:02:11
@Marcellusca:
pontosan. Nem véletlenül ilyedtek most be ennyire. Eddig jó buli volt, gondolom minden következmény nélkül lehettek "menők". Hát most nem.....
Segítsünk hát rajta, hogy nyelvvizsgája legyen, sőt adjuk neki csak úgy oda, hogy legyen végre diplomája. Legyen egyetemeken belüli nyelvvizsgáztatás, oldjuk meg egymás között, csak ne legyen ekkora égés ez ügyben. A nyelvvizsgahiányra talált megoldási javaslat nem rossz. De ha…..
Eric Balfour, akinek a nevéhez több bukott sorozat kapcsolódik, mint sikeres, szerepet kapott egy pilotban, ráadásul nem is egy olyanban, aminek nem nagyon van esélye a berendelésre, hanem a Haven című Stephen King-sorozatban. A SyFy-nak készülő misztikus sorozat forgatása Nova…..
csavargo 2010.03.30 14:52:15
Belsőség Sárvár-poszt 2010.03.08 13:55:00
Itt vannak. Megjöttek. Eufória, baráti vállveregetés, őszinte öröm. Nézzék, nézzék! Hamarosan indulunk Viszre, jelentkezem. Pista A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész,…..
Modorosságunkat többféleképpen kiélhetjük, és el nem kerülhetjük. Ha azt mondod, szarsz a borra, akkor proletársznob vagy, ha érzed benne a frissen vágott fű illatát, és a föld ízét, akkor kultúrsznob. Utóbbinak nehezebb lenni, mert utána kell nézni, ha aznap szabin vannak…..
csavargo 2010.02.24 19:36:13
@Celtic: Az egész blog nagyon jó, érdemes elolvasni :)
Modorosblog Az absztinens szülő 2010.02.23 10:18:00
-Ancsa, hogy s mint? Sziamia - ezer éve nem láttalak, be kell a seggnek szarni! -Zolesz, el se hiszem! Szöveged a régi, hallom. Meccsoda bajszocska, megemberesedtél szépen, meg kell hagyni - látszik, jól tartanak. Konzit csinálod még? -Persze, jövő héten lesz megint egy…..
csavargo 2010.02.24 15:13:12
@El Topo (Sgt. Elias): Civilként hogy a fenébe tudsz éles fegyvert, lőszert szerezni?
csavargo 2010.02.24 17:54:00
@El Topo (Sgt. Elias): Jót beszéltünk :) bár visszaolvasva olyan a kérdésem, mintha vagy felnyomni akarnálak valahol, vagy venni én is, pedig csak "komolyabb" szervezésű airsoftos játékokra akartam felhívni a figyelmedet :)
IRODAI PATKÁNYOK Minek nevezzelek? 2010.02.04 07:32:00
Van olyan nap, hogy 10-15 különböző ember is bemutatkozik nekem, és én is bemutatkozom legalább ennyinek. Ezekben a találkozásokban egy dolog közös: kölcsönösen szarunk egymás fejére. Őt rohadtul nem érdekli, hogy én ki vagyok, és engem sem, hogy ki ő. A találkozás apropója,…..
csavargo 2010.02.04 10:52:04
@Flora_kisasszony:
Hgy te milyen okos voltál már akkor is...
Most 25 évesen mi az amit csinálsz?

Normális multival nincs semmi baj, ( na jó ez bazi ritka :) )
FikuszKukisz beküldését azért teszem ki soron kívül, hogy egy ilyen téma mégse nyáron legyen majd a blogon:Valószínűleg vagy egy tajvani szótárprogram, vagy egy szuperintelligens majom követte el ezt a bizarr mondatot, tehát nem sok helye van a blogon, de ez talán kivételt képez…..
  A modoros nosztalgiahullám ihlette első, de nem utolsó olvasói posztja következik most kp-tól. A szokásostól ellentétben csak 10 évet megyünk vissza az időben, de azért már ez is távoli múltnak tűnik. Karácsony Kupa - első rész   1999. december 18., hétfő. Az Y2K…..
Kiefer Sutherland, a 24 című sorozat kőkemény főszereplőjét, a világot eddig legalább hétszer megmentő Jack Bauert megszemélyesítő színészről azt hittük, hogy legalább annyira racionális és kemény faszi, mint sorozatbeli alteregója, bár a sorozatos ittas vezetések és/vagy…..
  Mo Dorka - aki nagy örömünkre szintén blogunk nevét viselő kedves követőinkhöz tartozik - egy novellának is beillő művet engedett át nekünk közlésre az utazók jellegzetes típusairól. A modoros utazó A modoros utazó görögbe, spanyolba vagy olaszba megy. Ha nemcsak…..
csavargo 2010.01.15 20:26:51
@Blackrock: Van rá egy amcsi cég :) Nagyon sok pénzért és egy rakat aláírnivalóval, hogy ők semmiért se felelősek. Kb. az is benne van, hgy ha nincs hol aludni, akkor így jártál... :)