Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinikum

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltűnhetett már Orbán Viktor értékelő beszéde közben is: egyszer sem hangzott el az érvénytelen szó a népszavazással kapcsolatban, amikor a miniszterelnök a szavazás politikai értelemben vett eredményeit és a kormány következő lépéseit (alkotmánymódosítás) ismertette. Reggelre egész pályás…..
A gyógyszeripar talán legnagyobb hasznot hozó üzletága a védőoltások gyártása, ki hinné ezek után, hogy az egész egyszerű tehénnel kezdődött. A vakcinákat megjelenésük óta támadják és istenítik is egyszerre, a két tábor időről időre egymásnak feszül, holott a védőoltások rövid, alig több mint…..
Cinikum 2016.06.18 01:32:18
@Admin Kapitány: Az első rész abszolút összeesküvés elmélet. Persze, LEHET hogy más van benne, mint ami rá van írva. Az is lehet, hogy a földönkívüli gyíkemberek irányítják a politikát.

Az oltásokat is emberek készítik, persze, hogy előfordulhat hiba benne. Be is vonták azt a sorozatot, ahogy írtad. Ha a kenyérben találnak rozsdát, azt is leveszik a polcokról és esetleg büntetik a péket, de az biztos, hogy nem merül fel a kenyér betiltása.

Kontroll csoportnak ott van a védőoltás bevezetése előtti betegségstatisztika. Nézd meg hány csecsemő halt meg szamárköhögésben a védőoltás elterjedése előtt, és hány utána.