Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EmZéPerX

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Húzzunk egy vonalat, amin a pártok, nemzetközi gazdasági személyek, és az elmúlt napok média eseményei kívül maradnak, és kezdjük el használni azt amit a nyakunkon cipelünk! Foglalkozzunk most magával a törvénnyel. Nem politizálok, és nem jogász vagyok, hanem laikus. Szándékosan nem…..
EmZéPerX 2018.12.20 22:05:30
@John Nethem: Nincs forrás, egyszerűen a kereső által kiadott halmazt próbáltam értelmezni és ez jött le. Műszaki emberként a munkaidő keret fogalma is ismeretlen volt számomra. Az 5% rengeteg helyen feltűnik.
Egy kis bevezető: A vár régi restancia páromnál, még tavaly megígértem hogy elviszem, de elmaradt. A hivatalos oldalt és némi neten fellelhető infót átlapozva nem tudtam eldönteni hogy csodára vagy valami átlagosra számítsak-e, de a története miatt már engem is érdekelt a hely. Így ez lett az év…..
Hivatalos honlap: http://trianon.zebegeny.info/ Sajnos erre a túrára nem vittem fényképezőt, a feltöltött képek telefonnal készültek. A minőségükért elnézést, remélem a hely varázsa azért így is érezhető! Zebegény: A Dunakanyar magyarországi szakaszának utolsó előtti települése a Duna keleti…..
Hivatalos honlap: http://turaikastely.hu/ Megközelíthetőség: Az M3-as autópályáról és a 3-as főútról Hatvan irányából mindössze egyetlen közúti tábla jelzi hol kell befordulni a kastély felé. Nem sok, de mivel a tornyok teteje több pontról is látszik, nem nehéz megtalálni. A parkolás a bejárat…..
Sziasztok! Pár szóban az előzményekről és rólam: Ha nem is vagyok vén, de mai darab sem. Már nagy korúként 1994-ben kezdtem motorozgatni Simson-nal. 1997-től  már motorozni rendszámossal. A nagymotor jogsi megszerzése után gyakorlatilag szinte egyből ETZ150-el már túráztam országhatárokon belül és…..
Ecigi és Debrecen Vége 2016.04.27 18:27:11
Hetedik nap, kedd. Ismét Debrecen. A vonathoz menet két tüdőropit is elpattintok. Az utolsó napra nem vettem boltit, egyik rokon készletéből sodortam pár igazi kaparóst. Az utazás nem okot csalódást: A nyugatiban a csatlakozást elérem, de az IC késik több mint fél órát "forgalmi okok" miatt.…..
Ecigi és Debrecen Hatodik nap 2016.04.25 19:10:18
Hétfő. Különösebben nem maradt mit írni. Egyre kevésbé vészes a váltás. Várom a holnapot. Visszamérés, visszaállás! A hatást érzem, sokkal nehezebben kapok levegőt már most is. Simán kibírok 8 órát rágyújtás nélkül inkább, mint hogy kimenjek, utána érezzem magamon. De ha rászánom magam 2-3 szál…..
Ecigi és Debrecen Ötödik nap 2016.04.24 20:13:49
Vasárnapra beállt a rossz idő, mint a gerely! Esik, fúj, cidri van. Kedvem sincs kimenni rágyújtani. Erőt kell vegyek magamon, hogy meglegyen az adag. Jött a felismerés, hogy a cucc ahogy Debrecenből hazaért, úgy pihen a tokjában, és leves nuku. Hát munkára! 4 íz 30 milivel a minimum, hogy ne…..
Szombat. Analógos menetrend. Kávé kinn, egy szál elfüstöl. Ma kirándulás van tervben. Analóggal gyakorlatilag ugyanazokkal a feltételekkel, mint május 20 után e-cigivel. Nincs pöfékelés vonaton, peronon, kávézó teraszon, meg sok más helyen sem. (Ha minden igaz vonaton 8000-es büntetés jár érte…..
Ecigi és Debrecen Harmadik nap 2016.04.24 19:20:19
Békés eseménytelenség. Megszoktam az analógot. egyre kevésbé zavar a szaga. A folyadék még mindig kell mellé, hogy csússzon. Sikerült megtalálni analógban ami kibírható. Az esti kijárkálás is visszajött a napirendbe egy-egy szálra. A gt2 hiányzik de nagyon. Megszoktam hogy kéznél van benn is a…..
A második nap analógon. Az érzés nem változott, bár a mentolos koporsószeg már valamivel jobban csúszik. Bambán álltam a dohányboltban, teljesen ismeretlen a kínálat. Hogy mi a különbség az analóg és az elektromos cigaretta között? Az analógot meggyújtod, szívod, elfogy, büdös. Ha csak…..
Ecigi és Debrecen ? 2016.04.20 22:45:06
Kedd este:első analóg a megszokott e-cigi helyett. Tömören? Qurva c@r!!!! Valamit kell inni mellé hogy menjen. Leküzdöm az elsőt. Kb fél óra eltelik. Itthon vagyok, megszokott hogy az isti vagy a vtc itt van mellettem, ha kedvem van slukkolok kettőt-hármat. Nem szabad! Rászánom magam a másodikra.…..
Röviden a tegnap: Reggel goo Debrecen. E-cigi kontra analóg kutatás. Sima indulás, zökkenőmentes átszállás, üzemszerű alvás a vonaton. Ébredés Hajdúszoboszlón. Gyors pillantás az órára: b@ccameg!!! Már a villamoson kellene ülni a klinika felé. Még gyorsabb SMS Dávidnak: Nó para, nem én nem haladok,…..