Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galaxmester

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 22-én, duplerészes premierrel indul a hazai HBO-n a Twin Peaks folytatása, ami az eredeti sorozat vége után 26 évvel kerül képernyőre. Az új részek előtt az HBO-n és az HBO GO-n az első két évadot is meg lehet majd nézni, ha valakinek esetleg igénye lenne felfrissítené az emlékeit. Az új…..
Galaxmester 2017.04.10 11:50:38
@rives: Nincs az az isten, hogy még egyszer végig nézzem az első évadokat. Sajnos annó túl korán néztem, és azóta kiráz a hideg BOB-tól. Két éve bolondmódra megint végignéztem, és konkrét halálfélelmem lett. A könyvből kiindulva ez talán nem lesz olyan durva...:)
Folytatódik a Duna TV Egynyári kaland című sorozata; a hat részből álló második évad május 13-tól lesz látható szombat esténként. A második évad története egy év elteltével ott folytatódik, ahol az első befejeződött, azaz a fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza…..
Disclaimer: lelkes rajongója vagyok mindenféle zombisorozatnak, néztem a Z Nationt, alig várom a Fear The Walking Dead harmadik évadát, az első perctől követem a The Walking Dead-et és megvan az összes eddig kiadott képregényfüzet. Ezt csak azért, mert a TWD hetedik évadának fináléja kicsit…..
- Az ember szabad, de nem korlátok nélkül az, természeti, antropológiai és szociális meghatározottsága együtt jár szabad voltával - mondta Gábor, és elgondolkodva nézte a Villányi Pinot Noir maradékát a pohár mélyén. A vele szemben ülő Ágnes erre felsóhajtott:- Ezek szerint a legnagyobb kérdés az,…..
Galaxmester 2017.03.18 07:44:28
@csillagporszem: Na persze, be lehet feküdni a szarba lazulni, aztán csak szagold meg magad. Utálom, hogy az ilyen lazulós emberek utána fel akarják mondani a látottakat, és neki állnak a terjesztésnek. Sixx ezért pénzt kap, de az már büdös pénz.
Galaxmester 2017.03.18 23:51:34
@sixx: Kihúznám, ha nem raknátok folyton vissza.:)
Van az Antenna Hungáriának, az állami műsorszórónak két nagy terméke. Az első, a tök ingyen fogható Mindig TV az alábbi csatornákat biztosítja: Azaz a baráti tévék vannak többségben, a 12 ingyentévéből tíz csügg az állami csöcsön közvetlenül vagy közvetve, csak az…..
Sörgeek A "Csíki sör" effektus 2017.01.30 12:41:13
Megint napok óta téma a neten az Igazi Csíki Sör, ugyanis kiírták a Facebook oldalukra, hogy bezár a bazár, mert a csúnya gonosz Heineken elérte a célját és be kell zárniuk. Ismerősen hangzik? Nem véletlenül. Egy cikk formájában fakadok ki és próbálom arra bíztatni az embereket, hogy próbálják meg…..
"Ez nem igaz, cáfolom a hírt!" - válaszolta kérdésünkre az ATV sajtósa, amikor rákérdeztünk arra a pletykára, Kálmán Olga után valóban átigazol-e a Hír TV-hez Havas Henrik is. Havas most maga is elmondta a Blikknek: nem akarták áthívni a csatornához, csak a szilveszteri műsorba hívták, de "Beszéltem…..
Van az angolban egy pompás kifejezés, a screen presence. Ez, a magyarul nagyjából színpadi jelenlétnek fordított dolog azt takarja, hogy a színésznek megvan a karizmája, modzsója, mindegymije (benne van az X a faktorból) ahhoz, hogy amikor képernyőn van, nézzen ki bárhogy, sminkeljek bárminek,…..
A Minecraft nevű online videójáték küllemét lemásolva adtak ki Bibliát, hogy a kiskamaszok körében igen népszerű játék felhasználóit és rajongóit is megszólítsák. A rendhagyó kezdeményezésről Farkas Ervin evangélikus lelkész írta meg nekünk véleményét. Szerző: Farkas Ervin A Minecraft-Jézus…..
Az Aranyélet második évadára az HBO étvágya és a nézők elvárása is megnőtt. A kábeltévé az első etap sikerét látva emelni akart a téten, és amellett, hogy továbbra olyan sorozatot szerettek volna letenni az asztalra, ami megállja a helyét az abszolút összehasonlításban is, rá akartak tenni egy…..
Redditen nagyjából minden felhasználó azt játszotta a Westworlddel, amit a Man In Black az igazi vadnyugaton, és a játék mélyebb szintjeit kereste. Nos, páran rá is akadtak a jelek szerint, legalábbis akkora véletleneket találtak, amik már túl vannak a sima legyintésen. Spoileresen folytatjuk,…..
Galaxmester 2016.12.08 13:10:47
@Secnir: Egyetértek, ezért is szerettem ezt a sorozatot. Kilép a vászonról. Már a honlapja is úgy van felépítve, hogy visszajárj.
Galaxmester 2016.12.08 13:21:38
@teszt123456789: Nyilván, viszont csodálkoznék, ha a sorozatot egy nem általuk kitalált fotós képeire alapoznák. Ez bizony forgatókönyvszerűen működik. Lesz itt még más is 2018-ig.:)
Ez lesz az a poszt, amiért a) semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni, b) amit nem kell készpénznek venni és c) kiválóan alkalmas a Trónok harca-rajongók felidegesítésére. Az egész azzal kezdődött, hogy egy reddit-felhasználó kitett egy nagyon hosszú, eszeveszetten részletes…..
Negyedik epizódjához érkezett a Westworld, az HBO új, nagyszabású drámája. Az egymás után megkergülő (értsd egyre emberibben viselkedő) robotokról szóló sorozatban senki sem az, akinek látszik. Egymás után termeli ki a sorozat a rajongói teóriákat (vagy podcasteket), amik között könnyű elveszni,…..
Ha mindig is érdekelt, hogy milyen, amikor direktbe a kormány vagy egy párt íratja a cikkeket az érdekkörébe tartozó médiafelületeken, akkor az idei október 23-i megemlékezéseknél nincs is jobb alkalom ennek az illusztrálására. Az ATV szúrta ki, hogy az Origo már 17:05-kor kiélesített egy cikket a…..
Galaxmester 2016.10.24 22:20:34
Harmadik epizódjához érkezett az HBO Westworld című szériája, mi pedig ismét jelentkezünk spoileres kibeszélőnkkel...
Galaxmester 2016.10.19 13:07:28
@Neoprimitív: Nem feltétlenül. Érdekes játék lenne, ha egy sorozat társasjátékként készülne, valós világban elrejtett infókkal. Pont ilyesmire lenne szüksége a sok unatkozó sorozatnézőnek.:) Be tud rá indulni a fantáziám. Más kérdés, hogy megérné-e egy ilyen, és hogy sülne el, de kipróbálhatná valaki. (persze Trónok Harca színvonalon.:))
Galaxmester 2016.10.21 12:09:51
Kötőszó Elegem van! 2016.10.19 10:57:29
Elegem van a rossz hírekből! Elegem van a nyomott, ideges légkörből, amely rátelepszik családjainkra, egyházunkra, hazánkra! Nem lehet olyan jó hírt közölni, hogy valaki ne kritizáljon, ne tromfoljon rá, valami negatív lehetőséget, következményt, bizalmatlanságot előrevetítve. Ez jellemző a világi…..
Aznap amikor megjelent Mark Frost közel négyszáz oldalas könyve, a The Secret History Of Twin Peaks, a sorozat Facebook-oldalán a készítők egy új videót is közzétettek, ami az első behind-the-scenes anyag a Twin Peaks jövőre megjelenő, új évadához...
comment:com Napokig csak lődöztek 2016.10.15 08:00:00
  Kaptunk egy exkluzív rövid werkfilmet arról, hogy nagyjából milyen akciójelenetek is lesznek az Aranyélet második évadában. Ugye mi is voltunk a forgatáson, és láttuk, hogy lövi szét Thuróczy Szabolcs a nyolcadik kerületet, de ezeken felül lesz még autós üldözés, meg…..
Két új HBO sorozat is elindult a héten, mindkettő női készítőtől és elsősorban női célközönségnek. Az első a Válás, a Szex és New Yorkból ismert Sarah Jessica Parker sorozata, akinek ezúttal azzal kell megbirkóznia, hogy hogyan hullik darabjaira a kertvárosi álomélete egyik pillanatról a másikra. A…..
Galaxmester 2016.10.17 08:28:29
@szociál: Túl férfias az álla.
Folytatódik az indexes Balog-interjú evangélikusokra vonatkozó mondata miatt kialakult vita a Kötőszón: Balicza Iván nyugalmazott evangélikus lelkész olvasói levelét közöljük. (Béres Tamás véleménye itt olvasható.) Szerző: Balicza IvánAz Indexen megjelent Balog Zoltánnal készített interjúban…..
Érkezett egy új előzetes az HBO hazai gyártású sorozatának, az Aranyéletnek a második évadához, de ami ennél jóval fontosabb hír, hogy a csatorna új akcióval várja a saját streaming oldalára a nézőket. Az HBO GO-ra ugyanis november 6-án, vagyis a premier napján nem csak az első rész kerül fel, hanem…..