Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Michael Peter Spaeth

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Ki a rosszfiú? 2022.04.02 17:30:05
Tudom hogy ennek a posztnak a megírásával az emberek többségét magamra haragítom. Ha elolvassátok akkor utána nem lesznek érvek hogy nincs igazad mert… Minősítések lesznek hogy ilyen seggnyaló olyan fasszopó. Miért nem lesznek érvek és miért a minősítések? A liberális alapvetés miatt. Miszerint a…..
Michael Peter Spaeth 2022.04.07 22:42:39
Időnként fellángolnak bizonyos divatok egy-egy országban, amit aztán az ember beállítódottságától, humorérzékétől, személyes érintettségétől függően szemlél. Angliában most például egy egészen érdekes jelenség kezd kibontakozni, amit a mai posztban némi cinizmussal tárunk elétek, ti is kezeljétek…..
Michael Peter Spaeth 2019.09.24 19:43:33
@Elizabeth72:
Akar vicces is keszithetnek a velemenyedrol - mirol megy be vitatkozni a cikk iroja Elisabeth72 munkahelyere? Hogy hagyma nelkul keri a hamburgeret. Max ebben tudsz vele vitara kelni.
Nem hiszem h emberekkel, vagy inkabb ilyen emberekkel foglalkozol (vele ellentetben) es te vagy az a fajta liberalis orult akit verhetnek, keselhetnek, eroszakolhatnak es akkor is azt fogod hajtogatni amit valaki egyszer megmondott szep nagy szavakkal.
A cikk arrol szol amirol a szerozje irni akart. Neked mas a velemenyed, jogodban all postolni egy irast amiben megcafolod. Vagy beszamolsz a sajat elmenyeidrol.
Ettol meg nem lesz pocs az iroja - kifejezi a gondolatait szep kerek mondatokkal, atadja a sajat velemenyet olyan formaban amit egy-ket szot leszamitva mindenki megert.
Valoban szubjektiv az iras es nem a snowflake-eket akarja boldogga tenni. Isten aldja erte.