Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyokkkettto

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A női szexualitás sokkal komplexebb, mint eddig hittük - egy 2015-ös Journal of Personality and Social Psychology-tanulmány a heteroszexuális irányultsággal kapcsolatos tabukat döntött meg. A kutatás azzal az újszerű megközelítéssel állt elő, hogy a nőknek egyaránt mutattak heterokat és meleg…..
JogÁsz Sajtószabadosság 2018.09.24 19:40:03
Lassan egy hete hibát hibára, botrányt botrányra halmoz a magyar sajtó jó része, politikai oldaltól, meggyőződéstől, pártállástól szinte függetlenül. Mintha mindannyian elfelejtették volna, hogy a médiának, mint „negyedik hatalmi ágnak” nem az a feladata, hogy a harmadik, azaz a bíróság helyébe…..
gyokkkettto 2018.09.26 02:03:21
@csakférfi: "Milyen büntetést adsz egy 10 éves gyereknek ,mert hazudott?
Vagy a szüleinek?
Pszichològushoz küldöd?"

Mindenki megy a börtönbe, annyi idöre, amennyit a két férfi összesen kapott volna, a vádak miatt. Ha kaptak volna 10 évet fejenként, akkor 20 év fegyház a gyereknek, 20 év fegyház a szülöknek, 20 év fegyház az ügyvédnek, és mindenkinek, aki ebben az aljas maffiában részt vett.
Ez nem valami diákcsiny, hanem a férfiakon kivül családokat nyirtak volna ki. Gyerekek, feleségek, testvérek, szülök, egy tucatnyi emberre mértek volna HALÁLOS csapást, ha az aljas tervük sikerül. Ebben a viszonylatban, még 20 év fegyház is nagyon nagyon nagyon nagyon enyhe büntetésnek tünik.
Persze nyilván senki nem fog semmilyen büntetést sem kapni, hanem ellenkezöleg, majd valamilyen femináci civilszervezet kitünteti, ünnepelni fogja öket, amiért a mocskos férfiak jol megkapták a magukét.
Még egy év van hátra az európai parlamenti választásig, de Viktor már izzítja a kampányt. Kérdezhetnénk, hogy minek, hiszen ez a kóceráj egyike a legfeleslegesebb intézményeknek, amelyet az is bizonyít, hogy csupa levitézlett idiótából áll. Viszont jól fizet a valamiért munkának nevezett…..
Nehéz elhinni, de mégis igaz, hogy a magyar társadalom a kilencvenes évek elején kitermelt magából két olyan embert, akik tudatosan felvállalták a bűnöző életformát és összeállva kegyetlen rablógyilkosságokat követtek el az ország területén. Donászi Aladár és Bene László gengszternek tekintette…..
gyokkkettto 2018.05.09 19:40:59
@Advanced Flight: Ja egyertelmuen mind a ketto szuletett pszihopata, ezen semmilyen buntetes sem tud valtoztatni, legfeljebb egy agymutet.
Sajnos már uncsi. Még ha vannak is remek pillanatok a 8. évadban is...
gyokkkettto 2018.05.09 19:12:49
Mottó 1.: Próbálj meg lazítani! (Hofi Géza) Mottó 2.: Az összeesküvés-elméletekben nem hiszek, de az összeesküvésekben igen. (internetes falfirka) ♦ Semmi túlzás nincs abban, ha azt írom, hogy az április 8.-i választások óta nagyjából 300 politikai poszt került fel az index blogketrecébe, amelyek…..
gyokkkettto 2018.04.27 16:52:28
@BiG74 Bodri: "Nem minden fideszes emberevő, csak az emberevő fideszes emberevő, de nemfideszes is lehet emberevő, vagy nem. "

Tevedsz. A fideszes akkor is emberevo, ha egybbkent nem emberevo. Az emberevo nem fideszes, meg akkor sem emberevo, ha egyebbkent emberevo.
Tóbiás József MSZP pártigazgató: „Megkérdezhetem, hogy mi a szakmája… ami, ami…. tehát, hogy mi a civil szakmája?” Márki-Zay Péter polgármester: „Választási szakértő.” Tóbiás József: „Ja, hogy azzá vált? Akkor rendben van.” Márki-Zay Péter: Csak vicceltem.”  Márki-Zay Péter az…..
gyokkkettto 2018.04.11 18:47:07
@nemecsekerno_007: "Na, lassan csak eljutunk oda, hogy Márki-Zay-ból sikerül hasznos hülyét csinálnotok. Gratula :)"

Pedig ez nem all tavol az igazsagtol. Mert eleg jelentosen pont Márki-Zay szereplese hergelte fel a fidesz szavazokat. A valasztokat felig meddig atverve, magat fuggetlennek mondva nyert, es ez EBRESZTETTE fel a fidesz szavazokat. Ebbol lett mindenidok legnagyobb bekemenete. Márki-Zay nelkul valoszinuleg, nincs meg a ketharmad, csak a sima tobbseg.
Az Orbánváltásban érdekelt pártok teszik, amit tenniük kell. Hót nyugodt vagyok, szombat 11-ig nagy örömmel olvasom majd a visszalépésekről, koordinálásokról szóló híreket. Most épp DK-LMP, mindkét körzetben kitűnő jelöltre lehet szavazni, nagyon rendben van. Még az MSZP-LMP deal hiányzik és igazán…..
gyokkkettto 2018.04.07 13:39:46
@_Ske_: "akkor kilopja még a szemedet is és ahelyett, hogy MO-t felvirágoztatná, csak a saját sleppjét gazdagítja irtózatos sebességgel."

Magyarorszag, mar most is felvan viragoztatva, es megse lopott el senki semmit se. Szoval nekem eleg, ha pont ugyanezt folytatjak, mint az elmult 8 evben.
Az LMP Országos Politikai Tanácsa ma úgy döntött, hogy lehetetlen feltételekhez kötik az ellenzéki pártokkal való együttműködésüket. Szél Bernadették ismét megmutatták: lehet más a politika, szembe lehet menni a saját választóik akaratával is! Hódmezővásárhely után feltámadt az emberekben a…..
A kannibalizmus, azaz amikor egy ember egy másik emberi lény húsával táplálkozik, napjainkban is számos törzsnél megfigyelhető. Azonban mégis olyan szokatlan tevékenységnek tekintjük, hogy felkavaró, amikor olyan civilizált országból származó emberekről olvasunk, akik ezt teszik. Issei Sagawa…..
Természetesen blogunk is örül és gratulál Márki-Zay Péter (MZP) győzelmének/hez, és sok sikert kíván neki. Ez a választás kétségtelenül megmutatta: megfelelő stratégiával és jelölttel a Fidesz bárhol legyőzhető. Ez viszont nem jelenti, hogy mindenhol ugyanazzal a stratégiával és jelölttel, mint…..
gyokkkettto 2018.03.03 01:19:10
@nick papagiorgo: ", ne keverjünk össze egy parlamentivel, ahol 1.mások a szabályok 2. nem függetlenek indulnak 3. nem is csak egy. "

Ja ott nem fognak tudni rejtozkodni, hanem szint kell vallaniuk ki kicsoda. Raadasul van harom part az mszp, dk, lmp, akik a bejutas hataran egyensulyoznak, ezert nem tehetik meg, hogy magukat nem vallalva beallnak valami "fuggetlen" moge, mert akkor kiesnek a parlamentbol.
A rántott hús az, ami jöhet bármikor – imádjuk. :) De vajon tudunk-e jó rántott húst készíteni? Állandóan azt hallom, hogy a világ legjobb rántott húsát Japánban készítik, meg Bécsben. Ebből nekem az jön le, hogy például mi sem igazán tudunk rántott húst készíteni. Mert mi is a jó rántott hús…..
„A nemzet nagysága, boldogsága mindig csak magában a nemzetben rejtezik.” Széchenyi: Stadium, 1832. „Jaj, Viktor, hát miért nem mondtad el? Na, hát nem haragszunk mi rád, ugyan, csacsi.Tudsz róla, hogy a kis vejed belekeveredett valami ügybe. Tudod, mert az OLAF szólt neked, hogy helló, van…..
gyokkkettto 2018.02.19 13:35:40
@1ghost: "keretében elkövetett folytatólagos csalássorozat a vád."

Egyebbkent nincs semmilyen vad. Valamilyen kulfoldi szervezet elfogult, ellenseges velemenyerol van szo. De a velemeny meg olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kivancsi a masikera.
Egy baráti beszélgetés és egy cikk elolvasása elindított bennem egy gondolatot. Az elmúlt 15 évben, amióta irodában, emberekkel dolgozom együtt, sok mindent megtapasztaltam. Ami az összes cégnél, ahol tevékenykedtem, problémát jelentett a dolgozóknak, az a kollégák idegesítő szokásai voltak...
Sokszor találkozom kedvező árú telefonokkal, de ez az ajánlat most kiemelkedően jónak tűnik!..
A fideszes haverok gyűjtik be a pénzt a vizes vébéért – írja az Index. Az hagyján, hogy iszonyatosat kaszálnak (a 90 perces vébé megnyitó 4 milliárd), de Káelék a Rolling Stones-t és a CNN-t is élőben akarják. Így mulat egy magyar úr!..
Magyarországot a legszennyezettebb európai országok közé sorolja az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) 2016-os levegőminőségi jelentése. Vajon a friss adatok birtokában mit fog tenni a magyar kormány, hogy lekerüljünk a szégyenfalról? Mikor fogja elfogadni például a Levegő Munkacsoport…..
Ha Magyarország elnyerné a 2024-es nyári játékokat, gyakorlatilag csődbe menne...
gyokkkettto 2017.01.10 20:12:32
@midnight coder: Marhasagot beszelsz. A OLIMPIA jo buli. Akarmennyibe is kerul, Akarmekkora is a veszteseg, egyszer ki kell probalni. Es nem kell minden evben megrendezni, mert a kovetkezo 100 evben ugyse kapjuk meg.
De ha meg van ra esely, akkor barmi aron be kell vallalni. En maganemberkent fizetni is hajlando volnek. Par szaz ezret siman bedobnek a kozosbe, ha szukseg lenne ra.
Ha 1 millio ember 8 ev alatt befizetne 300 ezret, akkor koltseg fele mar megvolna.
"Ez nem igaz, cáfolom a hírt!" - válaszolta kérdésünkre az ATV sajtósa, amikor rákérdeztünk arra a pletykára, Kálmán Olga után valóban átigazol-e a Hír TV-hez Havas Henrik is. Havas most maga is elmondta a Blikknek: nem akarták áthívni a csatornához, csak a szilveszteri műsorba hívták, de "Beszéltem…..
gyokkkettto 2017.01.09 22:31:34
@Ylim: Ha nem libsi, akkor megis mit keres az ATV-n ? Meg musora is van.
    A politikai színpad szereplői hozzák a formájukat. Mára felismerték, hogy jövőre választások lesznek, legalább a rajtvonalig el kellene jutniuk, hogy újfent megszavazhassák maguknak a tiszteletdíjuk összegét. Persze kizárólag a haza érdekében. Ezért aztán mind a hívek, mind a vezetésre…..
Ritka az olyan nap, amikor nem ütközik, nem gyullad ki, vagy nem füstöl valamelyik metró. Az utasok élete az egyik vonalon attól függ, hogy a szél nem fúj-e falevelet a pályára, a másikon meg csak az isteni gondviseléstől. A csutkára lerohasztott hármas metrón a szakemberek szerint bármikor…..