Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cat88.9

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cikk friss változata itt olvasható. Korábban már írtam általánosságban arról hogy milyen lehetőségeink vannak ha interneten rendelünk és valami problémánk akad akár a szállítással, akár a termékkel vagy az eladóval kapcsolatban. most az ebay-en való reklamáció lépéseit szeretném bemutatni. Ha…..
cat88.9 2016.05.08 12:03:33
@Kínai cuccok blog: szia, illetve hello minden blog olvasónak! Még egy utolsóra idetrollkodok.. gondoltam, beszámolok a fejleményekről. Az eBay-jel nagyon sikeres volt a kapcsolatfelvétel, maximálisan pozitívan álltak hozzám, már a legelején biztosítottak, hogy nem fog annyiban maradni az ügy... megköszönték, hogy már négy éve eBayezek, stb., és sajnálják hogy most egy ilyen negatív tapasztalat ért. A kínait kötelezték, hogy küldjön full refundot.. persze cseszett küldeni, így az eBay Customer Service kérése szerint értesítettem őket a seller passzivitásáról, és még aznap (tegnap) jóváírták a PayPalomon a full refundot! :) Meg tudom erősíteni, hogy valóban a vásárlót védik, ha neked van igazad, nem hagynak cserben.. Köszönöm a figyelmet, mindenkinek jó eBayezést, én mindenesetre többet semmit nem rendelek kínaiaktól.
cat88.9 2016.04.24 19:08:15
@Kínai cuccok blog: szia! Most írt vissza a kínai, továbbra is alkudozik, hogy ad fél refundot, aztán majd ha valamikor valaki Magyarországról vesz ilyen terméket, akkor én küldjem el annak, ők meg utalják a másik felét a pénznek. Érted... itt csattantam fel rájuk egy hete, és nyitottam ezt az ügyet.. (ami ki tudja mi igazából most az eBay-n). Ez színtiszta spekuláció! Arra megy ki a játék, hogy gond nélkül eltűnhessenek.

Még egy valamit segíts plz! :) Aztán nem trollkodom tovább a blogban :) Az eBay-től kaptam egy emlékeztetőt, miszerint:
"If you don't ship by Apr 25, 2016, you may not receive a refund."
De mivel a seller nem tudott küldeni labelt, nem is tudnám sehogyan visszaküldeni. (Mármint ha én jól tudom. A csing-cseng-csung nevét kézzel biztosan nem fogom rajzolgatni a borítékra fél napig). Ennek ellenére, hogy megint csak a kínai arc miatt akad meg a fogaskerék, lezárja az eBay az ügyet, ha nem postázok holnap, ez azt jelenti?

(MINDEN BLOG OLVASÓNAK: én határozottan nem ajánlom a kínaikat. SOHA nem fogok tőlük rendelni semmit). Ha te @Kínai cuccok blog hozzájárulsz, én kiírom a köv. commentbe az arc eBay-es usernevét, hogy más ne járjon pórul... De csak, ha te engedélyezed. Of course.
cat88.9 2016.04.26 12:32:24
@Kínai cuccok blog: nem ad full refundot, nem jött zavarba a negatívtól sem, azt írta, hogy küldjem vissza (amúgy meg hogy? ha label sincs, azt a kínai nevet hogy írjam le??! grrr..). Most megpróbálok írni az eBay-nek.

A blog olvasók figyelmébe: a kínai seller, akiről szó van, goeasyshopping4ever azonosító alatt szerepel az eBay-en! Soha, senkinek nem ajánlom!!!!