Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tantum verde 5

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heteken át kissé értetlenkedve olvasgattuk a híreket arról, hogy mi folyik Pécsett a Zsolnaynál. Addig világos volt az első pillanattól kezdve, hogy van egy iparág, amely lefelé szálló ágban van, küzd mint malac a jégen. A gyártók közül pedig épp a Zsolnay van a legszorultabb helyzetben, mert nem…..
tantum verde 5 2016.08.02 03:30:26
@grafoguru:
Szerintem ironizált.
tantum verde 5 2016.08.02 03:50:42
@Tiszteltetem Brüsszelet:
Ezt a sok faszságot magadtól írtad, vagy diktálta valaki?

Te ostoba barom, a 27% adó miatt minden kurva drága, nem véletlen, hogy bármilyen műszaki cikket megéri nyugaton venni vagy mondjuk Kínából (vagy akár EU-s lerakatból) rendelni, mert sokkal (10-20%-kal) olcsóbban kapod meg, mint Magyarországon. Mondjuk ey olyan mobiltelefont, ami Magyarországon az olcsóbb boltokban 60 ezer, cseh (érted, nem kínai, cseh) cégtől rendelve megkapod 37 ezerért.

Az állam meg a balfaszsága miatt kénytelen különadókat kivetni (mert ezek a pénzek a faszságai miatt mind kicsúsznak a zsebéből - kb. mint amikor 1989-ben mindenki Ausztriába hordta a valutáját Gorenje hűtőszekrényt venni, mert olcsó volt, és a barom kormánynak nem jutott eszébe, hogy baszd meg, Magyarországra is hozná ennyiért - de talán még olcsóbban is, nagy tételben - a Gorenje, a pénz meg itt maradna; tízmilliárd dollárok mentek ki, pár cuccot én is vettem, mondjuk én inkább szórakoztató elektronikát, mert utazással együtt jóval olcsóbb volt mondjuk egy 3 amorf fejes Technics magnó ott schillingben, mint ugyanaz itt forintban), amit nem a bank meg a faszom tudja, ki fog megfizetni, hanem a nép, köztük a hozzád hasonló agyatlan, Fidesz-seggnyaló barmok is.

2010 óta gazdaságilag csak elhibázott döntések születtek az országban, a devizahiteleseket - a rá nem szoruló, csak nyerészkedő haverok kivételével - mind átbaszták, és minden állami pénzt, százmilliárdokat a haverok zsebébe tettek, a hozzád hasonló seggnyaló barmok zsebéből is.

Rezsicsökkentés? Baszd meg, miért nem gyűrűzik be az utóbbi 50 év nem inflációval felszorzott, hanem abszolút értelemben vett legalacsonyabb kőolaj- és földgázára?
Ja, mert a hozzád hasonló parasztokat lehet vakítani azzal, hogy havi 200 Ft-ot nyertél a rezsicsökkentéssel.

Kár, hogy a szavazati jog nincs IQ-hoz kötve, mert te legalább biztosan kiesnél. Ahogy itt jó pár idióta agyatlan fideszes fasz újkomcsi elvtársad (pl. @$pi$:) is.
Kicsit kétoldalú dolog ez a Xiaomi Redmi 3 Pro. Kint $180 az ára, azaz kábé 51.000 forint. Mondhatnám azt is, hogy nincs mit mondanom róla, vegyétek meg, de azt is mondhatom, hogy holnap reggelig tudok róla beszélni. Az első Xiaomi készülék mély nyomot hagyott bennem...
tantum verde 5 2016.05.30 16:10:02
@Alexov:
Már miért lenne gagyi a 2A-es töltő?

Ugyanilyet ad a Motorola is.
tantum verde 5 2016.05.30 16:20:01
@co2:
Ezt fejtsd ki bővebben.
Ez egy hongkongi cég, onnan küldi a cuccait, de még ha cseh lenne, az áfá-t akkor sem lehetne megkerülni (legalábbis ha hivatalosan küldi, nem futárral, feketén).
A testépítő versenyre készülőknek tisztában kell lenniük azokkal a fontos tényezőkkel, amelyeket a bírók szem előtt tartanak a pontozásnál. Ilyenek például az izomtömeg mérete, szárazsága, a szimmetria és az arányosság. Tételezzük fel (szigorúan elméletben!), hogy van 2 versenyzőnk és mind a két…..
Pár szóban a kütyüről Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap az egészséges életmód, melynek része a rendszeres testmozgás, legyen az futás vagy bármilyen sport. Ebben persze jelentős szerepe van azoknak az óriásvállalatoknak, akik górcső alá véve ezt a témát, olyan kiegészítőket dobnak piacra,…..
tantum verde 5 2016.04.29 13:00:33
„A két terv körkörös logikája kényszeresen mindig ugyanoda tért vissza: 1941-ben, amikor a partizánmozgalom még nem jelentett igazi veszélyt, a zsidókat eleve mint „partizánokat” kellett eltenni láb alól. 1942-ben, amikor a mozgalom már hatékonnyá fejlődött, az együttműködéssel vádolt falusiakat úgy…..
finnhun "Én most kávét iszom" 2016.04.26 23:45:13
  Amint az közismert, Kövér László pedellus házelnök kitiltotta a fél nembaráti sajtót a parlamentből, mert túl hevesen próbálták megtudni a véleményét az MNB közpénzköltő szokásairól. Ahogy követtem a sajtótudósításokat és azok értelmezését a közösségi média esetlegesen elém kerülő bugyraiban,…..
tantum verde 5 2016.04.27 18:02:25
@Thunder_th:
Szerinted.
Szerintem meg mindkettő ugyanakkora baromság, sőt, talán még az enyém a kisebb.

@chrisred:
Maximum az egójukat növelheti, főleg az olyan idegbeteg barmokét, mint sixx.
A vállalkozásuk értékét az növelné, ha megtanulnának írni. Persze ahhoz agy kellene, aminek eléggé híján vannak.
Bár az azért megérne egy tanulmányt, hogy hogyan sikerült olyan gárdát összeválogatni egy internetes - elméletileg - újsághoz, ahol egyetlen egy ember SEM tud írni. De tényleg egyetlen egy sem.
Hogy aztán vannak olyan minősíthetetlenül tragikus szarok, mint a műszaki részen Hegyeshalmi meg Kolbert, a kultúrban az összes Dávid keresztnevű (Sajó, Klág, Kovács M.) + Szabó Dániel + Kalas Györgyi, + a teljes Dívány és Velvet rovat, és mégis megélnek, sőt, ezeknek még pénzt is fizetnek ezért, az a világ csodája.
tantum verde 5 2016.04.27 20:43:35
@Valóság nevű unokahúgotok:
Hát ha te itt vagy, akkor olyan nagyon értelmes hely nem lehet.

A 888.hu-t nem tudom, hogy milyen, veled ellentétben én még nem jártam ott.
De ahogy látom, a te értelmi képességeidhez mérten az is túl magas szint lehet.
tantum verde 5 2016.04.27 22:53:00
@Valóság nevű unokahúgotok:
Egyébként meg nem a teljes sajtót tiltották ki, csak néhány nagypofájú, tiszteletlen takony tahót.
Akik ezt már rég megérdemelték volna.
Eleve ilyen szakadtan menni a parlamentbe, és tiszteletlenül tahózni a képviselőkkel?
Ez nem újságírás, ez szimpla tahóskodás (mondhatnám, trollkodás).
Szóval néhány trollt kibasztak a parlamentből. Akik ezen most ki vannak akadva. Muhaha!
Szögezzük le a legelején: rohadtul nem érdekel, kinek mi a pártállása, ha csalt, lopott vagy egyéb bűnt követett el, dutyiba vele. Ha Megyóra egy korrekt eljárás keretében rábizonyítják, hogy részese volt az Alstom-os korrupciónak, én egy fél könnycseppet sem fogok elejteni érte.  Az más kérdés,…..
Majdnem teljes a fapados légitársaságok jövő téli menetrendje, van jó néhány változás és új útvonalak is akadnak. Akad, ahova foglalni is érdemes, például most először mindkét irányba megjelentek a 8 ezer forintos izlandi jegyek. Korábban az érdekesebb újdonságokról már tettünk említést, de most,…..
A Nyugati Fénynek adta első interjúját Zsófi Claudia egyetemista, akire a hétfői várbeli tüntetésen figyelt fel az ország. Debütálásként rögtön Gyurcsány Ferenccel és Sándor Máriával állt közös színpadra.   Életedben először mondtál beszédet nagyközönség előtt, mégis rutinosnak tűntél. Tényleg?…..
tantum verde 5 2016.04.26 22:48:00
@$pi$:
Tanulj meg olvasni, idióta.
Azt nem kérem, hogy számolni is, mert az nem fog menni. Ahhoz a tiédnél sokkal több agy kellene.
tantum verde 5 2016.04.26 22:53:02
@Emília Röszkei:
Lófaszt. Antall idejében 34-35% körüli volt az infláció. Hornék meg levitték 10%-ra.
Legalább ne hazudj.
tantum verde 5 2016.04.27 02:17:10
@bbwd:
Bizonyos infláció szükséges, mivel élénkíti a gazdaságot.
Nem én mondom, hanem nálam sokkal okosabb közgazdászok.

Az alacsony infláció Magyarországon nem igazán jó, mert nem túl hasznos, ha a januárban bankba tett X ezer forintod következő januárban X-Y ezer Ft-ra olvad. Ezt egy svájci keresetű ember az erős pénze tudatában elviseli, egy magyar nagyon kurva anyázik miatta, és jogosan.
Ez ugyanis a szegények nyomorban tartására való csak.
Ráadásul csak oda vezet, hogy az emberek nem a bankban tartják a pénzüket, hanem otthon, a párnacihában.
Átlagos bevételű magyar munkásemberekre gondolj, ne havonta milliókat kereső vállalkozókra. Ugyanis előbbiek vannak többen. És remélhetőleg egyszer elegük lesz annyira, hogy Orbánból és bandájából, valamint saját lábon álló népes kis családjából karácsonyfadíszt csinálnak, akkor is, ha épp nem karácsony lesz éppen.

Ez ugyanis nem a valósan alacsony infláció, amit Kuszaszemű példaképed elkövet, hanem egy mesterségesen lenyomott inflációs ráta, köze nincs a valós helyzethez. Ahogy a forint árfolyamának sincs.
  Buster Keaton - A Generális (1926) Levél Rousseau úrhoz, 1756. augusztus 18. Uram, úgy érzem ön valami miatt rendkívül megneheztelt rám. Tisztelettel kérem írja meg, mi az, ami ezt a mély ellenszenvét és gyűlöletét kiváltotta irányomba. A Gondviselésről írt gondolataim miatt ön azzal vádolt…..
tantum verde 5 2016.04.26 14:19:00
Te is nehezen szánod rá magad, hogy végre neki állj a sütő kisikálásának? A ráégett foltoktól bizony nem könnyű megszabadulni, de szerencsére erre is van egy zseniális trükk! Mire van hozzá szükséged? víz szódabikarbóna ecet Hogyan csináld? Keverd össze a…..
Még hogy a Fidesz egy macsó párt! Számos példát tudnánk arra mondani, hogy jó magyar hagyományok szerint az asszony a háttérből irányítja a férje karrierjét, no és pénzügyeit. Emlékezzünk csak L. Simon László családi vállalkozására, melyet az asszony vitt, így az államtitkár lepöckölte magáról a…..
Osztrák, cseh és svéd kutatók együttes erővel próbálták megfejteni Freddie Mercury énekhangjának titkát. A kutatások folyamán kimutatták, hogy az egykori Queen frontember a mongol torokénekesek által kifejlesztett torzítási és morgási technikákat is felhasznált az énekhangjában, ezért lett olyan…..
tantum verde 5 2016.04.22 15:08:07
@Nevoeiro66:
Igen, aki érdemben nem tud semmit mondani, az ilyenek faszságokat szokott, mint te.