Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pigo

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boba Piszmán Béla 2021.04.12 21:53:40
Teszt..
Kérem szépen, az HBO jófejségének köszönhetően óriási megtiszteltetés érte a comment:com-ot: részt vehetünk a vasárnap kezdődő, és négy napon át tartó Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami ráadásul idén ünnepli az 50. születésnapját, szóval fasza puccos kis buli lesz,…..
Kevés dolog van amit jobban utálunk a goánál. Persze ez nem igaz, mert sok dolog van amit utálunk, de a tetején biztos ott a goa is, mindegy. Szóval ezek a vad goások lemennek mezőre fesztiválra, és ott taposnak vagy egy hetet egy húzásra. Már jönnek a hasznos tanácsok, mint…..
Azért jobb Svédországban élni,mint mint Magyarhonban, mert ott kevesebb a kétszersült.Ilyen és ehhez hasonló érveket láthatunk az ótvarosoktól, az alábbi videóban!!..
Ismét jelentkezek a ver7ex figyelemfelkeltő, és CuB3nS!S felizgató postolása után(megj.:Fiúk máskor a publkiásárakattintsatok), most egy kicsit sikerfilmhajhász beütéssel rendelekezőt pornót linkelnék be!   +18!!! Figyelem a következő képi, és hangefektek némi undort,és…..
Boba Kukoricavibrátor 2008.06.22 19:14:53
Hehehe,megtaláltam a Kukoricvibrátort,ami szerintem igazi betyárbajszos csajoknak,és a képen látott mocskos buziknak gyártott egyedi műremek!..
Boba Antifaces-Függő 2008.06.22 19:00:00
Egy kedves ismerősöm mutatta meg ezt a videót nekem a közelmútban(aki w3-ba pg-zik,és dota koczka), hogy rögöjek má' én is az olyan függőkön mint Laka, aki egynap alatt elég sokat akár KÉT NAPOT is tud játszani. Indzsoj it!   ..
Boba Gitárhíró giniszrekordör! 2008.06.20 14:38:00
Már megse lepődünk, hogy ekkora koczkák mint Laka a tv-ben kapnak szerepet! A sok gitárhírózás helyett inkább ragadott volna kapát,meg ásót és mehett volna gyomálni a csöppség!! ..
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...