Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tivadar Zacharov

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NemGogol Rekurzív tavasz 2016.08.30 19:31:41
Charles Darwin emlékére, tiszteletére — Hé, Frenk, dobd ide a lézert! Én a tápellátás áramköreit lövöm szét, te a söntökre tüzelj! — Várj, Obrájen! Miért csináljuk mi ezt? — Hogyhogy miért? Például Eliszért. Vagy már elfelejtetted? — Elisz az átütési szilárdsághatáron belülre merészkedett. És a…..
Pap Gábor az ősmagyar ezotéria, valamint az alternatív Szent Korona-kutatás atyja, valamint Fekete György az ezoterikus MMA atyja „Amit Fekete György elnök úr és Kucsera Tamás Gergely főtitkár úr az elmúlt években tett, az elképesztő és csodálatos.” (Vita nélkül szavaztak meg minden döntést…..
Tivadar Zacharov 2016.05.30 21:06:14
@Toadwart66: Lett még tovább is, még nem csesztek ki, de mindenképpen tanulságos válaszok születtek. A baj az, hogy ha ez egy szekta, akkor a magyar társadalom önmagát konzervatívnak valló felének jelentős része szektatag. Nyilván ismeretes mindannyiunk előtt az efféle magatartásminták elharapózása és ennek okai. De mára odáig jutottunk, hogy a hatalmon lévő farkas kiállt farkast, amikor báránybégetést hall.
Érfalak mögött rejtőzik a sötét, félelmetes és kíméletlen halál. Ez önmagában elég mókásan hangzik, pedig van benne némi igazság. Nem egy C kategóriás horrorfilmről van szó, melyben nagy szerencsénkre megkaptuk az első áldozat szerepét. Ezzel én 2013. március 7-én szembesültem. Csupán levertséget,…..
NemGogol Ülünk a spájzban 2016.05.19 15:24:06
A társadalmi problémák nem redukálhatók hatalmi harcokká, mert ezek nem statisztikák, hanem maga a kőkemény rögvalóság. Nem orvosolhatók a KSH létminimum számítás megszüntetésével, mint ahogy a hajléktalanok sem szűnnek meg létezni azáltal, hogy önkormányzati rendelettel kitiltják őket bizonyos…..
Sinoa de Aragonés von Berija meglehetősen különös teremtménye volt a számunkra érzékelhető világnak. Tíz éves korában jött rá arra, hogy ő tulajdonképpen megszületett. A szülei addig valami furcsa használati tárgynak vélték és rengeteg időt fordítottak arra, hogy rájöjjenek, mire is lehetne…..
Tivadar Zacharov 2016.04.21 21:57:14