Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fluxus

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Fábrydrive 2006.04.26 00:17:00
A Cadillac drive nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért át is ültették egy későbbi idősávba, hogy ne állja el a napot más, életrevalóbb műsorok elől, és hétfő helyett szerdára helyeződött, ráadásul ezt az egészet megtoldják egy kis reklámkampánnyal, így a…..
Fluxus 2006.05.13 17:08:13
Meg kell szólaljak..

Sajnos az úgynevezett populizmus nyert a médiában, az embereket jobban érdekli a bulvár, reality show, értelmetlen sorozatok stb..

Ezt tapasztalom nap mint nap. A CD egy nekem nagyon tetsző sorozat, ami kifigurázott poénos útifilmnek fogok fel, amiben ellőfordul értelmiségi humor, amit csak én értek meg a szobatársaim közül, érdekli őket is, aztán magyarázkodnom kell..

A kollégiumi szobában a 3 szobatársam elkezdi délután a Klaudia, Balázs stb-bel, és befejezi a győzikével. Ők értik, röhögnek, csak ez nekem primitív. Én nem nézem az említett 2 kereskedelmi csatornát, ami tele van populista sz*r primitív dolgokkal és bulvárral, a hátam közepére sem hiányzik. A CD az rtl legértelmesebb műsora per pillanat. Nincs sikere? Na ez minősíti a népet, romanizálódunk (félreértés ne essék: az ókori római típushoz konvergálódálódáshoz gondoltam, ami ekvivalens az ameikai típushoz..),amerikanizálódunk, gratulálok! Kenyeret és cirkuszt a népnek, és nem foglalkozik fontosabb dolgokkal! Éremes South Park-ot nézni, pont erről szól..

Nagyon megdöbbent és sokszor bosszant ez a tény..
Az utazni szerető értelmiségnek tetszik..

Az "értelmiségi" fogalma relatív, szobatársaim és felsőiskolát fognak most végezni, de az intellektusok az valahol negatív mércét üt, de az egyszerű munkásnak meg lehet magas intellektusa valamely tudományágban, humanizmusban, intelligenciában vagy akármi másban, ki tudja.. (azt szoktam mondani, aki hülye az nem biztos hogy bunkó, de a bunkó nem biztos hogy hülye.. Az utóbbi rosszabb.. :-) Én speciel szeretek utazni, különböző kultúrákat megismerni szokásokban, gasztronómiában és szakmában. Ezért imádom a CD-t.

Kár, hogy most a 9. rész magasságában ellaposodik, rátszik rajtuk, hogy fáradnak, és már unják az egészet. Remélem a vonaton kipihenik magukat.

TV: én a Spektrun, Travel Ch-n és rajzfilmeken élek.. Érdekes: a rajzfilmek (ne a japán firkák amit szokás "anime"-nek nevezni) gyerekeknek készültek és felnőtteknek szólnak, egykettő nagyon durva..

Jah.. politika.. Az a drága kereskedelmi média és a politikai elitünk elolvashatna néhány politológia könyvet, és helyretehetnének jónéhány elcs*szett fogalmat.. ez most nem ide tartozik. Én csak akkor foglalkozok politikával, ha muszáj, nem erőltetem a témát.

Utánnanéztem: BP-Vlagyivosztok a transzibériain: kb 200.000 HUF-ból kijön, 6,5 pap oda és ugyanennyi vissza 4 fős hálókupéban. Euro-Dominoval kisakkozható, vagy Kijevben váltott jeggyel.

Üdv