Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manka0310

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!!! Remélem mindenki tűkön ülve várta, mikor érkezek a 150 literes babzsákunk összeállításával.  Szóval készen álltok? Mert én IGEN :) Ha jól gondolom, már ott várakoznak a kiszabott alkatrészek, és csak arra várnak, hogy munkához lássunk velünk.  Ha esetleg, azt sem tudom, miről…..
Először is kellemes hétvégét mindenkinek. Nálam nehezen telik el úgy nap, hogy ne gondoljak egy kicsit a munkámra. Így van ez ma is, bár jó kis nap áll mögöttünk, úgy gondoltam, kedvezek egy kicsit nektek is Úgy érzem, belecsaphatunk a lecsóba, és megmutatok nektek egy egyszerű, de annál mutatósabb…..
Még a babzsákoknak is. Tegnap beszéltem nektek a babzsákok töltőanyagáról, a hungarocell gyöngyről, ma pedig ki szeretnék térni egy kicsit a babzsákok belső részére, amibe a hungarocell gyöngyöt töltjük 2 féle babzsákot különböztetünk meg                  -a két részes babzsákfotel, ami áll a…..
.....bizony a belső szépség is nagyon fontos. Az embereken kívül így igaz ez a babzsákokra is. Ma úgy döntöttem, beszélek nektek egy kicsit a babzsákok szívéről, arról, amitől igazán kényelmes lesz ez a remek találmány. Ez nem más, mint a hungarocell, na persze nem azok a táblák, amikkel a házakat…..
Sziasztok!  A nevem Együtt Noémi. Örömmel tudatom veletek, hogy ma, azaz 2016.04.20-án megszületett 0 poszttal, fényképtelenül, teljesen Ádám kosztümben a MeMeségek tárháza :D Jó szülő ként mindent megteszek majd, hogy életútját egyengessem. Szeretném, ha elhalmozna titeket mindennapjaival,…..