Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thibiht

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baromira örvendetes hír, hogy az anyagilag bukásnak számító, de mind a kritikusok, mind a rajongók körében nagyon kedvelt 2012-es Dredd bíró-film nem halt meg teljesen, csak átkerül kisebb képernyőre. Az Entertainment Weekly írta még pár hete, hogy Judge Dredd: Mega City One címmel egy brit stúdió…..
Mozikban az új A hét mesterlövész, ami hosszú idők óta a legnagyobb közönségsikerre számot tartó klasszikus tematikájú, vadnyugatos western a magyar mozikban. A tengerentúlon a kasszarobbantás biztosított, hiszen a manapság ritkán képviselt műfaj könnyen talál közönséget ott, ahonnét -javarészt-…..
thibiht 2016.09.25 14:12:45
@Takács Máté: Tényleg ott van, csak a hetvenes években nem tűnt fel, mert jóval később láttam,lehet hogy újból bemutatták. Amúgy hogy volt ez régen? Hány évig futott a mozikban egy film? Illetve hány kópia lehetett egy filmből?
Az utolsó mohikán tényleg határeset, de én nem tudom ,hogy pontosan mi tekinthető westernnek.
(A Ben-Hur bevételéről: amikor láttam a mozinkban,a szokásos fiatal nézőkön kívül rengeteg öregasszony is volt a nézők között, a film végén rájöttem,hogy a pap a misén biztos elhintette,hogy nézni kell)
Magyar idő szerint hajnal 3-kor folytatódik a Trónok harca a hatodik évaddal, amit soha nem látott várakozás előz meg, hiszen a tavalyi évadzáróban úgy kivégezték az egyik közönségkedvenc figurát, Havas Jont, ahogy a The Walking Dead soha nem merne senkit kinyírni. A halálra szurkált, a hóban…..
Háborús filmet forgatni úgy, hogy közben nem mutatjuk a háborút? Nos, páran ezt már megpróbálták, és súlyos drámázások közepette érzékeltették, mennyire elcseszett egy világban élünk. Robert Altman azonban teljesen más utat választott: egy vígjátékot forgatott a koreai…..
Az Amerikai Filmakadémia vezetősége ma délután nyilvánosságra hozta azok névsorát, akik a mostanra hagyományossá vált gálavacsorán átvehetik az idei Oscar Életműdíjakat. Az első díjazott a japán animátor-legenda, Mijazaki Hajao, aki legalább egy tucatnyi csodálatos…..
A Heti Hetes, amiben a nemrég meghalt Bajor Imre az egyik legnagyobb tévés sikerét aratta, méltóképpen szeretne a színészre emlékezni. Ezért meghívták legkedvesebb kollégáit, többek között a jelenleg is a műsorban szereplő Gálvölgyi Jánost és Farkasházy Tivadart, de…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.02.10 09:30:00
Ben McKenzie (Narancsvidék, Southland) lesz a Fox Batman-előzménysorozatának Gordon felügyelője. Az Old Soul című sitcompilotban (Amy Poehler készíti) Rita Moreno és Natasha Lyonne lesz a két főszereplő.   19,6 millió amerikait érdekelt az olimpia nyitóünnepsége, ami…..
comment:com Ki vagyok én? 18+ 2011.02.03 10:00:00
Ki az a sorozatszereplő, akit mostanában iszonyú vicces karakteréért imádunk, de az ugrás utáni képen a farkát szorongatja fájdalmas arccal?..
comment:com A mások élete 2009.09.06 16:30:00
Mindig tudtam, hogy Whoopi Goldberg nem jó arc, míg a Filmsztárok a vadonban (18:25 m1) című természetfilm sorozatban Julia Roberts például beköltözött egy mongol jurtába és szőrén ülte meg a lovat, ez a némber csak San Diego állatkertjébe merészkedett el. Ha jól kiröhögtük…..
Nagyon vicces filmmel kezdjük a ma esti ajánlót, egy olyannal aminek a szinkronját is imádtuk: 21:10-től vetíti a TV2 Robert DeNiro kevés számú vígjátéka közül messze a legjobbat, az Éjszakai rohanás című krimiparódiát. Bobby bátyánk ebben nem dühöng, mint egy bika, hanem…..
hogyvolt Shark 1x16 - Vak bizalom 2008.03.26 17:55:00
Stark telefonra ébred az éjszaka közepén, biztosan a kis Julie hívja. Mekkora lenne már arra ébredni: Szevasz, apus, lesitteltek gyorshajtásért, ráadásul ittas voltam, eljössz értem? Csakhogy Julie az apja helyett Isaacet hívta fel. Érkezik is hozzá a néger, és az első kérdése,…..
thibiht 2008.03.27 00:37:18