Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simondori

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burgária Majdnem tizes! 2016.06.09 20:40:19
Nem akarok minden bejegyzést azzal kezdeni, hogy már megint jött a vasárnapi töprengés. Pedig így van. Nem könnyű, s mindig jön az ujjal mutogatás, hogy válassz Te, nem, Te választasz. Végül mindig Tamás dönt, én pedig örülök, hogy ezt a terhet is levette a vállamról. Ez a hétvége sem volt…..
Burgária Csípett, aztán ennyi 2016.06.01 08:44:12
Nehéz a döntés. S ahogy telik az idő egyre inkább úgy érzem, hogy nehéz azt a közös nevezőt - ami a mi esetünkben a helyek kiválasztását jelenti -, megtalálni, ami minden szempontból megfelel, nemcsak a mi, hanem a gyerekek igényeinek is. Mert, hogy továbbra is tartanánk magunkat ahhoz az…..
Burgária Egy megkésett hetes 2016.05.27 10:10:39
Úgy alakult, hogy kicsit elúsztam. Pontosabban új munkahely, új munkák, idő még az ember felveszi a fonalat, így aztán az eddigi keddből csütörtök lett, s mire elkészül ez a poszt, már lehet, hogy péntek, s a minden megtörténhet elv alapján, még akár az is, hogy csak szombaton lesz olvasható ez a…..
Burgária Piskóta hétfőre 2016.05.18 10:39:13
Hosszú hétvége, s gondoltuk vagy a Balcsin vagy itthon, vagy vasárnap vagy hétfőn, de biztosan nem fogjuk kihagyni a dolgot és megyünk tesztelni. Így lett hétfő, és egy érdekes hely Csepelen, ahova még egyszer biztosan nem fogunk betérni. Ne ítélj elsőre! Nagy igazság, a hely kinézete nem…..
Burgária Vasárnapi dilemma 2016.05.10 19:27:43
Nehéz döntés volt, biztosan azért is, mert valójában nem ez volt a terv. Luca már hetekkel korábban hajtotta, hogy szeretne kimenni egy lovas rendezvényre, amely egyben gasztroprogram is, de aztán átjött a barátnője és így borult minden korábbi elképzelés. S bár ember tervez, a gyerek meg dönt, ha…..
Valami olyasmire vágytam, ami könnyű, és kivételesen nem egy óriási zsemle hússal és minden földi jóval, amit utána nem bírok legyűrni. Maradt tehát a saláta. De hogy ne térjünk el a küldetés lényegétől, néhány hamburgert azért ismét hazavittünk magunkkal vasárnap. Mindig azt gondoltam, hogy…..
Úgy tűnik, hogy jelen állás szerint ez a menet: vasárnap burgerezés, aztán néhány napos emésztés után jöhet az elemzés. Szerintem ennyi idő pont kell ahhoz, hogy az ember gyomrán túl, a fejben is "emésztésre" kerüljön az elfogyasztott étel. "A ne ítélj és ne elemezz elsőre" elv szerintem azért jó,…..
​Vasárnap elsőként tettük meg a Burgáriáért és a burgerre éhes gyomrunkért azt, amit meg kellett tenni, illetve amiért belekezdtünk ebbe a vállalkozásba. A nagy találkozás mi, a lányok és a Burger King kínálatának háromszögében azonban csak azt hozta amire számítottunk: könnyen feledhető ételek,…..