Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas D.

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Tamas D. 2016.04.20 01:44:32
@axy: koszonom a BTK-s reszeket! : )

Elolvastam. El is mondanam mi a bajom a dologgal.

(Az elso bekezdes hianyos, ahhoz igy nem nagyon tudok hozzafuzni)

2. Bekezdes: szamomra tul sok a kitetel. Ha igy vagy ha ugy. Basszus, en peldaul dolgozom, felesegem otthon van, valaki ratori az ajtot. Egy 100 kilos benga egyedul behatol, nappal. Na most mi van? :o
Ugye ez esetben a betores nem csoportos, nem fegyveres, es balszeremcsemre meg nappal is van. Ugye hogy szerencsetlen a torveny?

3-pont azt irja hogy mi az a 2 KIVETEL mikor nem buntetik elvileg az aranyossag elvenek megserteset.
Magyaran az aranyossag jogi szabalya most is ervenyben van onvedelemnel. Ha tulleped, teged (is) fognak lecsukni.

Tehat eleve nem tarthat foldi halando Magyarorszagon onvedelmi cellal lofegyvert, de ha lehetne is, az esetek tobbsegeben akkor se lehetne jogilag hasznalhato.

Ez a magyar helyzet. Sokat bem valtozott a torveny ahhoz kepest amilyen volt. Miert nem lehet egyszeruen annyit mondani hogt amennyiben a lakasodba betornek azt csinalsz a betorovel amit akarsz? Nyilvan a fegyvertartas is hianyzik. Megegyszer, hol vedi meg magat egy 50 kilos no akar csak egy ferfi behatolotol lofegyver nelkul? Az hogy majd lekaratezza, bottal leuti nyilvan a fantazia vilagaba tartozik.

Koszonom a Makarov tippet! : )
Neztem azokat is, de a kategoriabol a magyar PA-63 -ast szeretnem majd begyujteni. Illetve szeretnek majd egy jo allapotu orosz Tokarev-et (esetleg egy Yugo-t : )