Regisztráció Blogot indítok
Adatok
headbike

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EXTRÉM TEREPFUTÁS BOTTAL   A terepfutók felszerelésének egy új és innovatív tagja a terepfutó bot. Meredek emelkedőkön vagy épp lejtőkön biztonságunk és stabilitásunk nagy részben függ a kondíciónktól. A terepbotok részben tehermentesítenek az extrém terepeken, így teljesítményünket fokozhatjuk…..
headbike 2016.06.06 10:25:14
headbike 2016.06.06 10:25:07
"A Head Bike-al a Pasaréti síiskola évadzáró rendezvényén találkoztam. Már korábban is fontolgattam a kb. 20 éves MTB-m cseréjét, de ez a találkozás nagy lökést adott a projektnek. Lehetőség volt a bringákkipróbálására, és megállapítottam, hogy a meglévő bringámhoz képest a tesztelhető darabok…..
  A HEAD impozáns „City”, más néven városi kerékpárjai sportosan elegáns megjelenésüknek és kompromisszumokat nem tűrő prémium felszereltségüknek köszönhetően a piac kiemelkedő modelljei közé tartoznak. Felépítésük a kényelem és praktikum jegyében lett kialakítva, mely fontos a mindennapi…..
www.headbike.hu..
  A HEAD brand a tőle megszokott prémium minőségben – a sí és tenisz felszerelések után - piacra dobta a saját márkás kerékpárokat. A bringa fajták minden típusa megtalálható kínálatában, melyből emeljük ki a trekkingeket.   http://www.headbike.hu/kerekpar/trekking/head/trekking-i-peak-iii Első…..
„JÁRT UTAT A JÁRATLANÉRT….” veszélyes, rázós, kockázatos…. de lehet izgalmas, biztonságos és szebb, mint valaha…. Légy bátor, térj le a megszokott utakról és fedezd fel! Lépj be a HEAD Montisok táborába! A piac megannyi felszereltségű, vázgeometriájú, különböző anyagból épített monti gépeket…..