Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dummy Druggist

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar géniusz újra kivívta a világ őszinte csodálatát, s jó esély nyílt arra, hogy tehetséges, ám balsorstól oly gyakran tépett népünk méltán híres fia, Dr. Kásler Miklós onkológus professzor sebész az idén megkaphassa az orvosi-élettani Nobel-díjat...
Mi az egyház? Ha egy kérdésnek nem szabadna a politika asztalára tartoznia, akkor ez az. A politika nem kompetens, csak a hívek, csak az állampolgárok és csak az egyházak. Összekuszálódott azonban a huszadik században az állam és az egyház, és így legfeljebb csak sokára lehetséges olyan szabad és…..
Dummy Druggist 2018.03.22 08:02:59
rakoscsaba.plebania.hu/%E2%80%9Ebatorsag-helyett-felunk-martini-biboros-utolso-interjuja/

Azt hiszem, a katolikus egyháznak legalábbis, előbb sajátmagával kellene szembenézni...
Jó pár évvel ezelőtt a kutyatámadások elég felkapott témának számítottak a médiában. Manapság már csak az igazán extrém esetek nyernek széles nyilvánosságot. Megkopott az ilyen esetek hírértéke. Viszont ettől még szó sincs arról, hogy a kutyatámadások száma visszaesett volna...
Dummy Druggist 2018.02.16 08:57:05
@Hortenz: Ilyen a leonbergi, például, ráadásul kutyaszaga sincs....
NemGogol Száz vasútat, vegyenek! 2017.12.02 10:36:17
„Varga Mihály ... a konténereket illetően dicsérte a magyar vámhivatal szolgáltatásait, mondván, azok «ma már átlagosan 23 perc alatt végzik el a vámkezelést», szemben más uniós országokkal, ahol az átlagos idő órákban mérhető, de egyes régiós versenytársainknál napokig is nyúlhat.” (Varga Mihály…..
Nem először fordul elő a HírTV Szabadfogás című műsorában, hogy beengedik a beszélgetők közé Mészáros Imrét, – a Gój motorost – aki - mivel teheti, hisz éppen ezért ül ott – a minap is elismerte, hogy szerinte a ballibsik fegyelmezésére a tettlegesség a megfelelő…..
Dummy Druggist 2017.11.05 07:52:57
@Bafana: Milyen tudomány szerint? Amit ez a gój-izé mondott, az a náci fajelmélet!
Az emberiség egy faj, az összes ember génállománya az egész világon 99,99%-ban azonos, ergó nem lesz korcs(sic!) az utód. Amire ez a gój gondolt, talán, az az eltérő fajba tartozó ló és szamár terméketlen utódja, azaz az öszvér...
Ma már senkinek se meglepő az, hogy a rendszeres fizikai aktivitás nagyon sok előnnyel jár, mint például a jobb mentális állapot, erősebb gondolkodási/értelmezési funkciók, hosszabb élet és kevesebb krónikus betegség. A közegészségügyi irányelvek szerint az egészség megőrzése érdekében javasolt…..
Az ebben reménykedőknek és az ettől rettegőknek is üzenjük: Vona Gábor nem lesz Magyarország miniszterelnöke. Ez politikailag sem lehetséges, de az is kizárt, hogy a Jobbik 50-60 egyéni körzetet megnyerjen. Budapesten pláne nem lesz esélye. Manapság sokan mérlegelik, hogy mik az esélyei a…..
Dummy Druggist 2017.10.05 13:48:03
@Faszerkezet: Szél Bernadett és Ron Werber?! :-)
Egy két héttel ezelőtti poszthoz, a Lepra és pestis Magyarországon címűhöz érkezett egy érdekes hozzászólás, miszerint gyakorlatilag a dohány elterjedése akadályozta meg, hogy a pestis tovább pusztítson, és ennek köszönhető a későbbi népességrobbanás is. Egy kicsit…..
Dummy Druggist 2017.06.07 10:44:59
@Arthur Arthurus: A nikotinnak is sok előnyös tulajdonsága van. A rövidtávú memóriára gyakorolt előnyös hatása az MTA kiemelt kutatási témája volt. Gátolja a hasi zsírbeépülést. Amire viszont fel akartam hívni a figyelmet, a dohánylevél és a kannabisz levél, vagy bármilyen levél elégetésekor, ugyanaz a kb., 400 káros anyag szabadul fel!!
kiski Botka és Soros 2017.05.23 08:04:18
A Botka nagyon jó, szép szál, derék ember, akiről látszik, hogy ha kell, napszálltig is megbírja a kaszát, de minek ez a mérhetetlen gyűrődés, herce és hurca, amikor itt volna nekünk egy zseniálisan felépített brand, az ellenzék minden egységénél ismertebb ember, Soros György, aki magyar…..
Fenyegetni tud. (kép forrása: index.hu) Egy olyan videó terjed az interneten és a magyar sajtóban, amelyre a legtalálóbb kifejezés az, hogy kurvára ijesztő. Egy Magomedként bemutatkozó, csecsen férfi felvezeti, hogy felháborodásában többedmagával „akcióba lépett azért, hogy megtalálja ezt az…..
  A Fidesz 2002-ben négy évnyi polgári kormányzás után ellenzékbe került. 2001-től már lehetett tudni, hogy az MSZP várható szociális demagógiájával szemben a Fidesz csak egy másik fajta demagógiával, a parttalan nacionalizmussal maradhat biztosan hatalmon, de sokan reménykedtünk abban, hogy kellő…..
Dummy Druggist 2017.04.22 10:11:34
@Dizavul: Nem bánnám, ha Habsburg Gyurikát az Osztrák-Magyar Monarchia császárává és magyar királlyá koronáznák...
1. A RADIOAKTIVITÁST NEM LEHET LEÁLLÍTANI   Az van, hogy az atomerőmű beindítása után a radioaktivitást egyszerűen nem lehet kikapcsolni. Magát a kontrollált maghasadást még le lehet állítani, de ezután semmi mást nem tudunk tenni, mint várunk, hogy leálljon a radioaktív bomlás. Tehát sugárzik…..
kiski Keresztény és viszket 2017.04.17 17:05:25
Hát srácok, nem ti vagytok az elsők ebben a műfajban (v.ö.: Eper és vér), és nem ti lesztek az elsők, akik azt hiszik, a hatalom érzékeny az olyan finom distinkciókra, hogy ti nem gyilkolni, hanem tanulni szeretnétek, mert a hatalom soha nem tanul, viszont szeret gyilkolni...
A februári Putyin-Orbán találkozó óta fordultak Orbánék ismét a diktatúra felé. Egyre nyilvánvalóbb: a háttérből Putyin irányítja Orbánékat és megpróbálja Magyarországot visszatéríteni az orosz érdekszférába. Az sem látszik egyelőre, hogy felfognák, tömegtüntetések folynak ellenük. ..
Dummy Druggist 2017.04.17 12:00:18
@atomic power 1986DucaDuca: Hogyne tudnék, sőt az újvidéki mészárlásról is tudok, és az erről szóló Hideg napok című filmről is. Arról is tudok, hogy a Habsburgok hívták az orosz cárt segítégül. Arról is tudok, hogy a németek oldalán harcoló magyarok katonák mit műveltek, ezért nem is értem Orbán Horthy imádatát. Nem értem miért kell a rádióban az Így harcolt a magyar katona című förmedvényt, ami netto szerecsenmosdatás, de legalább az I. vh-ról szól. Mindezek után végképp nem értem, mi a f@xomat keresünk mi az oroszok oldalán, megint. NATO és EU tagként szégyellem,,hogy a hintapolitikának nevezett árulás a magyar kormány vezérfonala.
Orbán nem kapott erre felhatalmazást, sem 2010-ben sem 2014-ben!
kiski Kárpátalja és Budapest 2017.04.16 13:59:46
Ma van az évfordulója, hogy a magyar állam hatóságai elkezdtek gettóba zárni párszázezer jó magyar embert, mert csak. Ma van az évfordulója, hogy az egyetemi ifjúság, a proletariátus, a parasztság és a polgárok, értelmiségiek nem mentek ki az utcára tiltakozni ez ellen a felháborító gyalázat ellen,…..
Dummy Druggist 2017.04.17 07:30:39
@kisa: Egyetértek. Gyurcsány legnagyobb bűne a két-harmad.
Nem vitatható, hogy Gyurcsány demokrata volt, belülről zsigerből érezte és értette a demokráciát. Viszont országot vezetni, hatalommal élni nem tudott. Így kerülhettek közelébe az említett szörnyek...
kiski Tüntetés és siker 2017.04.14 21:07:34
A politikától hidegrázást kapó, valamint kormányszerető olvasóim ezt ugorják át, semmi nincs benne, ami nekik szólna. A többiek viszont osztogassák szorgosan, már ha egyetértenek a benne foglaltakkal, s úri kedvük is úgy tartja. Fotó: 24.hu          ..
Dummy Druggist 2017.04.15 15:05:18
@Nemfajtalan srác: Gyanítom, Soros pénze nélkül ma Orbán segédszertáros lenne, egy NB VI-os csapatnál, mert az ügyvédi kamarából már rég kizárták volna, márha képes lett volna letenni a szakvizsgát.
Ezt az írást az hívta életre, hogy a közelmúltban gyermekünk születése kapcsán sajnos én is kapcsolatba kerültem a magyar egészségüggyel, még ha csak érintőlegesen is. Eddig az egyetlen anomália ami feltűnt, az az volt csupán, hogy egy 2500 fős településen, ahol több idős rokonunk él, mindössze egy…..
Vajon mi vesz rá pár igen jól élő, a hatalma teljében lévő politikust és pártot, hogy ilyen picsafing dolgokkal, mint a CEU rombolja le hatalmát? Pedig pont a Fidesz az a párt, amelyik anno rájött arra, hogy a kilencvenes évek elején jellemző programoknak ideje lejárt. Emlékeztek még, mint ment a…..
Dummy Druggist 2017.04.08 07:32:40
@ulpius66: Csak azt nem értem, Magyarországot miért vitte Orbán, Putyin Oroszországának oldalára?
JogÁsz Állatkínzás 2017.04.01 21:35:31
„Az a balga hit, hogy az állatokkal szemben nincsenek kötelességeink, felháborító durvaság és barbárság” (Arthur Schopenhauer, német filozófus). Kép: mifil.hu Az elmúlt néhány hónap barbárságai: január 19. Láncra kötött kutyát hagytak halálra fagyni egy pesti társasház udvarán Január. 25.…..
Dummy Druggist 2017.04.02 11:21:35
Mivel a blog írása inkább a kutyakinzásokról és a vadászok indokolatlan kutyakilövéseről szól, néhány gondolat a kutyák védelmében...
A kutya farkas őse, 10-30-100 ezer éve csatlakozhatott az emberhez, ennek okát nem igazán tudjuk.
Az emberrel való gyüttélés, egyfajta co-evolutio, genetikailag rögzült mindkét (állat!)fajban. A kutya minden körülmények között fajtársának ismeri el az embert, míg az emberben a "kutya az ember legjobb barátja"-ként rögzült ugyanez. Kutatások bebizonyították, hogy a földön élő összes fajtát tekintve, a kutya-ember kapcsolatban a legmagasabb a kommunikációs szint. Az evolúció szempontjából hozzánk legközelebb álló főemlősök vadállatok, bár taníthatók idomíthatók, a kommunikációs szint messze alacsonyabb.
Csányi Vilmos szerint, a kutyák intelligenciája a 4-5 éves gyerekek szellemi szintjének felel meg, és a háziasított kutyák természetes közege az emberi család, szerinte a kutyák tudják is a különséget a kutya falka és az emberi család között. Korlátozottan fogalmi gondolkodásra képesek, az emberi beszéd az ő agyukban is ugyanazon agyterületeken jelenik meg, mint az emberi agyban. Ez utóbbit az ELTE Kutyaetológiai tanszékén, nem is olyan régen, tudományosan bizonyították.
A kutyák képesek szavak felismerésére, folyó emberi beszédben is. Sajnos beszélni még nem tudnak az erre alkalmas szerv híján, de ez nem nelenti azt, hogy nem lennének képesek rá, és talán a robotika fejlődése valamikor ezt lehetővé teszi.
Végül szerény véleményem szerint, ha a kutya nem csatlakozott volna az emberhez, kevés számú eleinket, mind megették volna a kardfogú tigrisek.

:-)
Dummy Druggist 2017.04.02 11:23:09
@MaxVal BircaMan HJCD:
Magunk is állatok vagyunk...
A kötelező betelepítési kvóta ellen szavaztunk! Az Európai Egyesült Államok ellen szavaztunk! Az alkotmányos identitásunk védelméről szavaztunk!..
Dummy Druggist 2016.10.20 04:49:25
A Magyar Idők sikerként ünnepli az otthoni pálinkafőzés emelkedését, a „pálinkaharc nyerésre állását”. Eközben egy szót sem ejt a közel milliós nagyságrendű magyar alkoholbetegről és az ehhez köthető betegségekről, halálesetekről. A kormány, miközben népszerűsíti a pálinkát, nem tesz semmit az…..
Dummy Druggist 2016.10.15 08:05:15
@nu pagagyí: Ennél tökéletesebben nem lehett összefoglalni!
Pálinka főzése/ivása, mert Orbán szereti a pálinkát.
Dohányosok minden határon túlmenő üldözése, túladóztatása, mert Orbán utálja a cigifüstöt. Mellesleg a dohányos ember nem azonos a cigarettázó emberrel. A trafikmutyi során a pipások nem jutnak hozzá jó minőségű pipadohányhoz, a szivarozók sem kapnak jó minőségű szivart.
Hogy az e-cigaretta mitől lett veszélyes és üldözendő, végképp nem értem, hisz a nikotinon kívül káros anyag nincs benne...

A könnyű drogok veszélyeit alulbecsülik, mint ez az írás is.
Minap olvastam egy cuki cikket arról, hogy milyen jelei vannak annak, ha a kutyánk szeret minket. Többek közt ilyeneket sorolt: ásít, lábadra ül, neked dől, a szobádban alszik, rád ugrik, amikor hazaérkezel, odahozza a játékát… Na, jó, volt benne pozitív is, mint pl. nyugodtan…..
Dummy Druggist 2016.09.01 06:06:57
@fjumer: Két leonbergim van, három és félévesek. Egy kaukázusi , tizenegy és fél éves. Két macska, az egyiket autó ütötte el kiskorában, félszemű lett, sánta, de már kilenc éves. A másik cica két éves múlt, őt útszélen találtuk tíz naposan, koraszülött gyermektápszerrel kezdtük etetni injekciós fecskendőből, mert csak négy nap múlva jött meg a macska anyatej pótló. Sehova nem járok kutatni, nyugdíjas vagyok hatvanötödik életévemben. Mindegyikük családtagként van nálunk, és én próbálom megérteni azt, ők hogyan kommunikálnak velem, egyre jobban értjük egymást. Pont úgy tanulták meg az együttélés szabályait, mint a gyerekek, idomítás nélkül, néhány következetes tiltás mellett,,Szabadon járnak ki-be a házba, nem élnek vissza vele. Szóval én nem bánok sehogy az állataimmal, egyszerűen velem élnek... :-)
FRISSÍTVE: 2016.07.12. Összerántottam egy gyors bejegyzést, nem is nevezném cikknek, inkább csak vitaindítónak, amelynek kifejtése rátok vár a poszt alatti bejegyzésekben. Az alapja a szokásos eszmecserék egyike, mit érdemes, kell, lehet venni nyár közepén, amikor az árak iszonyatosan leesnek (a…..
Dummy Druggist 2016.07.15 11:42:24
@Jackal_: Úgy tudom ő egy DJ Advance-t használ....

balaton.mandiner.hu/cikk/20160531_levegoben_a_balatontol_tapolcaig

Amúgy tudsz valamit a szeptemberi itthoni drón szabályozásról?

Gondolom lesz valami méretkorlát, ami alatt játék vagy hobby lesz, fölötte meg engedélyköteles repülő eszköz. Érzésem szerint ez 60 cm lesz....
Dummy Druggist 2016.07.28 17:26:28
@Jackal_: "..még soha nem vettem itthonról gépet az irreális árak és a beleszarom hozzállás miatt..."
Hát ez az! Ehhez jön még, hogy az egy darab készleten levő gépet, azért csak kibontják, kipróbálják, majd eladják újként...
Köszönöm a tippeket.
Végre találtam egy drón megszállottat a közelben, aki egy Phantom 3 Advanced géppel fotóz. Most konzultálunk és demózunk...