Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hűtőt kizabáló kékszemű

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A találékony magyar ész képes túlbonyolítani alapjában véve egyszerű dolgokat is és különféle összeesküvés elméleteket gründolni, nincs ez másként az orosz-ukrán háború esetében sem. Egy konfliktus elején mindig nagy a porhintés, hagyni kell, hogy elüljön a por és magától kirajzolódjon a valós…..
hűtőt kizabáló kékszemű 2022.05.29 17:58:25
@CSOKKI MÁLNA: ,,A volt tengerészgyalogos egységének rádióüzeneteit az oroszok lehallgatták, ezért nem védett vonalakon, WhatsAppon vagy mobilon kommunikáltak''
Tuljadonképpen fészbuk hirdetésben is kommunikálhatnának. Ezt te komolyan elhiszed?
hűtőt kizabáló kékszemű 2022.05.29 17:56:16
@TanBá: ,,kijukadhatnék''
És még te nevezed magadat valamiféle tudósnak, aki a magyar helyesíráson elbukik? - jukadhatnék - vicces :-D
Miért létezik a tér és az idő? Merthogy nem léteznek, azért! Megjelent egy riport ezzel a James Orr nevű filozófussal. Általában fenntartással fogadom a filozófusokat, hisz annyi "rossz filozófia" van a világban, hogy igazából már szinte lehetetlen "jó filozófiát" találni, de ez a riport pláne…..
hűtőt kizabáló kékszemű 2022.05.13 18:56:16
@TanBá: ,,A matematika már régen túlment a Józan Észen, de nem csak azon, hanem a helyes érvelés szabályain is. Bevezette a metalogikát és a meta-matematikát ... ja és már a gyök alatt minusz egy is AXIÓMA!!! :-) ''

Ez meg milyen baromság? Az imaginárius számokkal a kvantumfizika jobban leírható. Olyanról írsz amiről fogalmad sincs. Te vagy a blog.hu újabb bohóca?
hűtőt kizabáló kékszemű 2022.05.13 19:26:23
@eßemfaßom meg áll: Én még nem futottam össze vele. Ő ilyen önjelölt próféta aki terjeszti az agybaját?
  Egészen bicskanyitogató, ahogyan a nyugati nagyokosok kioktatnak bennünket demokráciából. A jelenség egyáltalán nem új; évtizedek óta lenézően osztogatják az észt, hogy miképp is kéne élnünk. Ami megváltozott: ma már a formára sem adnak. Ma már úgy dirigálnak és úgy kérnek számon, hogy a…..
Február 9. az Orosz - Ukrán háború kezdete Sajnos a jelek egyre vészjóslóbbak, ami a szomszédban zajló orosz –ukrán konfliktust illeti. Százezer főt meghaladó mozgósítás az egyik oldalon, felgyorsuló fegyverszállítmányok a másikon. Ilyen mértékű fegyverfelhalmozás pedig sohasem jó jel, mint…..
hűtőt kizabáló kékszemű 2022.01.24 18:17:20
@6.Lenin: ,,Nem sok hiányzott, hogy a ruszkik kiszaladjanak az óceánig. Napoleon is győzött ellenük'' mi ez a zagyvaság?
Néhány éve már ugyanaz a menetrend a választásokon a világ nagy részén, a kétféle értékrendű (egy konzervatívabbnak és egy liberálisabbnak mondható) választói csoport között szoros verseny zajlik, a végén általában az nyer, aki a szavazótáborát jobban képes mobilizálni. Mennyi ebben a vezető…..
hűtőt kizabáló kékszemű 2020.11.05 18:17:37
@MAXVAL birсaman közíró: - Az idegennek az a jó, ha a lakóhelyen a kevésbé nemzeti erők uralkodnak, míg a saját országban meg az ellenkezője.-

Akkor minek jött el a hazájából?
Totális következetlenség jellemezte a magyar kormány intézkedéseit a koronavírus-járvány két hulláma között, ezért a most kibontakozó káosz senkit se lepjen meg. A megelőző intézkedéseknek álcázott politikai indíttatású intézkedések csakis a kormány érdekeit szolgálták, így a szakmai szempontok…..
hűtőt kizabáló kékszemű 2020.09.04 17:10:18
@Batu Kán: Ja?! Hogy matyi ilyen nyomi?
www.youtube.com/watch?v=tN25SW6hh8I
Már mindent értek.
hűtőt kizabáló kékszemű 2020.09.04 17:11:13
hűtőt kizabáló kékszemű 2020.09.04 17:12:27
Kedves Olvasó! Eredetileg arról szerettem volna írni, mennyiben lehet bármely élő ember részéről (az Ügyészség szerint lehet- de az egy szervezet, így nem élő), politikai nyomásgyakorlásnak nevezni azt, ha bárki a bejáratuk elé a földre "témakörökkel kapcsolatos kijelentéseket" fest/firkál…..
hűtőt kizabáló kékszemű 2019.01.23 19:16:31
@Populista Pista: Nyilván a BMW beruházás a diverzifikálás jegyében születik. Annyi eszed van mint egy marék lepkének. Az export 34 százalékát az autógyárak adják.
Furcsa érzés, ha az ember saját hazájában prófétává válik. Mi több mint öt éve mondjuk, hogy elegünk van, oszt most akár merre nézünk, mindenhol ilyen táblák alatt vonulnak a népek. Bayer lovagnak meg elege lett a táblák alatt vonulókból, szervezne hát egy Békemenetet. Bayer úrnak egy hibája van…..
hűtőt kizabáló kékszemű 2018.12.22 11:50:38
@marosy: Ezt a szép beszédet anyucid tanította neked, két kuncsaft között?
Tegnap szintet léptünk. Elfogadták a rabszolgatörvényt súlyos visszaélések ellenére, majd a tüntetőkre bőkezűen szórták az áldást paprikasprayt. Gulyás Gergely előtúrt valami rákosista kisokost, és az alkalomhoz igazodva a tüntetést törvénytelennek minősítette, az ellenzéket nevetségesnek, a…..
hűtőt kizabáló kékszemű 2018.12.14 16:25:51
@Kelly és a szexi dög: 2006-ban felgyújtották a várost, nem kellett oda tanács.
hűtőt kizabáló kékszemű 2018.12.14 16:27:35
@Cycmen: Te is szopni fogsz, te fasz! A hatnapos munkahétben szombaton is a gép mellett kell ülnöd és öklendezni a propagandát amit a szádba rejszolnak.
Meg kell állítani a hazai és a brüsszeli baloldalt, mert elárasztják bevándorlókkal az országot! - fúj újfent riadót a miniszterelnök a szokásos péntek reggeli rádiós igehirdetésében, hisz a migránsozás csodafegyverét nem kívánja kiengedni a kezéből. „Az előző szocialista kormányok ilyen…..
hűtőt kizabáló kékszemű 2016.04.22 15:16:20