Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Dombai

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
Gábor Dombai 2017.01.22 17:51:28
@a nagy hohoohooo: "Míg Gyurcsány azt mondta, hogy abba kell hagyni a hazudozást "--Akkor miért nem hagyta abba? Miért folytatta?--"Olyan közutálat lengte körül, hogy 4 év után újra megválasztották."-és volt olyan korrekt utólag, hogy elismerte, hogy meghamisították az adatokat ezzel átverve az embereket mert csak így volt esélye a baloldalnak választást nyerni. Mellesleg örülök, hogy te ismeretlenöl el tudod dönteni más ember politikai hovatartozását. Bravó, te egy látnok vagy! Csak az a kis probléma,hogy te nem sima baloldali, hanem egy elvakult baloldali vagy, és a kettő közt nagy különbség van! Neked halvány fogalmad sincs arról, hogy mi folyik a politikában, milyen összefonódások vannak!Több mint 30 éve vagyok baloldali, de amikor az ember eljut egy olyan szintre, hogy már "csípi" a szemét az, hogy baloldal, jobboldal, közösen, fű alatt mennyire hülyére veszi az állampolgárokat, akkor már egy kicsit talán megengedheti magának, hogy kritikusabban fogalmazzon. Ha eltölthetnél csak 3 hónapot egy közép vagy inkább magasabb szintű politikus mellett úgy.hogy bele is láthatnál mindenbe, nagyon megváltozna a véleményed miután a döbbenettől magadhoz térnél! És ezek után kérdezném én meg tőled, hogy na most mondj csak egy olyan politikust aki nem lop, nem hazudik, vagy nem korrupt! Arról írsz, hogy az emberek hogy bekajolják a kommenteket meg a médiák által sulykolt dolgokat. Ez így igaz, és ebben te is benne vagy! Ki a baloldalit ki a jobboldalit hiszi el! Te is meg vagy etetve, és nem kicsit!
Gábor Dombai 2017.01.22 18:10:50
@a nagy hohoohooo: Mellesleg mások adataink, tudta és beleegyezése nélküli felhasználása bűncselekménynek minősül!
Gábor Dombai 2017.01.22 20:29:03
@a nagy hohoohooo: Magadat tedd inkább helyre mert elképesztően ostoba vagy! Ez már súlyos. Hihetetlen, hogy ezt a sok szarságot amit leírsz esetleg még tényleg el is hiszed!? :-)
Izgatottan toporog ma a világ Amerikára kíváncsi része, ahol beiktatnak elnöknek egy milliárdos bohócot. A listás sztárok ugyan nem lesznek, de a C és D ligából azért sikerült műsort szervezni. Sebaj, ebben a buliban nem az a lényeg, hogy Shakirára nyomják a denszet, hanem, hogy a meghívottak valami…..
Gábor Dombai 2017.01.21 09:31:14
@nincs1itt: Tisztelt kommentelő (nem tudom, hogy hölgy vagy úr)" orbán nem meghívása.." ez így tálalva nem igaz! Amikor kiderülnek az ilyen és ehhez hasonló hazugságok, félrevezetések,azokat az emberek a baloldalnak róják fel. "(a baloldal ismét hazudott)"
Gábor Dombai 2017.01.21 09:57:04
@nincs1itt: " megkeresni önt a világhálón," Ön szerint egy politikus ebben az országban a saját személyiségével ha nem csak a pártja által "megengedett" dolgokat "fújja" az milyen (mennyi) retorziókra számíthat a saját pártjától? :-) A hazugság pedig ott van (amit szerintem Ön nem akar megérteni), hogy elhallgatják (vagy mint azt említettem már, nem is tudja a cikk írója) az eredeti protokollt, ezzel elferdítve az igazságot és úgy tálalják mintha csak Magyarország miniszterelnökét nem hívták volna meg.Remélem érthető. :-)
Magyarország kormánya Mikulás napján jelentette be, hogy kilépünk a Nyílt Kormányzati Együttműködésből, aminek tagságáról pár éve még büszkén nyilatkozott Rétvári Bence. A Nyílt Kormányzati Együttműködés célja a nyílt és átlátható kormányzás megteremtése és a…..
Pont egy hete ilyenkor gyártották a Népszabadság utolsó számát, amiről persze akkor még csak kevesen tudták, hogy az utolsó lesz. De a hóhérok segédei ugyanabban az épületben már nyomtatták a kirúgási papírokat és már rendelték másnapra a motoros futárokat, hogy kikézbesítsék az iratokat. Minis Mici…..
Érdekes cikk jelent meg tegnap az Indexen. A legnagyobb hírportál a Závecz Research-csel közösen megkérdezte az embereket Orbán októberi „kvótás” népszavazásáról. Az adatokat nem csak ömlesztve, hanem precízen a pártok szavazóira lebontva közölték. A kutatásból kiderül, amit józan ésszel…..
Gábor Dombai 2016.08.05 11:03:21
@$pi$: Kötelező kvóta van! Ahogy Te is leírtad "előírt létszám". Kvóta szó jelentése:" hányad, keret, megszabott rész, mennyiség. A kvóta jelenthet egy megszabott minimum részt,illetve maximum mennyiséget is. " Ugyan ezt írod Te is, csak nem azt, hogy zöld, hanem azt, hogy fűszínű! A 2. pedig ez a félremagyarázásod: " az EU nem illegális, hanem menedékjogot kapott azaz legalizált menekültek befogadásáról beszél. ". Akik illegálisan léptek az EU területére, ergo illegális bevándorlók!! Ha valaki elkövet mondjuk egy bűncselekményt, attól,hogy nem kapják el attól még elkövette, vagy ha elkapják és letölti érte a büntetését attól még mindig elkövette azt, csak meg is kapta érte a jog által meghatározott büntetést!!