Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Martin Valkenheiser

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stallone Magazin ELKÖLTÖZTÜNK!!! 2023.02.05 22:24:18
Miután több sajtópert is megnyertünk a Blog.hu ellen, és ők ennek ellenére sem hajlandóak kitenni a főoldalukra egy állandó Stallone Magazin bannert, itt nincs maradásunk többé, elköltöztünk! Az új címünk, ahol megtaláltuk minket: https://stallonemagazin.blogspot.com   A Blog.hu-s balfaszoknak…..
A zsidók nagyon szép emberek, mivel Isten őket választotta ki arra, hogy irányítsák a világot, kezeljék a pénzügyeket, és a filmvásznon szórakoztassák az embereket. Fontos is, hogy ezek az emberek szépek legyenek, hiszen könnyen belátható, hogy: 1. ronda embereket nem választunk meg a világ…..
Mindenki ismeri a csernobili atomkatasztrófáról szóló mesét, amely szerint 1986. április 26-án néhány greenpeace-es aktivista felrobbantotta a Lenin névre keresztelt ukrajnai (akkor szovjet) atomreaktort, hogy ezzel hívják fel a figyelmet az atomenergia veszélyeire. A napelemekkel és szélmalmokkal…..
Ezen rovatunkban, a Stallone Retro-ban az eredeti Stallone Magazin (2008-2012) véletlenül fennmaradt/archivált publicisztikáit posztoljuk ki - újra. Eheti visszatérő publicisztikánk címe: Hasznos tanácsok nőknek (2009. május 26., írta: Para_Zita). Számtalan panaszkodó levél érkezett a Stallone…..
Lassan itt a nyár, és ilyenkor bizony nem csak a ruhatárunkat kell lecserélni, feszesebb, lengébb rucikra! Mielőtt Habony Árpád nyomába erednénk Ibizára (vagy Balatonra, ha csórók vagyunk), az mp3 lejátszónk tartalmát is érdemes frissítenünk! A Stallone Magazin összegyűjtötte a youtube-ról a…..
Stallone Magazin 17 LÁJK!!! 2016.04.22 21:11:53
Tőzsdei hírek: Dr. Rosencrantz ügyvédünk szerint mostanában érdemes Stallone Magazin részvényeket vásárolni, és megígérte azt is, hogy nem fog az üzleten nyerészkedni...
"Számunkra a tudósítás nem szakma, hanem hitvallás."..
Nekünk, a Stallone Magazin pulitzer és számos egyéb díjas publicistáinak - akik tudatosan egy többszörös testépítő világbajnokról nevezték el ezen hírportált - a sport- és a haza szeretete a legfontosabb. Nem gondoljuk, hogy ezek hiányában felnevelhető lenne egy olyan mentálisan és fizikailag is…..