Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hosszúnyelv

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pat Cortina német másodosztályú EHC Münchene két szép győzelemmel fejezte be a felkészülést. Idegenben nyertek egy másik német másodosztályú ellen, majd Jesenicében múlták felül az EBEL-es Acronit 2-1-re. Új szereplője is van sorozatunknak. A brianconi Ladányi Balázs…..
Juniorválogatottunk bemutatkozott. Optimistán nézzük a dolgokat. A középső harmad biztató magyar játékot hozott. Egy éve három góllal rosszabb eredményt értünk el a franciák ellen, a vb-n mégis mi nyertünk.Az első harmadban nem sok örömük volt a magyar nézőknek. A franciák…..
hosszúnyelv 2008.09.05 14:45:38
Nem is olyan régen elmélkedtünk arról, mire viheti a juniorválogatott a dániai divízió 1-es világbajnokságon. Jó sok szempontból próbáltuk megvilágítani a dolgokat akkor, úgyhogy most nem mélyedünk el a részletekben, csak a harminchatos bő keretet közöljük alant. Amint…..
Az Alba Volán hívei által alapított Blue Brothers szurkolói oldalon tematikus összefoglalás jelent meg a múlt héten az EBEL átigazolásairól. Megkértük Mátay László szerkesztőt, aktualizálja az eseményeket. Az alábbiakban a legfrissebb hírek is olvashatók. Az OB 1-es…..
Pörögnek az erdélyi csapatok. Ahogy arról már írtunk is, mindkét csapat egy-egy klasszis játékossal bővítette keretét. Az előző részben is volt fejlemény, amely nem mozgás, de fontos. Most is. Palkovics Krisztián az Alba Volánban marad. Felsorolásunkban vastag betűvel…..
Könnyed meccsre számítottunk, borzalom lett belőle. A teljesen esélytelennek vélt spanyolok legyőzték a magyar válogatottat a tallinni ifjúsági világbajnokságon.A statisztika szerint az ellenfél mindössze tizennyolcszor lőtt kapura, így bírt elérni négy gólt. Nekünk harminchat…..