Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank August

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon régóta működő légitársaság dobta be hétfőn reggel a törülközőt. A Monarch csődje azért érdekes, mert a légitársaság pályaíve szépen mutatja az iparág átalakulását. A brit Monarch 1967 óta repül, első sugárhajtású gépét 1971-ben szerezte be. Sokáig tipikus charter cég volt, ezek közül…..
Fapados utazásaink során egy dolog mindig bekerül a zsákba, mégpedig a futócipő. Volt már utunk, aminek apropóját valamilyen futóverseny adta, de ettől függetlenül is kellemes futva felderíteni egy-egy környéket. Nagyobb távolságokat is be lehet fogni – bő egy óra alatt tíz, három óra alatt…..
Komoly aggodalommal írom ezeket a sorokat. Nem célom a pánikkeltés, ellenben a tisztánlátás kedvéért vagyok kénytelen szóba hozni a helyzet egy alternatív és reális értékelését. A társadalom hajlamos felejteni, hajlamosak voltunk elfelejteni, hogy az emberiség nagy része csak az elmúlt évtizedekben…..
2016.07.24-én 12 órakor a UBER felfüggeszti szolgáltatását Budapesten a hatályba lépő jogszabályok miatt, amik gyakorlatilag mondvacsinált indokokkal ellehetetlenítik a működésüket. Nyilván erre ugrik a nép, akik annyit látnak, hogy a tök menő ügyfélbarát Dávidot megtámadta a Góliát szerepében…..
Hány olyan ismerősöd van, aki kapott a szüleitől egy autót vagy egy lakást? Vagy talán mindkettőt egyszerre? Persze azt mindenki tudja, hogy ezeknek az embereknek tényleg könnyebb volt az élet, mint azoknak, akiknek mindenért maguknak kellett megküzdeniük. Talán a legtöbben nincsenek azzal…..
Frank August 2016.07.12 18:20:57
@Kishableany: Az eletemmel elegedett vagyok.Nem volt semmilyen hitelem,megis van hazam es autom.Egyiket sem kaptam.Es meg csak a 30 eveket taposom.Szomuru viszont,hogy keleti orszagreszben a szuloi segitseg addig ert,hogy kezesseget vallatak a gyerekek devizahitelehez.Ezt mar mindenki tudja milyen atok.
Lement egy újabb szar EB. Mármint az igazán nagy csapatokat nézve volt szar. Mondhatjuk, hogy de most mennyi meglepetés történt, de ha őszinték leszünk egymáshoz, akkor annyira mégsem szabad meglepődni. Dög unalom volt az egész, nekünk magyaroknak vagy wales-nek azért volt izgalmasabb, mert most…..
Útjára indul az "amit nem tanítottak" sorozatunk. Ezen a linken fogjátok megtalálni a sorozatot (klikk), tehát időnként majd érdemes oda is ellátogatni emiatt vagy feliratkozni a FB oldalunkra. Az ötlet onnan jött, hogy mindig mindenki panaszkodik az oktatási rendszer miatt. Az iskolában mindent…..
A BREXIT, azaz a 21. század leghatalmasabb öngólja után felerősödtek a popularista megélhetési politikusok hangjai, akik belecsimpaszkodnak a sztoriba és ezáltal akarnak mégelőbbre jutni, bebetonozni a helyüket. Persze, hogy vevő erre a nép Magyarországon is, hiszen végre lehet megint valakit okolni…..
Azért a maga perverzitásában szerintem nagyon izgalmas és történelmi időszaknak lehetünk tanúi. Az elmúlt években folyamatosan kénytelenek vagyunk olyan eseményeket átélni, amiről biztosan tudhatjuk, hogy akár már az unokáink történelemkönyvében benne lesz. Most itt a hangzatos nevű BREXIT, ami azon…..
Gyerünk anya, hajrá apa! Megvolt ezen a héten az a mennyiségű Facebook fotó a gyerekről, amivel már sikerült begyűjtened a 13. és 14. lájkot is? Ez olyan jó érzés, nem? A lájk az, ami igazán éltet. Addig pakolod ki a gyereked előre megtervezett mozzanatait, amíg nem fogod úgy érezni, hogy most…..
Nagyon sokat gondolkozom azon, hogy miért nem dőltek még le a társadalmi előítéletek. Miért lehetséges az a mai napig, hogy egy átlagos anyuka inkább elmegy a "kínaiba" vásárolni a gyereknek ruhát, mintsem bemerészkedjen az egyik nagy bevásárlóközpontba. Mindezt azért, mert a kínai az olcsóbb? A…..
Nagyon nehéz szolidarításról és esélyegyenlőségről beszélni, ami általában addig tart, amíg a múlt sérelmei újra fel nem szakadnak bennünk. Biztos mindenkinek van egy kemény sztorija a cigányságról, arról a suhancról, aki lop, csal, hazudik, utcán megtámad, nem tud viselkedni. Mégha nem is mi…..