Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bruins

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddigi felkészülési mérkőzésein várakozás alatti teljesítményt nyújtott a Sapa Fehérvár AV19. A Medvescak elleni találkozó hozta a mélypontot, biztos volt, hogy a vezetés nem megy el mellette szó nélkül. Ocskay Gábor szakosztályfőnökkel vasárnap este beszéltünk. "Az…..
Timotej Sille, a HK 36 Skalica játékosa meghívót kapott a szlovák serdülőválogatott július végi edzőtáborába. Az 1995-ben született center a korosztályos bajnokságban csapata legeredményesebb jégkorongozója volt, 32 mérkőzésen 37 gólt lőtt, 36 gólpasszt adott, 73 ponttal…..
Szuper Levente egyelőre csapat nélkül van, de nem titkolja, harmincévesen, 6 év szünet után visszatérne Észak-Amerikába; erről beszél videónkban. A kiváló kapus hétfőn több tucat kapusnak kezdi oktatni az alapmozgásokat. Ezen kívül is van hírünk edzőtáborokról. A…..
Studniczky Ferenc nem jelölteti magát a tisztújító közgyűlésen, jövő pénteken tehát új elnök kerül a magyar jégkorong-szövetség élére. A hét éve elnökösködő Studniczky Ferenc a hétfői elnökségi ülésen tájékoztatta a tagokat arról, hogy nem indul a választáson. Az…..
Ugyanaz a 10 csapat vesz részt szeptembertől az EBEL-ben, amelyik az előző szezonban is szerepelt, mondta Axel Bammer, az EBEL marketingigazgatója az estihirlap.hu portálnak. Tovább után megírjuk azt is, hol folytatja pályafutását a Volán egyik svéd légiósa. Bammer a fenti cikkben…..
Kedden is óriási meccseket játszottak az A csoportos világbajnokságon, gyakorlatilag csak egy találkozó ért véget sima papírforma-győzelemmel: az oroszok 4-1-re lecsapták Kazahsztánt. A nap legnagyobb meglepetésére sem kellett estig várni, Norvégia 3-2 arányban felülmúlta…..
Alaposan felkavarta a kedélyeket néhány világbajnokság utáni interjú, amelyek alanyai – Ladányi Balázstól Ocskay Gáboron át Szuper Leventéig – érzékeltették vagy konkrétan szóvá tették, nem elégedettek több fiatal jégkorongozó hozzáállásával, fejlődésével,…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Máris kezdődik a csoportkör utolsó fordulója az olimpián, de a lebonyolítás sajátosságai miatt nem nagyon van esélyünk okosan megtippelni az egyenes ági negyeddöntősöket, illetve a negyeddöntőkért folytatandó párharcok beosztását. Hiszen sem az A, sem a B, sem a C csoportban…..
Február 16-án, kedden kezdődik az olimpia férfi hokitornája. Fontos tudnivalókat szedtünk össze. Akik a televízióban szeretnének jégkorongot élvezni, azok kedvéért egyik kedves kommentelőnk, pityu65 segítségével egybegyúrtuk a teljes kínálatot. Az M1, az M2 és az Eurosport…..
A lokálpatriotizmus jól működik vidéken, több embert, több támogatót vonzhat a sportág, mondja Kovács Csaba, az MJSZ szakmai alelnöke. Szerinte nem más országokból érkező csapatokkal kell bővíteni a Mol Ligát, a magyar nagyvárosokat kell mielőbb bekapcsolni a küzdelmekbe.…..
Legutóbb kedden írtunk az olimpiai keretekről, itt a folytatás, már csak Egyesült Államok csapatát nem ismerjük a 12 résztvevő közül. Szerdán öt válogatott hirdette ki 23 fős utazó keretét Vancouverre. A legnagyobb meglepetésekkel Steve Yzerman, a kanadai csapatfőnök szolgált,…..
bruins 2009.12.31 11:50:57
Nem meggyőző az orosz válogatott az A csoportos junior-világbajnokságon. A szlávok második meccsén sem valamelyik ifjú csatárzseni volt a sztár, hanem Igor Bobkov kapus. A finnek 46-szor lőttek, de a Metallurg Magnyitogorszk 18 éves hálóőre összes próbálkozásukat…..
Nemcsak a debreceni divízió 2-es junior-világbajnokságon született meglepetés, hanem a két divízió 1-es csoportban is. Ezek után J. P. MacCallum feljutásra pályázó csapata nem kaphatott könnyen legyőzhető ellenfelet a 2010 decemberében esedékes újabb vb-re. A divízió 1 A…..
Jól fogynak az elővételes jegyek a december 27-ei Winter Classicra, pénteken gazdára talált az ezredik belépő is. Az értékesítésre jó hatással lehet, hogy elődőlt, egyik televízió sem közvetíti az eseményt. Alaposan megírjuk azt is, hogy miért nem. A televíziós jogok…..
Elképesztő fölénnyel nyerte második mérkőzését a debreceni U20-as világbajnokságon a magyar juniorválogatott. A történtek után egyre inkább bizonyosak lehetünk benne, hogy a hazai csapatnak valóban a divízió 1 középmezőnyben van a helye. Ehhez persze a további három…..
Bármikor bárkit meg tudunk verni, mondta Mihály Árpád a Sapa Fehérvár AV19-ről abban a hosszabb interjúban, amelyet a Jégkorong Tv-sek készítettek vele, és amelyet itt tudnak megnézni. Az EBEL-csapat székely támadója beszélt arról is, mikor jutott eszébe először, hogy magyar…..