Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TratnyekBianka

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár, mind naptárilag mind Celsius fokban kijelenthetjük, hogy itt a tavasz, de még korántsem mutatta meg teljes erejét. Csak most éledezünk a hosszú télből igazán. Már elkezdtük előásni a tavaszi ruháinkat, átmeneti kabátainkat és persze tervezgetjük, hogy milyen új darabokat szeretnénk beszerezni.…..
A karácsony közeledtével már nagyon sokan vártuk az adventi koszorú készítést. De persze az ünnepi hangolódás ezzel nem ér véget, hiszen  (a hideg időt leszámítva) nagy szeretettel és odaadással gondolunk erre az időszakra, Ilyenkor mindent megpróbálunk elkövetni, hogy minél meghittebb legyen az…..
A korábbi adventi koszorús cikkünkben már ajánlottunk pár virágüzletet, ahol igazán igényes koszorúkat tudsz vásárolni. Most abban próbálunk segíteni, hogy mi a teendő, ha úgy érzed, hogy már picit kicsúsztál az otthoni barkácsolásból, de mégse akarsz lemondani a karácsonyi hangolódás első…..
A karácsonyt megelőző adventi várakozás időszaka nem csak a gyerekeket töltheti el izgalommal, hanem a dekorálás nagymestereit is. Ha viszont idén a saját kézzel készített adventi koszorúra se időnk, se energiánk nincs, akkor sem kell elkeserednünk. Megnéztük pár igen tehetséges magyar virágkötő…..
Az ősz és a borús idő beköszöntével vannak napok, amikor szeretnénk egyszerűen egyedül lenni egy meleg kényelmes helyen. Ilyenkor felvesszük a legpuhább  ruhánkat, elbújunk kedvenc kis zugunkban és beteszünk egy jó romantikus filmet. Ezekre a napokra most összeállítottunk neked kedvenceinkből egy…..
Végre közeledik egy ünnep amikor a dekorációk kedvelői izzíthatják a legjobb ötleteket, hiszen nyakunkon a halloween! Mi az egyszerű, olcsó, mégis látványos díszeket kedveljük, amelyeket akárki elkészíthet, és nem igényelnek drága alapanyagokat vagy komplikált eszközök használatát. Mutatjuk az…..
Lakásunk színei, bútorai és a benne lévő csecsebecsék, valamint ezek elhelyezkedése mind rólunk árulkodnak. Így igyekszünk nagy gonddal kiválasztani és kialakítani a személyiségünkhöz leginkább illő lakberendezési stílust. Nem feltétlenül kell tankönyvbe illően másolnunk, de azért jó, ha tisztában…..
Biztos, hogy mindannyian már év közben eljátszadozunk a nyaralás gondolatával. Ilyenkor sok gyönyörű hely villan fel az agyunkban ahova szívesen elmennénk, és valószínű, hogy legtöbben egy helyre gondolunk: a tengerpartra. Úgy gondoltuk, hogy összeállítunk nektek egy mesés "fotóalbumot", ahol a…..
Ha kicsi lakásunk van, akkor bizony minden térnövelő lehetőséggel élnünk kell. Kitalálni ezeket viszont nem, olyan egyszerű, mint amennyire kézenfekvőnek tűnnek utólag. Ezért hosszú évekig rendezgetjük bútorainkat és folyamatosan ruházunk be új tárolóegységekre, mielőtt kitalálnánk a tökéletes…..
Sokunkkal fordult már elő, hogy betévedve egy menhelyre úgy éreztük, hogy minden ott lévő állaton valahogy segíteni szeretnénk. Mivel az összeset örökbe fogadni nem tudtuk, ezért többnyire sajgó szívvel némi adomány felajánlása után hazamentünk. A virtuális örökbefogadással viszont lehetőségünk van…..
A tavasszal megkezdődött a lakásfelújítás fő szezonja. Ha új falakat felhúzni vagy eltolni nem is mindenki szokott, de festeni annál többen. A választék hatalmas, de pont ezért nehéz a választás.  Nagy a nyomás, hiszen egy szoba atmoszféráját könnyen negatív irányba változtathatjuk egy rossz…..
A nyaralást minden évben várjuk, hiszen  az egész évi monotonitást felválthatja az önfeledt szórakozás, pihenés. De sajnos ez az idilli nyaralás nem feltétlen jön létre a szállás lefoglalásával vagy egy jegy megvásárlásával. Hiszen mindenki tud legalább egy, olyan nyaralást említeni, ami rosszul…..
A hálószoba fontos része életünknek, hiszen egy fáradt nap után itt tudunk igazán feltöltődni. Így nem csoda, ha törekszünk kialakításánál a kényelemre és a stílusos megjelenésre. Viszont még egy jól berendezett egyedin dekorált hálószoba is egyhangúvá válhat egy idő után. Ezért úgy gondoltuk…..