Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ford Mustang

9 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borsodblog A Borsodblog befejezi 2010.12.31 10:52:00
Ennek a mesének vége, nincs tovább. A Borsodblogon ez az utolsó bejegyzés. A döntést megkönnyíti az új médiatörvény és az, hogy a helyi sajtó amúgy is mindenről beszámol, a megyében minden rendben van.Jó a közbiztonság, megszűnt a korrupció és a gazdaság is új lendületet…..
Borsodblog Téli extrém sportok 2010.12.25 23:35:00
Ha már itt a tél és a Bükk is, érdemes megnéznünk, milyen sportolásra alkalmas helyek várják a síelőket, szánkózókat Miskolcon. Pontosabban: nem várják, hanem elűzik, a vidék adottságait évtizedek óta nem használja ki ez a város. S ha lenne normális, kulturált téli…..
Érdekes összefoglalót írt a miskolci politikai helyzetről az Index. A helyzetjelentés teljesen jó, de a pikáns részek kimaradtak: feljelentések, photoshop, Youtube. Talán az történhetett, hogy a polgármesterjelöltekről a polgármesterjelölteket kérdezhette az újságíró, mert a…..
Tökéletes választásnak tartja Zsiga Marcell önkormányzati képviselő a hétvégén bemutatott Kriza Ákost, a Fidesz miskolci polgármester-jelöltjét. Tudomásunk szerint az MSZP is a tökéletes jelöltnek tartja - de a saját szemszögéből. Kriza megtestesíti a Fidesz…..
Ford Mustang 2010.07.31 09:49:36
@election sc.monitor: Bihallt miskolci Fidesz közeli vállalkozók akarták, de nemcsak amiatt nem lett polgármester-jelölt, mert miután előretolták, a Fidesz egyik szárnya ott alázta ahol tudta, hanem beteg is lett, így könnyű volt "udvariasnak" lennie, amikor kiszállt az egészből. Lejött a pesti vezérkar Miskolcra és megmondta, hogy márpedig Kriza lesz a jelölt, a helyieknek kuss. Így volt.

Orbán a Waschler ügy óta utálja Miskolcot, csak támadható politikusokat enged pesti ügyek közelébe Miskolcról. Répássy nem felelt meg a 3-as átvilágításon, Pelczné meg a régi MKV-s - BKV jellegű - szerződései miatt támadható. Addig jó nekik, amíg ki nem derül az igazság, hogy miért nem ment át Répázó Robi, meg, hogy mi volt azokban az MKV-s szerződésekben.
Mennyi közpénz elherdálásában kell közreműködőnek lenni ahhoz, hogy orbáni értelmezésű oligarchának mondhassunk valakit? Tíz vagy százmilliós az összeg? Esetleg apróval nem játszunk, és milliárd alatt nem is tétel az ilyesmi?Gyönyörű beszéd volt az oligarchás. Csak úgy…..
Bár hivatalosan Magyar Gárda nem létezik, de a tabudöntögető új parlament párt a bíróság feloszlatása ellenére újraszervezte a milíciát. Persze a „parlagfű gyűjtögető” körnek beállított szervezetnek dukál új egyenruha is. Sőt Vona Gábornak ez volt az első és…..
Ford Mustang 2010.05.03 18:18:31
Mégiscsak felháborító, hogy míg a főváros tömegközlekedése minden évben több tízmilliárd forint állami támogatást kap, a miskolci ennek töredékét. A jegy meg drááááága!Arról nem is beszélve, hogy most ingyenessé akarják tenni ezt a pesti pénznyelőt. Akkor a miskolci…..
Ford Mustang 2010.05.03 18:12:24
Borsodblog Viperás Zsiga 2010.04.21 23:12:00
A maffia egyik hírhedt kézifegyverével, egy a köznyelvben viperaként számon tartott bottal pózol az egyik közösségi oldalon Zsiga Marcell, Miskolc fideszes képviselőjelöltje, aki jelenleg a borsodi megyeszékhelyen önkormányzati képviselő. A fotó az ő saját profilján látható.…..
Csak a szokásos: újabb jobbikos popó, barátságon innen, vagy túl, ezúttal egy miskolci jelölt mutatta meg egyszerre mindkét arcát a kamerának. Csak 18 éven felülieknek! Egy régebbi helyi urban legend szerint korábban egy középkorú borsodi exgárdista hölgy is rakott fel magáról…..
Meglepetéééés! Káli Sándor, Miskolc polgármestere ma délelőttre rajtaütésszerű akciót szervezett a fészekrakó program keretében beköltöztetett egyik családhoz. A már régebben ott lakó emberek panaszkodtak, ezért Mátyás királyként álruhába bújt, magához vette a…..
Ford Mustang 2010.03.27 19:02:27
@Budapest: Csakhogy Miskolc akkor csúszott le, amikor 1990-94 között fideszes volt a városvezetés és szó nélkül tűrték a 20000 ember kirúgását a diósgyőri nehézipari vállalatoktól.

Káli inkább újjáépítette Miskolcot, minden városi intézményt felújított, vagy bővített a 8 év alatt, illetve épült ipari park, uszoda és jégcsarnok is.

Ugyanakkor a miskolci jogász körökben közismert tény, hogy a fészekrakó csalásban két ügyvéd volt benne keményen, s mindkettő fideszes. Az egyik a volt alpolgármester személyes jó barátja, míg a másik az egyik városi cég jogásza volt, a fideszes városvezetés idején, az MSZP pedig 2002 után, amikor először nyert Miskolcon, kirúgta. A felesége tagja Pelczné Gráciák Egyesületének is. Ez nem véletlen, hidd el!

Az is érdekes volt, hogy alig költöztek be a fészekrakók az Avasra, a Fidesz már terjesztette suttogó propagandában, hogy Káli cigányokat telepített Miskolcra. Holott éppen a Fideszhez köthető jogászok csinálták a fészekrakó bizniszt!
Ford Mustang 2010.03.28 18:30:00
@kamasuka: Ki beszél Balázsiról? A polgármester volt 1990-93-ig fideszes, de ekkor elhunyt (RIP) és az SZDSZ-es T. Asztalos Ildikó lett a polgármester. Balázsi MDF-es képviselő volt, ekkor a kormány vezető pártja volt az MDF. De róla nem írtam, valamit benéztetek.
Későn szólunk, de hát erre még mi sem számítottunk. Az utcákat ellepték ilyen izék: Ismerve a budapesti plakátolási szokásokat, elsőre úgy tűnhet, valami ezeréves poszterhalom alól bukkant elő egy hirdetés a ,,fantasztikus Microsoft Office 95-ről, amely forradalmi WordArt…..
Ford Mustang 2010.01.17 21:14:30
Ez a reklámfilm se a legjobb vizuálisan:

www.youtube.com/watch?v=SP2cdUymiA0

Hiába a mondanivaló, ha nem megy a videószerkesztés.
Borsodblog 60 2009.12.10 23:49:00
Itt még fiatal, alig 49:    ..
Ford Mustang 2009.12.11 10:09:45
Egy internetes oldal szerint 2009. december 14-től 2010. március 31-ig menetrend szerint nem jár a lillafüredi kisvasút. Gyorsan megnéztem máshol is, hátha csak rosszul látok! De nem, a hír igaz. Az ok: a csökkenő támogatások, harminchatmillió hiányzik, legalábbis 2007-ben ennyi…..
Ford Mustang 2009.12.11 10:09:05
www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMPLEN/cikk/lillanak-beteg-a-kazanja/cn/news-20091007-02474094

Remélem a felújítások miatt állnak le, de a kisvasut.hu tényleg a pénztelenséget írja.
A síturizmusból élő szlovákoknak most elég nehéz a helyzetük. Nem elég, hogy válság van, az euróbevezetéssel az árelőnyüket is elvesztették a nyugati pályákkal szemben. Az egész tetejébe pedig kitűnő kormányuk kisebbség- és külpolitikájának köszönhetően az igen…..
Az ember nem hisz a szemének. Olvasom a HVG múlt heti számát, a 72. oldalon a miskolci Pelczné Gáll Ildikó nyilatkozik, és szívbaj nélkül közli: ha tavasszal a Fidesz alakít kormányt Magyarországon, a Fidesz-kormány visszafogja a 4-es metró építését és a miskolci…..
Ford Mustang 2009.10.08 22:21:14
A Borsod Online beszámolt a Miskolc Holding vezetőinek havi jövedelmeiről, prémiumairól. Kötelező volt mindezek nyilvánosságra hozatala, hiszen törvény kötelezte az állami cégeket minderre. A Népszabadság online kiadása egy toplistát tett fel, rajta az ország színe-java, a…..