Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bors

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.12.18 10:05:41
Na vajon melyik magyar parlamenti párt ifjúsági szervezetének vezetője volt az, aki még gimnnazistaként egy körsms-ben tudatta osztálytársaival, hogy ő bizony homoszexuális?..
Csütörtök este, punnyadás, mindenki menjen moziba, vagy olvasson könyvet (ajánlom pl. a Friday Night Lights-ot) mert megint nem lesz semmi értelmes a tévében. Hogy a fenében ajánlhatnánk jószívvel olyan fos filmeket, mint pl. a TV2 21:15-kor kezdődő Golyóálló című…..
A ma esti laza tévézést kezdjük egy spanyol vígjátékkal, amiről nem sokat tudni, de érdekesnek ígérkezik. A Bankrablás női módra három csajról szól, akik - ki gondolná a cím alapján - bankot rabolnak (Duna, 20:40). Akinek van HBO-ja, feltétlenül kapcsoljon át 21-kor a Charlie…..
Azokra a karakterekre használják, akik (ebben az esetben) egy sorozat szereplői közül a legnagyobb port verik fel, leginkább az érdeklődés homlokterébe kerülnek - még akkor is, ha a készítőknek rohadtul nem ez lett volna a céljuk velük. Az itthon is legismertebb példák közé…..
Subba Érdekes adat 2006.11.20 18:58:00
Geszti Pétert a barátnője (amelyik nem a Gryllus Dorka vagy a Gregor Bernadett, hanem valami Edit, és rádiónál dolgozott) Pepének szólítja. Ez látszólag teljesen érdektelen, de ha legközelebb meglátod Gesztit a képernyőn arról okoskodni, hogy mit hogyan kellene csinálni…..
bors 2006.11.22 10:27:50
és kia f@sz az a Geszti, mert, hogy Pepe ezt most már tudjuk