Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3D KÍVÁNSÁG

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rúdtánc iskola logója  A feladat Ezt a logót kaptuk azzal a kéréssel, hogy 15 cm-es szobrot szeretnének belőle készíttetni ajándékba...
Egy névjegykártyán észre sem veszed a logót, annyira természetes, de ha egy tál sütivel kínálnak, és te beleharapsz egy logóba, az azért mosolyt csal az arcodra, nem? A 2. részben arról lesz szó, hogy milyen a jól nyomtathat logó. Az első részt (Milyen a jó logó?) ide kattintva tudod…..
Tudtad, hogy 3D nyomtatással egyedi logó-pecséteket lehet készíteni? 2 részből álló sorozatunkban megmutatjuk milyen egy jó logó és milyen egy jól nyomtatható logo! Ehhez szakértő segítséget is hívtunk a logo2go grafikusai személyében, akiknek a logo tervezés a specialitásuk. Ezt a…..
Itt most, természetesen, nem a saját termékeinkre gondoltunk, hanem a Ti kéréseitekre, és ezúttal is 3D nyomtatásról van szó! Sok izgalmas tárgyat nyomtattunk már a kérésetekre, pl: különböző prototípusokat egyedi elektronikai dobozt drón alkatrészt színpadi kelléket társasjáték…..
Éppen úgy, ahogyan komoly nehézségekbe ütköznénk, ha baltával kellene fogpiszkálót faragnunk a 3D nyomtatás kiterjesztése a nanométeres méretek felé komoly akadályokba ütközött több ok miatt is…   50 mikrométeres panda. Forrás: Nanoscribe   nem egyszerű megoldani a nyomtató fej mozgatását…..
Philament nyomtató szál színminta Van Magyarországon egy gyártóüzem, ahol magyar fejlesztéssel, magyar tulajdonosok gyártanak jó minőségű szálakat 3D nyomtatókhoz...
A korábbi rendszerben külön menüpontban találtátok a fájlkezelőt, az új adminfelületen nem külön menüpontban találjátok, hanem ott, ahol a használatára szükség van: posztszerkesztés, HTML oldaldoboz szerkesztése és sablon szerkesztés. A fájlkezelő és a képkezelő működése teljesen azonos, csak…..
 A Trimenzió táborban készített 3D nyomtatott lampion Legutóbb másfél éve jelentkeztünk a Trimenzió projektünkkel. Azóta már túl vagyunk a harmadik táborunkon is, ahol ismét 3D nyomtatást tanítunk gyermekotthonokban nevelkedő fiatalok számára.  A tavalyi évben programunkat szakmai közönség előtt is…..
Izgalmas újdonságok születhetnek, ha különféle, forradalmakat okozó folyamatok összefutnak! A 3D nyomtatást nem kell bemutatni e blog olvasóinak, de lehet, hogy a nanotechnológia már nem annyira ismerős. A nanométer a méter egymilliárdod része, más szóval körülbelül úgy aránylik a méterhez, mint egy…..