Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koopee

67 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)Bármilyen hatások értek is téged az elmúlt két évben, ezeknek az „összege" lesz a meghatározó 2010-ben! A megszerzett élmények és tapasztalatok teljesen megváltoztathatják azt, ahogyan a világot és persze, ahogy saját magadat…..
Skorpió (X. 23. - XI. 21.)Nyugodtan gondolkozz nagyban a következő hónapokban! Bármilyen ötleted, gondolatod van, azt érdemes megosztanod másokkal, és ne kedvetlenítsen el az sem, ha esetlen elsőre megvalósíthatatlannak tűnik! 2010-ben ugyanis szinte mindent meg tudsz valósítani,…..
Rák (VI. 21. - VII. 22.)Drámai, izgalmas fordulatokkal teli éved lehet: minden lehetőséget megkapsz arra, hogy megváltoztasd, ahogyan te látod saját magadat, és ahogyan mások látnak téged! Ez a folyamat ugyan nem lesz fájdalommentes, ám az eredmények nagyon kecsegtetőek... 2010-ben a…..
Kos (III. 21. - IV. 19.)Különösen a karriered, munkád és szakmai előremeneteled szempontjából lehet kulcsfontosságú ez az év - ráadásul, olyan események is megtörténhetnek veled, amelyekre egyáltalán nem számítasz, és amelyek alaposan felforgatják a hétköznapjaidat. Az is…..
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)Nagyon energikus és izgalmas éved lehet, szerencsére, nagyobb drámáktól, fordulatoktól mentes - ám az is előfordulhat, hogy olyan kérdések merülnek fel újra az életedben, amelyekről azt hitted, hogy már megoldottad őket. Ezek azért jelennek meg, hogy…..
  Skorpió (X. 23. - XI. 21.) Erősséged: A sivatagi ragadozóhoz méltóan szívós vagy: hatalmas lendülettel és állóképességgel rendelkezel. Éles elméddel az emberek vesééig látsz, aminek nem mindenki örül. Gyengeséged: Megrögzött elképzeléseid miatt érzékeny, sebezhető…..
 Skorpió (X. 23. - XI. 21.) Hatalmas belső energiákkal rendelkezel, melyek által másokat is képes vagy átlendíteni egy esetleges holtponton. Kollégáidat akkor is tudod irányítani, ha „papírforma szerint” nem töltesz be vezető pozíciót. Éleseszű vagy, és…..
Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)A kalandok éveAz új évben ismét elragad a vadászszenvedély, nagy energiával veted magad bele az új flörtökbe. Nem vágysz komoly érzelmekre, egyszerűen csak ki szeretnéd élvezni az élet napos oldalát. Ha házasságban élsz, akkor figyelj a…..
Rák (június 22.– július 22.)A munka éveEgész évben rengeteg munkád lesz, így figyelned kell arra, hogy pihenésre is jusson idő. Ha csak a munkáddal törődsz, akkor a fontos magánéleti kapcsolatok elsorvadhatnak, elszürkülhetnek. Önmagaddal is foglalkoznod kell, hiszen a…..
 Skorpió (október 24.– november 22.)Az új kapcsolatok éveAz új évben úgy érezheted, hogy a barátságok kivesztek az életedből, eltűntek a régi jó barátok. Kissé légüres térben érzed majd magad, idő kell ahhoz, hogy új kapcsolatokat köss. Nyitottsággal hamarabb…..
Kos (március 21.– április 20.)Az elismerés éveRendkívüli népszerűségnek örvendhetsz az új évben, most mindenki az te véleményedet tartja hitelesnek és mérvadónak. Beérnek munkád gyümölcsei, s akár pozícióváltásra is sor kerülhet a munkahelyeden. Az elismerés biztos…..
Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)A család éveÉletedben a legfontosabb terület talán a családi élet lesz! Ha van olyan családi kapcsolatod, amelyet rendbe kell tenned, akkor ezt nem halogathatod tovább! Sor kerülhet költözésre vagy felújításra is, amelyet óriási…..
scorpio Miben vagy tehetséges? 2008.11.06 05:52:00
 Csillagjegyed elárulja. Mindenkinek van érzéke valamihez, a kérdés tisztában vagy-e saját értékeiddel? Skorpió (X. 23. - XI. 21.)A víz jegyek közül egyedül téged áldottak meg a csillagok hihetetlen energiával és állóképességgel. Ha te egyszer valamit a fejedbe…..
rák Miben vagy tehetséges? 2008.11.06 05:49:00
 Csillagjegyed elárulja. Mindenkinek van érzéke valamihez, a kérdés tisztában vagy-e saját értékeiddel? Rák (VI. 22. - VII. 22.)Igen érzékeny vagy mások vágyaival kapcsolatban. Néha szinte úgy tűnik, hogy csillagjegyed a zodiákus szociális gondozója. Tehetséged…..
oroszlán Miben vagy tehetséges? 2008.11.06 05:45:00
 Csillajegyed elárulja. Mindenkinek van érzéke valamihez, a kérdés tisztában vagy-e saját értékeiddel? Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)Tűz jegyednek köszönhetően jellemző rád a dinamizmus és a hihetetlen életerő. Mindez esetedben még egy nagy adag jószívűséggel is…..
kos Miben vagy tehetséges? 2008.11.06 05:40:00
 Csillagjegyed elárulja. Mindenkinek van érzéke valamihez, a kérdés tisztában vagy-e saját értékeiddel? Kos (III. 21. - IV. 19.)Bátor és vállalkozó kedvű ember vagy, igazi úttörő. Értékeled a szabadságot és az őszinte tárgyalásokat. Tehetséged leginkább az új…..
rák Ismered a karmád? 2008.10.19 13:03:00
A karma sok mindenre magyarázatot ad, például, hogy mi miért történik. Rák (VI. 22. - VII. 22.)   Nehezen válsz el emberektől, és szüntetsz be érzelmi kapcsolatokat, de főleg mások problémáit imádod magadra vállalni. Eddig is állandóan mások terhét cipelted előző…..
scorpio Ismered a karmád? 2008.10.19 13:00:00
A karma sok mindenre magyarázatot ad, például, hogy mi miért történik. Skorpió (X. 23. - XI. 21.)   Alaposan gondold át, hogy mi minden történt veled a múltban, és milyen eredménnyel éltél eddig túl mindent! Ez erőt adhat ahhoz, hogy ne félj a jövőbeni eseményektől.…..
 Skorpió (X. 23. - XI. 21.)Vonzza minden, ami titokzatos. Szeret a tabuk és a tiltott dolgok mögé pillantani. Rendkívüli szuggesztivitásának köszönhetően még a tartózkodó emberek is viszonylag könnyen megnyílnak előtte – de ha nem, előbb-utóbb akkor is nyitott könyvvé…..
 Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)Öntudatos, büszke, ugyanakkor végtelenül melegszívű ember. Nagyvonalú gesztusokkal, nemritkán értékes ajándékokkal halmozza el a hozzá közelállókat. Magától sem tagad meg semmit, ami jó – meggyőződése, hogy ez jár neki. Mivel nem…..
rák A rák életfilozófiája 2008.10.19 11:31:00
 Rák (VI. 22. - VII. 22.)Mélyen érző, finom lelkű, ám kissé visszahúzódó ember. Valójában a családi fészekben, a szeretteiről való gondoskodás által tud kiteljesedni. Ugyanakkor ez a közeg védelmet és védettséget is jelent számára. Ha a környezetéhez fűző kötelék…..
kos A kos életfilozófiája 2008.10.19 11:26:00
Kos (III. 21. - IV. 19.)Erős akaratú, bátor ember, a zodiákus önmegvalósítója. Mindig előrenéz, és a legkilátástalanabb helyzetből is talál kiutat. A benne lévő teremtőerő révén véghezviszi, amit eltervezett, és ezzel másokat is inspirál. Nem kedveli a kompromisszumokat,…..
 Ismerd meg legrosszabb és legjobb oldalad, nem árt, ha tisztában vagy önmagaddal! Kos (III. 21. - VI. 19.) Erősséged: Vállalkozó kedvű, úttörő személyiség vagy, aki értékeli a szabadságot és az őszinte tárgyalást. Szenvedélyes lendülettel mindent beleadsz a…..
scorpio Gazdag - szegény 2008.09.19 12:57:00
Gazdag leszel vagy szegény? Küzdened kell a jólétért, vagy öledbe hullik? A csillagjegyed ezt is elárulja. Skorpió (X. 23 - XI. 21.) Ha valaki megkéri a kezed, azonnal a házassági szerződés jut az eszedbe. Ennek oka nem az, hogy zsugori vagy, csak úgy gondolod, hogy minden, amit…..
rák Gazdag - szegény 2008.09.19 12:53:00
Gazdag leszel vagy szegény? Küzdened kell a jólétért, vagy öledbe hullik? A csillagjegyed ezt is elárulja. Rák (VI. 22 - VII. 22.) Mivel lételemed a biztonság, megbolondulnál a puszta tudattól is, hogy nincs tartalék a számládon. Sokan tartanak emiatt zsugorinak, pedig…..