Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kettesszamujatekos

84 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyuszi vagy McStark? Heti Trónok harca kritikánk következik! Hodor mindig velünk volt, lojális, töretlen, engedelmes. Fanfictionök százai születtek arról, hogy miért fontos, és hogy miképp lett Wylisből, az óriási kisfiúból mentálisan sérült istállószolga. Megkaptuk a…..
kettesszamujatekos 2016.05.24 20:42:23
Nők és gyerekek előre, KralleKralle kezd.  Minden hétfőn Trónok harca-láz szedi áldozatait kicsiny országunkban, így eljött az ideje, hogy mi is nyilatkozzunk a témában, hogy a rajongóknak legyen mivel oltani a szomjukat a tartalmas rész után. Felcsapom a rózsaszín lencsés, szív alakú szemüvegem,…..
A jó kérdés ilyenkor, hogy miért. Miért rontanál el egy teljesen jól kitalált ételt egy rakat zöld, taknyos tormával? Mert finomabb lesz tőle? Nem. Szebb? Nem. Sajnos a válasz a Daredevil esetében az, hogy le van írva a receptben és több millió ember árgus szemekkel nézi, hogy betartod-e. A…..
A Cubicle 7 kiadó, a One Ring rpg jelenlegi tulajdonosának igazgatója, Ian McDowell nyilatkozta a Gyűrűk Ura és a Dungeons & Dragons összeházasításával kapcsolatban, hogy alig várja már, hogy egyesíthessék ezt a két dolgot, ami oly közel áll a játékosok szívéhez. Alig várja már a…..
Ha nem tudod, milyen az, amikor megöleted a Karoling uralkodó legifjabb gyermekét, hogy a te féltestvéred örökölje a birodalmát, aztán később őt is álmában megfojtatva rád szálljon minden birtoka, akkor nem tudod, milyen egy jó játék, milyen a Crusader Kings II. Ezt a roppant aljas vonulatot erősíti…..
A Maximilian Busser & Friends készítette Sherman-t, a palládium borítású, arany, platina és gyémánt robotot, szóval mi rögtön egy tucatot vásárolunk majd. Ez a cukin vagyok mocsok gazdag eddigi legtisztább tárgyi kifejeződése, rögtön Taylor Swift  és Katy Perry után. Videó is van, de nem róluk,…..
A 2016-os Blood Bowl világkupa kezdődik el Februárban, még lehet rá regisztrálni! A Warhammer fantasy és az amerikai football szentségtelen gyermeke véres-vicces szórakozással tölti ki a mindennapjainkat és persze végtelen őrjöngéssel, amikor rosszul fordulnak a kockák. Ez a körökre osztott…..
Már írtunk róla korábban, hogy az MTV bevállalta a saját fantasy sorozatát, meglovagolva a Young Adult hullámot. A majd negyven éve megjelenet Sword of Shannara trilógiát (utólag összerakva) vitték vászonra. Nem hiszem, hogy 1977-ben Terry Brooks úgy gondolta, hogy a könyve kiváló alapanyag lesz egy…..
Az MTV gyártásával készülő sorozatot nálunk a Viasat 3 fogja lehozni. Terry Brooks négy évtizede csapatja a posztapokaliptikus földre helyezett tündérmeséjét, szóval anyag van hozzá rendesen. A színészek között mindenféle ismert és kevésbé ismert alak feltűnik, mi biztosan adni fogunk neki egy…..
Valójában nagyon örülök, hogy megnéztem a VII. rész előtt a VI részt. Olyan alacsonyra tette a mércét, amennyire csak lehet. Azért különösen szomorú, mert mindannyian érezzük a nosztalgiát, amikor megszólal a zene és elhúznak a csillaghajók a képen, de a kor olyan tempóban haladta meg ezt a filmet,…..
Mielőtt megjönnek a Star Wars-os Télapók, a Mikulásnak feldíszített White Walkerek, a Jon Snow feltámad(?) a jászolban mash-up képek, ezzel készülj az ünnepi idényre. Most akár el is készítheted magadtól, és jöhet a Trónok harca tematikájú karácsonyfa!..
A GMM stúdió legújabb alkotása ez az elég nyomasztó gyilkológép, ami a Birodalom nevében mosolygó kis babaarcokkal tiporja el a birodalom ellenségeit. A méretét jól szemlélteti a lábánál található miniatűr űrgárdista motoros...
Említettem az előző írásban, hogy Lucas-nak sok mindent megbocsátok, amíg szállítja a csatákat és a fénykard párbajokat. Így lett a legnézhetőbb epizód az előzménytrilógia hármasából az utolsó rész. Az egész két és fél órás film egyetlen hosszú csatajelenet.  Ami nem baj, sőt, üdvözítő, különben…..
Nem szükséges különösebb kommentár, a Star Wars őrület árnyékában Tony Stark és Amerika kapitány bucira verik egymás fejét...
A Captain America 3: Nazi Zombies egy egészen elvetemült, de nem kevésbé bravúros stop-motion rövidfilm, amit Forrestfire101 (más néven Forrest Whaley) készített. Nem a világ legmélyebb alkotása, de az egyszerű dolgokon is jókat lehet szórakozni néha, nemde?..
Valójában nagyon sokat elnézek Lucasnak az első három részben, amíg szolgáltatja a megfelelő minőségű fénykard párbajokat, vagány, felemelő zenére. Szerintem csak ezért volt nézhető az első rész. Illetve elmaradt belőle a szerelmi szál. Amit a másodikban nem lehetett megúszni. Nem rohanok előre. A…..
Egyre-másra botlunk bele jobbnál jobb kisfilmekbe a youtube-on, amiket muszáj megosztanunk veletek. Ez a hibernációs, háború sújtotta vidék, lövöldözés és sötétség jól illik a jelenlegi Fallout hype-ba, ha még nem lenne meg, ez biztosan meghozza a kedved hozzá. Hamarosan jön a nagy Fallout 4…..
Emlékeztet minket a 2004-es francia Immortal-ra, ami szintén nem volt a filmkészítés csúcsa, de ezt a borzalmas zöldhátteres CGI-t még Leonidas király és Jamie Lannister se viszi el a hátán...
Enyhén borzongató gépesített állatok a legszebb formájukban. Jessica Joslin továbblépett a steampunkon, egyenesen a “ez de jól néz ki” fényes világába. Ideális ajándékok karácsonyra, bár az áruk elég borsos. Mi csorgatjuk rá a nyálunkat, egészen zseniálisak...
Másfél héttel ezelőtt véget ért a Blizzcon a kaliforniai Anaheim városában és most elkezdett ömleni a content. Egyétek és vegyétek, néha jól jön valami más is, enyhítendő a várakozást a Star Wars-ra...
Itt a visszaszámlálást jelző trailer! Egyétek és vegyétek!..
Korábbbi őrjöngésünk nem volt alaptalan. Több hónap küzdelem után sem sikerült a legújabb Batman-ből olyan játékot készíteni, amihez nem high-end Alienware, a paksi atomerőmű kettes blokkja és az NSA processzorkapacitásának next-gen crossfire kombinációja kell, hogy szaggatás nélkül fusson PC-n.…..
Garth Ennis több díjat nyert és kétségtelenül zseniális képregényéből nagyon király és nagyon szar sorozatot is lehet készíteni. A Dominic Cooper mindenkinek szétveri a fejét egyelőre jó koncepció, meglátjuk mi lesz belőle. ..
A Marvel legújabb sorozata Netflixre fog érkezni November 20.-án. Eddig csak teasereket kaptunk, de most itt van végre a trailer és meglepően keménynek tűnik. A dátum már itt a nyakunkon, addig is várakozzatok csak közepesen magasra tekert elvárásokkal...
Darth “etnikai tisztogató, gyilkos, sorozatgyilkos, tömeggyilkos, gyerekgyilkos és áruló” Vader iránti rajongás tőlünk sem idegen. Ebben a videóban a Mr Sunday Movies összegyűjtötte egész pontosan hány emberrel végez a Galaxis második legkeményebb arca. Az első az Tarkin Nagymoff, aki rászól…..