Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ganyager

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  És ha van, akkor hogy kaphatta meg? Az alábbi videót ma délelőtt az iroda ablakából csináltam az újpalotai China Martból, miután az egyik kollégám már két perce ott röhögött az ablakban. A fekete Mondeo csodával határos módon megúszta az esetet. ..
Belvárosban parkolni kihívás, nemcsak a díjak és a kevés szűkös hely miatt, hanem mert könnyen figyelmen kívül hagyhat egy-egy táblát az ember, amit itt szinte biztosan díjaznak a hatóságiak. Tehát nagyon kell figyelni, tette ezt ámbátor is, de ez most nem volt elég, mivel egy…..
ganyager 2012.02.19 20:54:39
@(---Flúgos Buszos---): NEM KELL sajnálni, csak említettem, hogy így jártam! - Természetesen nem tudtam, hol megállni, a környéken, így tilosban parkoltam.

- Természetesen a mozgássérült parkolóban 1 Mercédesz Terepjáró
- Benzinkútnál bóják voltak, mert az a benzinkutasok parkoló helyüket tartották maguknak. Így nem engedtek oda.
-Ezek után mérgemben visszatolattam a Baross u. 5 szám elé, és ott hagytam a kocsit. - Nem figyeltem, mert siettünk Fogröntgenre. - Így megállni Tilos táblánál álltam meg. -
Direkt nem fogtam rá másikra, hogy miért állt a mozgi helyre egy Mercis terepjárós.

Amúgy meg szerintem ELSŐ sorban azok a hibások akik alapból a mozgi kártya mögé bújva jogtalanul foglalják el a mozgássérültek helyét!
Ennyi!

- Nem írok helyesen? - Nos tudom, agyvérzéses mozgássérült vagyok, és ezért írok nehezen helyesen. - De már látom, hogy a következő 5 hozzászólás a poszthoz erről fog szólni, hogy "ez " még helyesen sem tud írni.
A defenzív vezetés híve vagyok, inkább hagyom a láthatóan hülyéket, hadd menjenek, nem érdemes összetöretni magunkat velük. Tegnap este sem történt másképp, végül nem történt baj, de az eset valahogy a szokásosnál jobban felbosszantott. A Halász utcából mentem le a budai…..
ganyager 2011.12.22 10:03:04
Én is találkoztam egy hasonló úriemberrel, aki igen agresszívan vezetett. Én haladtam az én sávomban ő meg az övében. Út szélén parkoló autók voltak. Mikor látom, hogy milyen sebességgel jön a másik sávban már láttam, hogy épphogy elfogunk férni, ekkor én már megálltam, mert veszélyben éreztem magam. Ha nem álltam volna meg levittem volna egy parkoló autó visszapillantó tükört, de ő sietősen haladt felém! - Végül úgy fértünk el, hogy az én autóm magasabb volt mint az övé, és így az én visszapillantóm alatt elfért az öv! - (Amúgy egy osztrák rendszámú kék VW - volt! - Folytattam tovább az utunkat! - Egy-két utcával arrébb megjelent ugyanez az autós, és agresszívan villog, dudál, majd indexelés nélkül elémvágva besatuzott előttem, kiszállt az autóból, és a "barátunk" magyarul elkezdett kiabálni velem, hogy mit képzelek magamról, hogy láttam hogy siet akkor miért nem mentem előle, hisz ő szerint majdnem levittem az ő tükrét! - Mondom ácsi ácsi!
1., Esetleg 2 utcával feljebb max téged zavarhattalak.
2. , Ott abban a szituban max Te jöhettél volna nekem, mert én megvoltam állva teljesen!
3., Ezekután Te utánam jössz és osztogatod a igazságod. Különben is úgy ahogy Te engem megállítottál, hogy semmi sem volt előtted így oknélkül besatuzol előttem, így szerintem ez felél egy közúti veszélyeztetéssel. Ráadásul ezt azért tetted mert revansot akartál volna kicsikarni. Megkérdeztem tőle, hogy akkor mi legyen? - Felajánlottam neki, hogy akár megbeszélhetnénk a nemtetszését egy kihívott rendőr társaságában. Erre ő amilyen agresszívan jött, úgy el is ment! - Amúgy egy magyar ember volt Osztrák rendszámú kék VW-nal.
ganyager 2011.12.22 16:20:37
@''autónepper.'': Azért ne akartam azzal az autóval erőszakoskodni, mert az az autó kölcsön volt, ráadásul egy fogyatékosokkal foglalkozó Alapítványé, és ezért nem akartam vele erőszakosabb lenni!

- Amúgy jó ötletnek tartom az Opeltől, hogy van lehetőség olyanra is, hogy egy gombnyomásra bezársz minden ajtót beleértve a csomagtartótis. ( plusz én mozgásérültként csak annyit tudok tenni, hogy bezárom magam a kocsiba)
autózz! Azt hiszed, jól vezetsz? 2011.12.17 20:05:00
Erre a kérdésre a szerényebbek azt válaszolják, hogy biztos lenne még tanulni, a többiek meg nyilván rávágnának egy igent. Én nagyjából tíz éve vezetek, eddig szerencsére megúsztam a nagyobb bajokat. Vannak viszont olyan helyzetek, amikor a gyors és megfelelő reakció életet…..
Megszoktuk, hogy a taxisok nem minden esetben tudnak rendesen beállni parkolóhelyre, amíg egy megrendelt fuvarnál az utasra várnak. Ha ilyenkor valakit akadályoznának, arrébb gurulással meg lehet oldani egy ilyen helyzetet. Erre számított imittto is, de valahogy ez most nem ment könnyen…..
Régen sok cikket olvashattunk arról, hogy mozgássérült engedéllyel rendelkezőket büntettek meg a parkolóőrök. Miután értelmetlen próbálkozás az egész, mintha csökkent volna ez a jelenség. Ám ezúttal törzsolvasónk,  Ganyager számára okozott meglepetést és nem tervezett…..
ganyager 2011.12.17 11:42:59
@Tron65: Nem volt hó! :O
ganyager 2011.12.17 11:46:07
@Leadfoot:
Meg kell köszönni a többi 1491345 autósnak, aki (jogosulatlanul) parkol mozgássérült igazolvánnyal.

Igen sajnos annak a 1491345 autósnak...
ganyager 2011.12.17 11:49:36
@LBL: Jól látod..., Sajnos csak azért mert Te magad is érintett vagy. :(
Pontosabban előbb két vezetéstechnikai tréninget a Magyar Autóklubnál, és utána jött a fődíj, a 4db Michelin téli abroncs nyertesének kihúzása a hátizsákból. Stílusosabb lett volna persze kalapból, de egyrészt nem volt kéznél kalap, másrészt meg bazinagy cilinder kellett…..
ganyager 2011.12.08 19:56:28
Pont egy héttel ezelőtt útban Nyíregyházára a totalcaros Papp Tibivel épp arról beszélgettünk, hogy mennyire mellélőttek a kagylós cégnél a varázsbenzinjükkel, amivel tankonként akár egy litert is meg lehet takarítani. Mert az ugye nagyjából 1,5% egy alapjáraton drága…..
Lancelot barátjának sokba került a tilosba behajtás, nem is ennek a jogosságát kérdőjelezik meg, hanem azt, hogy a rendőr miért tehette meg ugyanezt megkülönböztető jelzés nélkül. Nagyjából fél órával ezelőtt büntették meg a rend éber őrei egyik főiskolás társamat…..
autózz! Resti - off topic 2011.03.05 18:20:00
Kivételesen még nem szakadt be a talponálló, de már lassan időszerű lesz, ezt megelőzve új helyet nyitottam a kötetlen eszmecseréhez, tessék ezt is megtölteni! ..
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a saját lábán járhat, és bárhova könnyedén eljut. Ezért törekszünk mindenhol arra, hogy akadálymentesítsük a terepet és megkönnyítsük a kerekesszékes embertársaink közlekedését. Erre hivatottak a rokkant parkolók is, amelyeket általában…..
Zoltántól kaptunk egy levelet, amit ő már 6 héttel ezelőtt elküldött a X. kerületi Önkormányzatnak és azóta sem kapott rá választ. Ezért most elküldte nekünk is és két internetes újságnak is, bízván abban, hogy esetleg történik valami a nyilvánosság bevonásával. Bár a…..
ganyager 2011.03.23 17:56:56
autózz! Traffipax minden áron? 2011.03.20 10:00:00
Ez a poszt olyan rendőröket helyez előtérbe, akik a szabályokat be nem tartva teremtettek veszélyes helyzetet. Én azért továbbra sem általánosítanék a rendőrökre, bár a posztban leírt szituációk valóban nem tesznek jót a testület megítélésének. Azt tudjuk, hogy a rendőrök…..
Gábor csúnya leckét kapott az élettől, mégpedig azt, hogy egy napig se hagyjuk az autót biztosítás nélkül, mert tuti, hogy abban az egy napban fog történni vele valami baj.2 hete volt egy 3+ milliós autóm. „Lecseréltem” egy kőkemény tapasztalatra: semmit se bízz a…..
ganyager 2011.02.22 18:28:36
Ajánlom Őket!!

www.autovadasz.eu/

Sajnálom, hogy így jártál! :(
Zsolti a Váci út szervizútjáról kanyarodott balra, hisz tábla nem tiltotta, a lámpa is külön adott zöldet. Aztán jött egy rendőr és jól megbüntette ezért a tettéért. Ráadásul egyértelműnek tűnik, hogy nem kenőpénzt akart. Melyikük hibázott? Mert kettejük közül…..
ganyager 2011.02.02 19:16:37
@záporjózsi: Bocsánat, nem úgy írtam ahogy gondoltam! - Természetesen nem úgy értettem, hogy a balra lévő táblát kellene nézni (ahonnan az autóból készült a kép)
Ami a képen bal oldalt látható tábla az a párhuzamosan haladó útra vonatkozik. ?
Az akciófilmekben mindig meg tud kapaszkodni a világ megmentője egy százhatvannal szlalomozó autó tetején is, de a valóságban ez azért nem egészen így működik. Don Blasius látott egy esetet a múlt héten, ahol a munkadíját követelő szerelő a testével próbálta megállásra…..
Rosszqtya viszonylag sokat autózik, ebből adódóan tankolni is sűrűn jár, jellemzően ugyanoda. Eddig az volt a jellemző, hogy az üzemanyagok nagykereskedelmi árának változását követve hetente módosítottak árat a kutak. Úgy tűnik, hogy most már minden nap emelik egy-két-három…..
ganyager 2011.01.16 17:57:55
@SilentSound: Ebben teljesen igazad van...! :)
Imre nem igazán bánta, hogy 2011-re csúszott a Garmin által felajánlott nüvi 1350 autós navigáció sorsolása, mert a kellő pillanatban őt dobta a gép. Annyira örült a nyereménynek, hogy különösebb győzködés nélkül is eljött érte Miskolcról Budapestre. Igaza is van, nehogy…..
ganyager 2011.01.13 21:01:25
Bár karácsony előtt végül nem jött össze, de tegnap megejtettük a Navi-Gate Kft. Visegrádi utcai üzletében a felajánlott nüvi 1350 autós GPS sorsolását. Azért jó, hogy ha egy helyen többen dolgoznak, mert jobbnál-jobb ötletek születnek a videófelvétel elkészítéséhez.…..
ganyager 2011.01.07 19:16:11
Találós kérdés is lehetne akár a címből, biztosan gyorsan kitalálná a többség, hogy mi az. Bár "csak" tilosban parkolásról van szó, az újévi, zebrán történt gázolás miatt talán sokakban felmerül, hogy egy ilyen kis semmiség is lehet baleset okozója, ha a…..
Gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e ezt a videót kiposztolni, mert több helyen is találkoztam vele, de úgy gondoltam, hátha pont itt akad valaki, aki felismeri a rossz minőségű felvétel ellenére, hogy milyen logó van a furgon oldalán, vagy egyáltalán a típusát, mert az sem teljesen…..
Nem olyan rég egy olyan helyről tettem ki posztot, ahol értelmetlenül tettek fizetőssé egy részt, simán lehúzási szándékkal. Vin most ennek az ellentétét küldte el, a leveléhez a hatás kedvéért egy elég meggyőző videót is csatolt. A helyszín a sokat emlegetett BAH…..
ganyager 2010.12.30 20:20:00
@Pityubácsi: Szerintem se jó ötlet, a rendszámlevétel. :o

- Inkább ne addj ötleteket! :)
Kis karácsonyi kényszerű szünet után az ünnep másnapján este azért kaptok egy poszot, amit SzaGértő küldött be, szerintem biztos nem fotosopp. Róla azt kell tudni, hogy amellett, hogy a blog olvasótáborának egyik alapköve, megvolt a karácsonyi a jócselekedete is, mert befogadta…..
ganyager 2010.12.27 15:13:42
Így a képet elnézve Tímea láthatóan örült a négy Michelin Alpin 4 téli abroncsnak, talán ő sem gondolt bele igazán, hogy esetleg az ő nevét húzzuk ki a főnyereményre annyi ember közül.Balra Ungvári Tímea, a boldog nyertes,jobbra a Michelin Hungária képviseletében Császár…..
ganyager 2010.12.22 16:31:30
autózz! Látni és látszani 2010.12.20 20:09:20
Jó kis összetett posztot terveztem kitenni mára, de alaposan legyűrt valami vírus, úgyhogy nem nagyon van erőm sokáig a monitor előtt ülni. Témaindítónak viszont kiváló lesz Szélvész Szarvas levele, akinek feltűnt, hogy elég sokan nem használnak semmilyen világítást az…..