Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pillez54

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó, őszi etap megkezdése előtt címeres vitézeink a második helyen állnak selejtező csoportjukban. Köszönjük meg mindezt a komolyabb mérkőzéseket időben ügyesen elhatároló korifeusoknak és a papíron gyengébb ellenfelek eltángálásában múlhatatlan érdemeket szerző…..
Nem mindenki lesz ma ott a Népstadionban, nem mindenki lesz ma kocsmában és baráti társaságban. Néhányan bizony otthonról (vagy munkahelyről), a tévét (vagy valami streamet) bámulva leszünk kénytelenek követni a Nagy Menetelés, Kapuk Előtti Utolsó Állomását. Különböző…..
Holnap este kiderül, ott lesz-e röpke 14 év pauza után ismét a magyar bajnokcsapat a Bajnokok Ligája főtábláján.  Ennek alkalmából folytatjuk egyetlen állva maradt kupacsapatunk nemzetközi menetelését monitorozó sorozatunkat, bízva abban, hogy ismét több névvel sikerül…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
pillez54 2009.08.19 17:52:49
  Komoly hetet élünk át ezekben a napokban. A nemzeti ünnep mellett ezen a héten ünnepli második születésnapját a Labdabiztos, amelyet aranylábúink egy stílszerű Honvéd-Újpest derbivel tesznek emlékezetessé a hétvégén. Mindezeket (időben) megelőzve pedig folytatódik…..
Péter pajtásunk fogalmazta meg a legjobban, amikor megkérdeztem, hogy tetszik neki Isztambul, egy hónap után: ”Olyan, mintha mindennap augusztus 20.-a lenne”. Nem azért mondta ezt, mert mindennap tűzijáték van, hanem mert óriási tömeg van és iszonyatosan pörög mindenki.…..
pillez54 2009.04.02 23:30:45
Kelet Kapuja Ázsia meghódítása 2009.03.10 20:31:00
2009.03.09. Tábornok (én), és csapatai (szobatársam Ádám), partra szállunk Ázsiában, megkezdjük hódító körutunk. Isztambul Európai és Ázsiai része között, szinte kézzel fogható a különbség. Az út egyik legjobb része kompozás volt. Amint felszálltunk a kompra, kicsit…..
Kelet Kapuja Özel Güvenlik 2009.02.20 11:03:00
Özel Güvenlik avagy privát biztonsági őr. Az első szó amit megtanultam. Itt Törökországban az emberek nagyon félnek valamitől. Mindenhol biztonsági őrök vannak. A kollégiumot konkrétan 8-10 biztonsági őr védi, folyamatosan a nap 24 órájában, megfigyeléseim szerint 12 órás…..
labdabiztos Jó, de mégse 2008.09.07 13:43:00
Ez volt az a meccs, amiről egy-két év múlva senkinek sem fog eszébe jutni semmi. Maximum az agyban már a mérkőzés legelejére elfáradó luxemburgi spori. A Hamer névre hallgató ember mintha sem egészében, sem részleteiben nem értette volna a mérkőzést. Magyar szívünk azt…..
Heti mottónk: kit izgat az olimpia, ha dübörög a bohócliga?Márpedig a hétvégén ismét fölizzanak a lassúlábú szélsők, a lukhasú kapusok és az unott Bárányos. Hogy Feri bácsi vezet-e, annak nem jártunk utána, de akit érdekel, az forduljon bizalommal Aczél mesterhez.Kiderül…..
Megfogadtuk, hogy az MTK-ról vagy jót, vagy semmit… Tegnap óta adott a válasz.Ezért inkább vissza a játékunkhoz! Lehet sorakozni a harmadik forduló tippjeivel és az indoklásokkal is. Mi most ez utóbbitól eltekintünk a magunk részéről.Csak emlékeztetőként emlékeztetünk,…..
Ultrák Focibalhé: kilenc sérült 2008.07.27 19:32:00
9 embert vittek kórházba a tegnapi Honvéd - Sturm Graz meccs alatt és után. Súlyos sérültek is vannak, bordatöréssel, állcsonttöréssel. Már a meccs előtt is volt verekedés, de az igazi, a stadionban. Graz-i rendőrök is jöttek a csapattal, ők arra panaszkodnak, hogy…..
A tippjáték folytatódik, mert mostanra egyértelművé vált, hogy nem vagyunk szánalmas hülyék. Az első forduló zajos sikert aratott bensőnkben, ennyi kretén indoklást Verebes Mágus óta nem hallottunk, aki ugyebár klasszis volt. Sosem felejtjük el, amikor az MTK-val orrba-szájba…..
Az Intertotó Kupa csak nyűg. Micsoda baromság. A korai tervek szerint a Ligakupa győztese kapta volna meg a jogot, hogy elindulhasson a sorozat utolsó szezonjában. Olyan rég volt, hogy már szinte el is felejtettük, micsoda hisztit rendezett a Debrecen és a Fehérvár, hogy az Intertotó…..
labdabiztos Apa, kezdődik! 2008.07.17 12:23:00
Kibekkeltük, kiböjtöltük, kivártuk, hogy ma este újra kimásszon a sör a hűtőből. Egész este lehet bámulni a dobozt a nappaliban. A Debrecen és a Győr az UEFA-kupában, Kisjézusék pedig az Európa-bajnokságon mutathatják meg milyen, amikor tétre száll a labda. Biztos (fú, de…..
labdabiztos Mert itt kapus van 2008.07.18 11:33:00
Zseniális, elképesztő, megfejthetetlen mérkőzésen vagyunk túl. Kivételesen a mi csapatunk tudta a jobb egyéni teljesítményeket felmutatni, és ezt most meglepő módon a sportújságírásban előszeretettel csesztetett Fortuna istenasszony is meghálálta. A magyar U19-es válogatott,…..
Illetékes elvtárs azt mondja alig két hete: az MTK nem tér le a megkezdett útról, külföldi játékosok helyett a saját utánpótlásában bízik a sikerrel megvívott bajnokság után is. Ez igen! az MTK a mi csapatunk, ha most kéne megválasztani az életre szóló szerelmet, akkor…..
Magyar sportriporterek Best of közös rendezésű osztrák-svájci labdarúgó Európa-bajnokság, 2008. június 7-29. A lista nem teljes, de hogy az lehessen, mindenki írja hozzá a saját kedvencét. Mulatás! A könyök is a test része, de nem megengedett. (Somos Zoltán – a be nem…..
autózz! Sötétség kívül-belül 2008.07.03 12:51:00
Avagy levonhatjuk a következtetést, hogy aki teamécses fényénél poroszkál az úton, annak valószínűleg belül is hasonló, kialvófélben lévő lángocska pislákolhat a fejében. Andrew is mea culpa-zik egy sort, de mindezt csak azért teszi, hogy mi többiek okuljunk az esetből.…..
Zseniális javaslattal állt elő a denveri Safer Alternatives for Enjoyable Recreation (SAFER) szervezet az arrafelé egyre gyakoribb repülőn történt erőszakos incidensek visszaszorítására. Az alkeszek komolyan veszélyeztetik a repülést, múltkor például egy nő Denverben leütött egy…..
Az Eb hamarabb ért véget, mint tölcséres fagyi a tűző napon. A résztvevők minden megtettek, voltak akik elsőrangú futballt-, voltak akik magyaros pillanatokat mutattak be. Mielőtt díjaznánk az utóbbiakat elevenítsük fel az ide vonatkozó öltözői humort: - Olaszoknál kinek…..
Torwartdebatte, zsibbadt védelem, egysíkú középpálya és Mario Gomez. Közhely, meg minden, de a németek jó versenylovak, igazi tournament csapat és bár a megszokottól sokkal sebezhetőbb védelmük akár további EB vesszőfutásra is kárhoztathatja őket, nem fogadnánk ellene, hogy…..